jijal
عضو جدید
کد رشته های مشترک اگه اشتباه نکنمنمی دونم! جیجل کجای دفتر چه هست؟
پرینته خب! اسکنر ندارم!چیکارش کنم به نظرت؟!
کد رشته های مشترک اگه اشتباه نکنمنمی دونم! جیجل کجای دفتر چه هست؟
چرا عصبانی میشی خب!سینا آی کیو جان .من فقط از پلیمرش خبر دارم اونم به حرف 4700 هستش!
احساست کاذبه! برو یه قدمی بزن و برگرد!بچه ها من کاملا گیج شدم.نمی دونم باید چیکار کنم.می ترسم هیچ کدوم رو نیارم![]()
صنایع بد نیست. بیو خوبه.بچه ها تو رو خدا صنایع غذایی
چطوره؟ بیو چطوره؟
بچه ها تو رو خدا صنایع غذایی
چطوره؟ بیو چطوره؟
نه فدات شم! ایشالا همیشه شاد باشی.باید توضیح بدم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!![]()
نمی دونم! جیجل کجای دفتر چه هست؟
چرا فکر نمی کنی؟! مگه ترازش چنده؟
نه! اگه داشتم که الان آپ کرده بودم برا همه.مگه فایلش رو نداری!میل کن.آپ کن .
متلفت گشتم! الان منتظر همون بنده خدایی که بهت خبرشو بده؟د خوب ندارم ترازش رو مشکلم همینه!
سینا من فقط 3تا انتخاب دارم:پدیده . ترمو . بیوتکنولوژی.چیکار کنم؟؟؟؟
ترازت چند بود؟سینا من فقط 3تا انتخاب دارم:پدیده . ترمو . بیوتکنولوژی.چیکار کنم؟؟؟؟
متلفت گشتم! الان منتظر همون بنده خدایی که بهت خبرشو بده؟
خب خوبه که... ولی چرا فقط 9تا؟ تا 12 تا می تونی انتخاب کنیا! اصلا یاروهه کیه؟زنگ زدم یارو میگه 9 واحد بیشتر بهتون نمیدیم فقط هم 5شنبه هستش.
زنگ بزن آموزشتون خب. با کارشناس رشته ت صحبت کن!تقریبا بابا کارمند بخش دیگست زیاد نمیتونه کمکم کنه.موندم پاشم برم دانشگاه نرم دانشگاه !
مدیر گروه هم تلفن رو برنمیداره!
گفت فعلا واست میپرسم.اما احتمالا فردا میرم دانشگاه!
پیدا نمی کنم! مهندسی هسته ای زدم الان. گفت غیر مرتبطه. اجازه انتخاب نداد بهم . مطمئینی میشه؟کد رشته های مشترک اگه اشتباه نکنم
سلام! ببخشید به خدا! تاپیک مارو بستن، مارو ایلون ویلون کردن! یه چندین ساعتی مارو تحمل کنی، ممنونت میشیم!اینجا چه خبره؟تالارا قاطی شده؟![]()
خب خوبه که... ولی چرا فقط 9تا؟ تا 12 تا می تونی انتخاب کنیا! اصلا یاروهه کیه؟![]()
ماشالا! بزن که هرچی بزنی قبولی!بچه ها 6448
سلام! ببخشید به خدا! تاپیک مارو بستن، مارو ایلون ویلون کردن! یه چندین ساعتی مارو تحمل کنی، ممنونت میشیم!![]()
اینجا چه خبره؟تالارا قاطی شده؟![]()
سلامسلام! ببخشید به خدا! تاپیک مارو بستن، مارو ایلون ویلون کردن! یه چندین ساعتی مارو تحمل کنی، ممنونت میشیم!![]()
علایقت رو بهم بگو! من دارم میرم ناهار، در حین ناهار همچنان بهش فکر میکنم!یاروه مدیر گروه یه کارشناس یبود فکر کنم!
میگه 9 واحد میدن آره عالیه!
من چه رشته بزنم سینایی.
سرگیجه گرفتم!
سلام عزیزمسلام مریم جوونم.
آره جون خودم !این شانس خوشگلی که من دارم.البته فراموش نشه که تهران شانس قبولیش خیلی کمه .به چه ترتیبی اتخابشون کنم به نظرت؟ماشالا! بزن که هرچی بزنی قبولی!![]()
سلام علیکم جمیعااااااااسلام عزیزم
بزار یه کم شونه هاتو بمالم جون بگیری
تکمیل ظرفیته دانشگاه آزاده آیا؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |