sana.68
عضو جدید
میشه بپرسم اسم کوچیک برادرت چیه؟
اشنا در اومدییم؟

میشه بپرسم اسم کوچیک برادرت چیه؟
سینا خوشم میاد واردی تخصص داری . نه چلا فضول؟خیلی خوبه.سلام عرض کردم خدمتتون توی صفحه ی قبل!
مخمل کلارک، رنگ خردلی یا کرم خیلی واسه پاییز نازه!
(آخه مگه من فضولم، نـــــــــه؟!)![]()
آره خوشرنگه. من سورمه ای داشتم چندتا. ولی سورمه ای هم خیلی خوبه .لیسانسمون هم چادر اجباری بود همه عین چادر شب میبستن دور کمرشونکبریتی ؟قشنگ بود چه رنگی بخرم من!!!خردلی خریدی تو اتفاقا من خردلی نخریدم تاحالا!سورمه ایی هم قشنگه!
وای سودی اینجا چادر الزامیه!اه اینقد بدم میاد!
![]()
زوریه!از این میخرم شالیه شالش رو سرم نمیکنم بعد بقیشو میندازم عقب عین شنل میشه تو کلاس هم که همه در میارن فقط جلو ورودیش میخواد.
چرا؟! انقدر تعجب برانگیزه!؟
نه اصلا!تو چیزای دخترونه تخصصت بد نیست ها!فلورمار و .......![]()
چیتار تونم خب بیا اینارو بزن.من خونه دی اس ال داشتم عادت به این سرعت ندارم تحملم کم شده میزنم تو سرم تا یه صفحه برم جلو.سووووووووووودی میکشمت با این سرعتت!
![]()
خب به رنگ پوستت میاد!
خشگلی، خشگل تر میشی! اصلا ایییییشششششش!
نه میدونی سودی از اینمدل شال دارها میگیرم میندازم دنبالم.با کیف کولی.خوبه؟سینا خوشم میاد واردی تخصص داری . نه چلا فضول؟خیلی خوبه.
آره خوشرنگه. من سورمه ای داشتم چندتا. ولی سورمه ای هم خیلی خوبه .لیسانسمون هم چادر اجباری بود همه عین چادر شب میبستن دور کمرشون![]()
لطفا شئونات اخلاقی رو رعایت کنین، وگرنه گزارش میدم. لااقل رعایت خانومارو کنین.wtf................................................
ایییییششششش به خودت با اون ابروهات!خب به رنگ پوستت میاد!
خشگلی، خشگل تر میشی! اصلا ایییییشششششش!
چیتار تونم خب بیا اینارو بزن.من خونه دی اس ال داشتم عادت به این سرعت ندارم تحملم کم شده میزنم تو سرم تا یه صفحه برم جلو.
شالهای Asgold رو امتحان کن، خیلی خوب وای میسه! طرح گیرشم عالیه!خب میخوام همین کار رو کنم تله پاتی اتفاقا مامانم یه شال واسم گرفت 1ماه پیش همین رنگه خیلی بهم میاد.
باشه خردلی بخرم؟
بگم چه رنگ کلارک چی هست سینا؟
این که مارک کفش سفیده منه!clark
نه اصلا!تو چیزای دخترونه تخصصت بد نیست ها!فلورمار و .......![]()
مگه بقیه پسرا بلد نیستن؟!
لطفا شئونات اخلاقی رو رعایت کنین، وگرنه گزارش میدم. لااقل رعایت خانومارو کنین.
ها این چیه؟شالهای Asgold رو امتحان کن، خیلی خوب وای میسه! طرح گیرشم عالیه!
دیدی گفتم خردل بهت میاد؟!
کفشت فکر کنم clarks باشه،
یه نوع مخمل لطیفه.![]()
ابروهام تاتوئن!ایییییششششش به خودت با اون ابروهات!
![]()
آخه اینجوری که نمیشه... آنایی، فکر کرده لابد اینجا خبریه.ولش کن سینا جون.
وای ی ی!بابا تخصص!شالهای Asgold رو امتحان کن، خیلی خوب وای میسه! طرح گیرشم عالیه!
دیدی گفتم خردل بهت میاد؟!
کفشت فکر کنم clarks باشه،
یه نوع مخمل لطیفه.![]()
کدوم چیه؟!ها این چیه؟
آره اس داره آخرش.
نیدونم بیا بریم خرید پس اینقد حرفه ایی هستی!![]()
آخه اینجوری که نمیشه... آنایی، فکر کرده لابد اینجا خبریه.
وای ی ی!بابا تخصص!![]()
فهمیدم چه مدلی گفتی .من اون موقع که یونی چادر میذاشتم کوله نمیذاشتم فکر میکردم ضایع هست. اما کوله خب خیلی راحتتره مخصوصا که بعضی موقع لپ تاپ باید همراهت باشه.نه میدونی سودی از اینمدل شال دارها میگیرم میندازم دنبالم.با کیف کولی.خوبه؟
ایی من چادر نمیخوام میگم به اندازه مانتو هم گیر میدن سودی؟![]()
عصبانی نشو سینایی قربونت.لطفا شئونات اخلاقی رو رعایت کنین، وگرنه گزارش میدم. لااقل رعایت خانومارو کنین.
نکن، نساز! اصن یه سوال! مگه باقیه پسرا از این چیا نمی دونن؟! هان؟!وای ی ی!بابا تخصص!![]()
کدوم چیه؟!
جدی اگه اونجا بودم میومدم! هم خوب تخفیف میگیرم (در حد گریه صاحب مغازه) هم اینکه سلیقه م بد نیست!![]()
البته همه تیپی میزنم اما دیدم یهچندتا دختر باکلاسا تو دانشگاه اینکار رو کرده بودن خوبه به نظرت!فهمیدم چه مدلی گفتی .من اون موقع که یونی چادر میذاشتم کوله نمیذاشتم فکر میکردم ضایع هست. اما کوله خب خیلی راحتتره مخصوصا که بعضی موقع لپ تاپ باید همراهت باشه.
عصبانی نشو سینایی قربونت.
نکن، نساز! اسن یه سوال! مگه باقیه پسرا از این چیا نمی دونن؟! هان؟!![]()
چرا؟!راستی اسمت چیه دختر.
دارم میترکم از خنده از دست این سینایی!
چشم!فهمیدم چه مدلی گفتی .من اون موقع که یونی چادر میذاشتم کوله نمیذاشتم فکر میکردم ضایع هست. اما کوله خب خیلی راحتتره مخصوصا که بعضی موقع لپ تاپ باید همراهت باشه.
عصبانی نشو سینایی قربونت.
بابا قیمتا اینجا واویلا هست! کیسه کیسه می خرن، گِرم گِرم میفروشن!اونوقت میگن اصفهانیا چونه میزنن
![]()
ابروهام تاتوئن!![]()
همه می دونن؛ رو نمی کنن بابا!فکر نمی کنم هیشکی اینقدر اطلاعاتش کامل باشه!
چرا؟!
چشم!
بابا قیمتا اینجا واویلا هست! کیسه کیسه می خرن، گِرم گِرم میفروشن!
اول با TRS دادم تاتو قبلیمو پاک کنه، نه این که طرحش بد باشه ها، از رنگش خوشم نمیومد! تو مایه های n6 بود رنگش، بعدش که پاکش کرد، مشکی دابل زد! روی هم رو حساب آشنایی، 120تومنی شد!چقد شد ابروهاتو تاتو کردی؟!
خوب نیست تاتوهااا حساسیت میره پسر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |