همش بیست سالتهتو ب این میگی کوچولو؟؟؟؟؟
آره من ک قصدش رو ندارمهمش بیست سالته
سنی نداره
اصلا ازدواج واسه ی تو خیلی زوده
ببخشیدا 21سالشه بعد هم سنیم(ازدواج خیلی زوده حتی فکرشم نکن ) .........بعد من پسر میشناسم که واقعا یه دختر رو خیلی دوست داره و دختره هم همینطور جون یکی از دوستامه از رابطشون خبر دارم همش تو دانشکده اوناست اخر اینا باهم ازدواج میکنن ولی دختر اصلا قیافه نداره واقعا پسره از هر لحاظ سرتره(همیشه همینطوری)دخترم خوبه ....ولی ازون طرف هم میشناسم که تنوع طلبی ...حالا بعضی ها هم هستن میگردن بین دخترا یعنی باهاشون دوست میشن بعد یکی رو که بهتره انتخاب میکنن بعضی ها هم نه خب واسه تفریح دوست میشن اون دیگه به خود شخص بستگی دارهمنظورم این بود ک این دخترا که وارد روابط عشقی میشن و هر روز انواع فال ها رو اجرا میکنن برا اینکه بدونن اوضاع چطوره...این خوبه یا اون یکی...یا اون یکی دیگه یا دوستش یا..........
پسرا هم همینجورن...یا واقعا دارن دخترا رو سر کار میذارن!
میدونم مشکلات خیلی ازاینی که هست هم بزرگترهآره من ک قصدش رو ندارم
تنها داشتم مشکلاته موجود رو میگفتم
![]()
ای کلک میخوای آماردریا رو برات دربیارمببخشیدا 21سالشه بعد هم سنیم(ازدواج خیلی زوده حتی فکرشم نکن ) .........بعد من پسر میشناسم که واقعا یه دختر رو خیلی دوست داره و دختره هم همینطور جون یکی از دوستامه از رابطشون خبر دارم همش تو دانشکده اوناست اخر اینا باهم ازدواج میکنن ولی دختر اصلا قیافه نداره واقعا پسره از هر لحاظ سرتره(همیشه همینطوری)دخترم خوبه ....ولی ازون طرف هم میشناسم که تنوع طلبی ...حالا بعضی ها هم هستن میگردن بین دخترا یعنی باهاشون دوست میشن بعد یکی رو که بهتره انتخاب میکنن بعضی ها هم نه خب واسه تفریح دوست میشن اون دیگه به خود شخص بستگی داره
میدونم مشکلات خیلی ازاینی که هست هم بزرگتره
اما میخوام هنوز امیدوارباشم به وضع جامعه
لابه لای این همه فساد هنوزهم احساس پاک برنده است وهیچ وقت ازبین نمیره و بی ارزش نمیشه
....................
شاعرمیگه:
زنده باد هرکی هنوز یه عاشقه
مرسی عزیزمدقیقا.....1 چیزی بگم به نظر من تنهایی شرف داره ب این که بخوای تن ب این جور چیزها بدی
بذار خوش باشن اونا...
خ دوستت دارم عزیز
تمام دخترای این تالار ماه هستن ب خدا
ایشالا کسی نصیبشون بشه ک لیاقتشون رو داره
همچنین شما
![]()
ببخشیدا 21سالشه بعد هم سنیم(ازدواج خیلی زوده حتی فکرشم نکن ) .........بعد من پسر میشناسم که واقعا یه دختر رو خیلی دوست داره و دختره هم همینطور جون یکی از دوستامه از رابطشون خبر دارم همش تو دانشکده اوناست اخر اینا باهم ازدواج میکنن ولی دختر اصلا قیافه نداره واقعا پسره از هر لحاظ سرتره(همیشه همینطوری)دخترم خوبه ....ولی ازون طرف هم میشناسم که تنوع طلبی ...حالا بعضی ها هم هستن میگردن بین دخترا یعنی باهاشون دوست میشن بعد یکی رو که بهتره انتخاب میکنن بعضی ها هم نه خب واسه تفریح دوست میشن اون دیگه به خود شخص بستگی داره
من اصلا دوستی اینترنتی خوشم نمیاد تازشم از کسی بخوام چیزی بدونم مستقیم به خودش میگم .....بعد یه چیزی الان شما به کسی یا اینطوری بگم تعهد یا مثلا چی میگن ....وقتی کسی نیست پس شما متعهد به انجام ندادن کاری نیستین من میگم اگه خواستین با کسی دوست بشین بشین هیچ اشکالی نداره از جونیتون استفاده کنین شما وقتی ازدواج کردی تعهد داری پس زیاد خودتون رو درگیر نکنینای کلک میخوای آماردریا رو برات دربیارم
![]()
من یه چیز میگم من الان به کسی قول ندادم یا مثلا مثلا نامزذی خب من ازادم الان میتونم راحت زندگی کنم البته حدود هم داره ولی میگم الان به نظر من دوستی مشکل نداره تو جمع بودن اشکال نداره چرا من واسه چیزایی که دیگران بهم فشار اوردن خودم رو محدود کنم وقتی من رابطم رو با جنس مخالف قطع کنم خب بعد چطور میخوام با یکی ازدواج کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟باید یه راطه ای وجود داشته باشه خب قبلشبله...مشکل اینه دخترا هم دیگه مثل قدیم صاف و بی ریا نیستن
نباید بد دخترا بگم
اما متاسفانه خ زیاد شده
آره میدونم همیشه استثنا هست
1 چیزایی میبینم ک شاخم در میاد
دلم برا جامعه میسوزه
نمیدونم بعضی وقتا هم فک میکنم شاید قبلا هم همینجور بوده
عقلم قد نمیدداده...نمیفهمیدم!
سلام داداش مصطفی...............
من یه چیز میگم من الان به کسی قول ندادم یا مثلا مثلا نامزذی خب من ازادم الان میتونم راحت زندگی کنم البته حدود هم داره ولی میگم الان به نظر من دوستی مشکل نداره تو جمع بودن اشکال نداره چرا من واسه چیزایی که دیگران بهم فشار اوردن خودم رو محدود کنم وقتی من رابطم رو با جنس مخالف قطع کنم خب بعد چطور میخوام با یکی ازدواج کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟باید یه راطه ای وجود داشته باشه خب قبلش
سلام عزیز...ظهر شما هم بخیر![]()
من ک مجبورم فعلا با دایال آپ بیام
سرعت نتم شده لاک پشت .اعصاب ندارم
سلام عجیجکمسلام روبینا جون......سلام سودای گل......سلام باشگاه مهندسان
روبینا اسه میای اسه میری.....کجایی دختر دلمون واست تنگ شده بود؟؟؟؟؟
سلام فاطمه جون قربونت روزت بخیر .ما هم که کم میبینمتسلام روبینا جون......سلام سودای گل......سلام باشگاه مهندسان
روبینا اسه میای اسه میری.....کجایی دختر دلمون واست تنگ شده بود؟؟؟؟؟
من ک مجبورم فعلا با دایال آپ بیام
از من ک بدتر نیست وضعیتت
خوشحال باش
ببین موارد بدتر هم پیدا میشه
انگار dsl ما داغونتره .1ساعت دارم میزنم تو سرش الان یکم بهتر شد. باید خشونت بالا سرش باشه![]()
آره ...خشونت ب خرج بده....گاهی لازمهمن ک مجبورم فعلا با دایال آپ بیام
از من ک بدتر نیست وضعیتت
خوشحال باش
ببین موارد بدتر هم پیدا میشه
انگار dsl ما داغونتره .1ساعت دارم میزنم تو سرش الان یکم بهتر شد. باید خشونت بالا سرش باشه![]()
سودا جان و فاطمه جان با اجازتون من رفع زحمت میکنم
روز همگی بخیر و شادی ان شاء الله![]()
آره ...خشونت ب خرج بده....گاهی لازمه
سودا جان و فاطمه جان با اجازتون من رفع زحمت میکنم
روز همگی بخیر و شادی ان شاء الله![]()
قربونت خانومی برو به سلامت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |