حسین منم بیام؟
توهم بیا نوکرتم هستیم ....
حسین منم بیام؟
حالا کسب و کار جدید چیه؟؟؟
ماشالا شیخ خجالتی هم تشریف دارن!!!!!!
خب بدهخدا شفات بده!![]()
آره بابا خوابگاه هم رفتم
بعضیا یا اسمس میدن یا سه ساعت تلفنی حرف میزنن
دلمون تو خوابگاه هم میپوسید خواهر.......
هیچی کلاغ رنگ می کنیم جای قناری می فروشیم!!!
بیخیالعزیز دلی.........قربون نجابتت
بیخیال
به تو چه؟خوب میشی خوب میشی![]()
اره مثلا هم خونه ای های پارسال من وایییییییییییییییییییییی یا مثلا دوسال پیش حالا جزئیات بماند ولی اره یه بار من مجبور شدم کلا شب نرم خونه هههه هههههآره بابا خوابگاه هم رفتم
بعضیا یا اسمس میدن یا سه ساعت تلفنی حرف میزنن
دلمون تو خوابگاه هم میپوسید خواهر.......
توکه الان میگفتی میخوام با ماشین دوست دخترمو ببرم گردشاره مثلا هم خونه ای های پارسال من وایییییییییییییییییییییی یا مثلا دوسال پیش حالا جزئیات بماند ولی اره یه بار من مجبور شدم کلا شب نرم خونه هههه ههههه
به تو چه؟به تو چه که به من چه؟![]()
همیشه دوست داشتم بدونم آیا بین پسرهام همینجوریه؟!!!اره مثلا هم خونه ای های پارسال من وایییییییییییییییییییییی یا مثلا دوسال پیش حالا جزئیات بماند ولی اره یه بار من مجبور شدم کلا شب نرم خونه هههه ههههه
نه من دوست دختر ندارم که گفتم اگه نامزد کنم یه روزی حالا با نامزد که بیرون نمیرن با دوست دختر میرن جون اون رو که میبینیش میدونی چی تنوع یا یه تجربه جدیده خیلی حال میدهتوکه الان میگفتی میخوام با ماشین دوست دخترمو ببرم گردش
چی شد حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان با اجازتون من رفع زحمت کنم........محسن بهت گفته باشما من سر حرفی که زدم هستم و هنوزم به اون قضیه امید دارم فقط فعلا احساس میکنم زوده واسه همین دارم میرم یه مدتی نباشم...
ای بابا چه دنیای بدی شدههمیشه دوست داشتم بدونم آیا بین پسرهام همینجوریه؟!!!
آخه وضع بدتر از اونی شده ک ویدا میگه
نگو توروخدانه من دوست دختر ندارم که گفتم اگه نامزد کنم یه روزی حالا با نامزد که بیرون نمیرن با دوست دختر میرن جون اون رو که میبینیش میدونی چی تنوع یا یه تجربه جدیده خیلی حال میده
ای بابا چه دنیای بدی شده
همیشه دوست داشتم بدونم آیا بین پسرهام همینجوریه؟!!!
آخه وضع بدتر از اونی شده ک ویدا میگه
چی بگیم والاچطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی جدا از شوخی بچه های خوب هم کم نیستن بین دوستام تک و توک یکی مشکل داشته باشه ........این به خود اون طرف بستگی داره چطور بخواد زندگی کنه .....
نه بابا نپرس ضایع میشممیتونم بپرسم متولد چه سالی هستی؟
به تو چه؟میتونم بپرسم متولد چه سالی هستی؟
همه که عین هم نیستن حالا چطورین مگه ...چی در مورد ما فکر میکنینننننننن؟چی بگیم والا
![]()
نه بابا نپرس ضایع میشم
خب تو بگو متولد چه سالی هستی؟
همه که عین هم نیستن حالا چطورین مگه ...چی در مورد ما فکر میکنینننننننن؟
دریا تو چه کوچولوییاگه نمیخوای بگی نگو.....ایشکال نداره
من 70ی هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |