s.matavos
عضو جدید
پوزم کش اومد![]()
کم کم دارم خجل میشم...وای سودی مردم از خنده
دقیقا عین من حرف میزنی تو!
![]()

مگه چی دارم میگم که خودم خبر ندارم؟!
پوزم کش اومد![]()
کم کم دارم خجل میشم...وای سودی مردم از خنده
![]()
نیکا، کیف کولی با مینی ژوپ هم سته! چه برسه به مانتو کوتاه، عروسکی و اسپرت هم مچن! ولی این چادره این وسط شده مثل زیگیل!
اااااااا خیلی خرید داریا دختر. البته منم یه کتونی باید بخرم کفشی الان میپوشم به قول دوستم دیپلماتیه دیگه یه ماه بیشتر نمیشه پوشید یه تیم هم دارم که تانکه بدرده زمستون میخوره ای ن وسطو باید یکاریش کنم. مانتو یه وجب بالا زانو یکم کوتاه میشه .خب یکم بالا زانو بخر این سایز خیلی پیدا میشه.د همین میترسم گیر بده 2شب پیش یه مانتو دیدیم خیلی ناز بود پاییزی حالاچند؟60تومن میخواستم بخرم یه وجب بالا زانو بود گفتم ولش کن یهو گیر میده!
عروسکی میخرم .اسپرتم میخوام باید با کیف کولی بپوشم!
ندارم بخدا! به قول آنا، ایییییییشششششش!![]()
کم کم دارم خجل میشم...
پوزم کش اومد![]()
وای سودی مردم از خنده
![]()
کم کم دارم خجل میشم...
اااااااا خیلی خرید داریا دختر. البته منم یه کتونی باید بخرم کفشی الان میپوشم به قول دوستم دیپلماتیه دیگه یه ماه بیشتر نمیشه پوشید یه تیم هم دارم که تانکه بدرده زمستون میخوره ای ن وسطو باید یکاریش کنم. مانتو یه وجب بالا زانو یکم کوتاه میشه .خب یکم بالا زانو بخر این سایز خیلی پیدا میشه.
![]()
1033058 ریال! چی میخوای بخری؟!طلا گرمی چنده امروز سینا!؟
![]()
روبرو میز استاد! نه بابا، من به دخملا چیکار دارم!خوبی عزیزم میگم که مردم از خنده از دست این پسر!
میگم سینا تو کلاس تو کجاها میشینی ته کلاس ؟کنار دخترا؟
اول ؟
وسط؟
کجا؟
![]()
نکنه از اون جلبکهای کلاسی1033058 ریال! چی میخوای بخری؟!
روبرو میز استاد! نه بابا، من به دخملا چیکار دارم!![]()
نه سینایی بگو اطلاعتت خوبه. من پسر حرفه ای دیده بودم. تو ه واردی.کم کم دارم خجل میشم...
واقعا ضد حاله.بیچاله آنایی.نیکا، کیف کولی با مینی ژوپ هم سته! چه برسه به مانتو کوتاه، عروسکی و اسپرت هم مچن! ولی این چادره این وسط شده مثل زیگیل!
وای سودی مردم از خنده
![]()
فنی میرداماده.چیکار به مدلاش داری هر کدومو که دوس داشتی بهت میومد بخر.
کجا تهران دانشگاهت سودی؟
![]()
نکنه از اون جلبکهای کلاسی
که من تا بگم خسته نباشین استاد میگه اینجارو نگفتین استاد
آی گفتی.اینقد بدم میومد از اینا(البته مطمئنم سینا جز این دسته نبوده)
نه بابا، سر کلاس اصلا درس یاد نمیگیرم! فقط واسه اینکه کسی مزاحمم نشه واسه جزوه نوشتن میرم روبرو استاد.نکنه از اون جلبکهای کلاسی
میخوام طلا بفروشم فعلا به احتمال زیاد همین جور داره میره بالا
![]()
آخ گرونی رو بگو یاده بدهکاریام میفتم!
17 شهریور 69! نه 69ای ام!وای سینا چرا تو همه چی میدونی متولد شهریوری مطمئنی !چند شهریور ؟
چه سالی؟
نگو 67 هستیااا که میزنمت!![]()
از من خنگ تر توی کلاس پیدا نمی کنین!نکنه از اون جلبکهای کلاسی
آی گفتی.اینقد بدم میومد از اینا(البته مطمئنم سینا جز این دسته نبوده)![]()
خجسته رو بیخیل بابا. سلیقه دوتامم باهام فرق میکنه همه عزاداری میپوشن. من همیشه خودم با خوارم یا مامانم میرم خرید. چیزای شاد که آدم میپوشه روحیش خوب میشه میخرم.باشه .من گفتم تا دانشگاه قبول نشم نمیرم خرید
راستی سودی خجسته خانم رفت حتی یه زنگ نزد خدافظی کنه.
![]()
رفته تربیت مدرسی شده!
![]()
من با کی برم خرید آخه یه دوست شاسکول دارم با اون میرم!آخه اونم هی سر و سنگین میپسنده با رنگهای تیره!![]()
نه بابا، سر کلاس اصلا درس یاد نمیگیرم! فقط واسه اینکه کسی مزاحمم نشه واسه جزوه نوشتن میرم روبرو استاد.
پیکش الانه، معاوضه می کنن، ولی نقد نمی خرن. چون میدونن قراره بیاد پایین دوباره. پیش بینی من اینه که حدودای 95 تومن ثابت وای میسه.
آی گفتییی؟ چی بفروشی سکه؟ من که میخوام بخرم لعنتی یه جا نمیمونه که همینجور میره بالا .یکی نیست یه نقطه بذاره تهش.نکنه از اون جلبکهای کلاسی
میخوام طلا بفروشم فعلا به احتمال زیاد همین جور داره میره بالا
![]()
آخ گرونی رو بگو یاده بدهکاریام میفتم!
چون گرونی کاذبه! اگه بخرن ضرر می کنن. قیمت که ثابت شده، خریداشون شروع میشه دوباره!چرا؟
من یه آشنا دارم 90 که بود گفت بیا میخرم!
ای بابا تا کی میاد پایین پس
من کار دارم!
![]()
آخی کوچولو17 شهریور 69! نه 69ای ام!
تاریخ تولد تو کی هست؟
روز دانش آموز! یادم میمونه!آخی کوچولو
![]()
من 13آبان 67
خجسته رو بیخیل بابا. سلیقه دوتامم باهام فرق میکنه همه عزاداری میپوشن. من همیشه خودم با خوارم یا مامانم میرم خرید. چیزای شاد که آدم میپوشه روحیش خوب میشه میخرم.
یه انگشتر دارم دوسش ندارم دیگه ردش کنم بره!آی گفتییی؟ چی بفروشی سکه؟ من که میخوام بخرم لعنتی یه جا نمیمونه که همینجور میره بالا .یکی نیست یه نقطه بذاره تهش.
دقیقا منم همیشه زیره دماغه استاد بودم. وسطو ته کلاس که غوغاست .13به دره.نه بابا، سر کلاس اصلا درس یاد نمیگیرم! فقط واسه اینکه کسی مزاحمم نشه واسه جزوه نوشتن میرم روبرو استاد.
پیکش الانه، معاوضه می کنن، ولی نقد نمی خرن. چون میدونن قراره بیاد پایین دوباره. پیش بینی من اینه که حدودای 95 تومن ثابت وای میسه.
روز دانش آموز! یادم میمونه!![]()
با مامانم میرم منم آجی که نداریم!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |