سلام شیخ.صبر کن ما چادرمونو سرمون کنیم.امشب هم قراره خطبه عقد بخونین؟کاروبارتون خوب رونق گرفته هاااااااا.
![]()
اره دیگه رونق و چ رونقی
فقط یکی پیدا شه برا خودمون هم بخونه!:دی
سلام شیخ.صبر کن ما چادرمونو سرمون کنیم.امشب هم قراره خطبه عقد بخونین؟کاروبارتون خوب رونق گرفته هاااااااا.
![]()
امروزکه از پادگان اومدم برام سالاد درست کرده بود![]()
سلام روبینا جونم.مرسی.نه بابا چرا فرار کنم.من کم نمیارم.به من کار ندارن.یعنی جرات ندارن.![]()
اره دیگه رونق و چ رونقی
فقط یکی پیدا شه برا خودمون هم بخونه!:دی
تکلیف شما مشخصه
ببین خودتون نرفتید صحبت کنیدا!!!
ما تو همون مدرسه ای که شما درس میخوندین مدیر مدرسه بودیم :|
نووووووووچ.منو نمیتونه به دام بندازه..نه این وحید خانی ک من میشناسم
شما رو هم ب دام میاندازه!
آقا ما رفتیم نبود خو!
حالا تکلیف ما کی مشخص میشه
با شهرام بیام خوبه؟
کارو کاسبیت شده سکه.
خب امارتو بده برات زودی پیدا میکنن.
![]()
به به. بسیار عالی.جای خوبیو نشون کردی.دختر بسیار خوب.خانم.با اخلاق.مهربون.دوست داشتنی.خلاصه از خانمی هیچی کم نداره.انتخابت درسته.همین بالایی شما!
ببینم می تونی کاری بکنی یا نه!:دی
به به. بسیار عالی.جای خوبیو نشون کردی.دختر بسیار خوب.خانم.با اخلاق.مهربون.دوست داشتنی.خلاصه از خانمی هیچی کم نداره.انتخابت درسته.خب زودی بریم خواستگاری.
ایشاله درست میشه.اره برو برو!
ببین چی میشه
ما که رفتیم به در بسته خوردیم!:دی
روبینا جون میتونم واسه داداشم بیام برات خواستگاری؟![]()
ما قبلا هم گفتیم
اجازه ما اجازه بزرگترمونه
بزرگتر ما هم ک اینجا داداش بهناممه
میتونید با ایشون صحبت کنید!
هرچی ایشون بگن![]()
به به. بسیار عالی.جای خوبیو نشون کردی.دختر بسیار خوب.خانم.با اخلاق.مهربون.دوست داشتنی.خلاصه از خانمی هیچی کم نداره.انتخابت درسته.خب زودی بریم خواستگاری.
حرفت درست.افرین به فهم و درکت.حالا ما داداش بهنامتو کی ببینیم.کم میاد اینجا.داداشمم زودتر میخواد سروسامون بگیره.ما قبلا هم گفتیم
اجازه ما اجازه بزرگترمونه
بزرگتر ما هم ک اینجا داداش بهناممه
میتونید با ایشون صحبت کنید!
هرچی ایشون بگن![]()
وای صبر کن پسر.الان راضیش میکنم.نه دیگه
نشد
این دفعه آخره که میام
اری یا خیر!:دی
مرسی عزیزم.حقیقته.من که شما رو اینطوری شناختم عزیزم.خب بله رو میگی یا نه؟بله رو بگو بقیه مراسمو میذاریم بعد از اومدن داداش بهنام.همه اینا صفات خودته گلم
شما لطف داری![]()
حرفت درست.افرین به فهم و درکت.حالا ما داداش بهنامتو کی ببینیم.کم میاد اینجا.داداشمم زودتر میخواد سروسامون بگیره.خب بزرگتر دیگه ای نیست بعد داداش بهنام؟
![]()
وای صبر کن پسر.الان راضیش میکنم.
مرسی عزیزم.حقیقته.من که شما رو اینطوری شناختم عزیزم.خب بله رو میگی یا نه؟بله رو بگو بقیه مراسمو میذاریم بعد از اومدن داداش بهنام.![]()
وای صبر کن پسر.الان راضیش میکنم.![]()
یالا یه کاری بکن پ!
اااواااااااا.داداشم چشاش فقط شمارو گرفته.اون به جز شما دختر دیگه ای رو قبول نداره.میگه یا روبینا یا هیچ کسدیگه خودتون بیابیدش
به داداشت بگو اگر خیلی هول هستن یه جای دیگه دست ب کار بشن
جواب ما همونه
صبر کن.ببینم چیکار میتونم بکنم.خیلی سرسخته.تاداداشش نیاد جواب نمیده.خب صبر کن داداشش بیاد.تا اون موقع نمیتونی دندون رو جیگر بذاری پسر؟یالا یه کاری بکن پ!
به سلامت.اگه من نبودم شما خودت دست به کار شو.دوستا با اجازه من می رم و برمیگردم
ادامه مراسم ساعت 11 شب:دی!
اااواااااااا.داداشم چشاش فقط شمارو گرفته.اون به جز شما دختر دیگه ای رو قبول نداره.میگه یا روبینا یا هیچ کسخب من بهت فرصت میدم فکراتو بکنی.ولی اینو بگم موقعیت به این خوبیو از دست ندی.پسر خوب.خونواده دار.نجیب.سربه زیر.همه چی تموم.خلاصه بهت بگم همچین پسری کم پیدا میشه ااااا
![]()
دوستا با اجازه من می رم و برمیگردم
ادامه مراسم ساعت 11 شب:دی!
به سلامت.اگه من نبودم شما خودت دست به کار شو.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |