هر چی شما بگی، میخوای پرواز کنیم؟ نگفتم مگه؟اگه نپیچیم میشه غیر عادی این الان کاملا عادیه فوفل اگه میخوای نپیچیم زیگزاگی بریم یا دندون موشی؟؟ هااااااااان؟؟فوفل راستی چی میخوندی؟؟ مهندس شیمی نبودی که خدایی نکرده بلا به دور

هر چی شما بگی، میخوای پرواز کنیم؟ نگفتم مگه؟اگه نپیچیم میشه غیر عادی این الان کاملا عادیه فوفل اگه میخوای نپیچیم زیگزاگی بریم یا دندون موشی؟؟ هااااااااان؟؟فوفل راستی چی میخوندی؟؟ مهندس شیمی نبودی که خدایی نکرده بلا به دور
علی که نت نداره خودش خبر ندارهنه نمیشه، از فردا به علیم میگم بیاد تایپیکتون لنگر بندازه.![]()
تو انگاری کارمند بخش امنتی .هر چی بپرسیم جواب نمیدی .هر چی شما بگی، میخوای پرواز کنیم؟ نگفتم مگه؟![]()
اگه نپیچیم میشه غیر عادی این الان کاملا عادیه فوفل اگه میخوای نپیچیم زیگزاگی بریم یا دندون موشی؟؟ هااااااااان؟؟فوفل راستی چی میخوندی؟؟ مهندس شیمی نبودی که خدایی نکرده بلا به دور
حال دختره یا پسر؟؟دیدی اونقدام ضایع نبودم که نمی دونستم ترکا و کردا اسماشون یکمی خاصه و من نشنیدمسودا رو ترکها شنیدن نه بقیه!!!منم از رو آهنگ پتک فهمیدم ترکی هست!!!
عجب.سودابه شنیدم سودا نه.(شکلک سرزنش خود)
داش وحید پتکم گوش میدی؟ میفهمی مگه؟ یا چون خوشگله؟سودا رو ترکها شنیدن نه بقیه!!!
منم از رو آهنگ پتک فهمیدم ترکی هست!!!
اگه بدونه میاد نتم میخره.علی که نت نداره خودش خبر نداره
جدی نگفته بودم؟تو انگاری کارمند بخش امنتی .هر چی بپرسیم جواب نمیدی .
وایی اره به کسی هم نمیشه داد چون میزنن تو googletranslateترجمه کمر آدمو میشکونه...متن تخصصی که دیگه نابود میکنه آدمو...باید همشو خودتون ترجمه کنین...البته من یه عزیزی بهم کمک کرد دستش درد نکنه...
اسم فوفول ممده زبون فارسی دری وریفوفل ممده؟؟؟یا خدا این چه زبونیه؟؟؟
آره خودمم، دیگه اسممو لو نده.فوفل ممده؟؟؟
یا خدا این چه زبونیه؟؟؟
اسم دختره بابا، یه سری کلاس فشرده باید براتون بذارم، سِودا درستش این شکلیه: سئودا، سئو به ترکی یعنی دوست بدار.حال دختره یا پسر؟؟دیدی اونقدام ضایع نبودم که نمی دونستم ترکا و کردا اسماشون یکمی خاصه و من نشنیدم
حال دختره یا پسر؟؟دیدی اونقدام ضایع نبودم که نمی دونستم ترکا و کردا اسماشون یکمی خاصه و من نشنیدم
بالاخره کدوم؟من که یادم نیست .بزار حدس بزنم چی میخونی.مهندسی مکانیک که بهت نمیاد مهندسی شیمی که حرفشو نزن .مهندسی عمران یا کامپیوتر؟؟
الان شمارو دیده میگه کلاس بزارم اگه بگیم بزاره میپیچونهدختره...
عجب.
داش وحید پتکم گوش میدی؟ میفهمی مگه؟ یا چون خوشگله؟
پس سودا خانوم ترکه؟
وایی اره به کسی هم نمیشه داد چون میزنن تو googletranslate
عمران یا کامپیوتربالاخره کدوم؟![]()
من هیچی بلد نیستمفحش یه دونه بلدم تو تبریز از یکی شنیدم اینهمه حرف زدن یاد نگرفتم این یه دونه رو یاد گرفتم ذهن برترم دیگه.راستی کدوم یونی خوندین؟؟من یکم ترکی میفهمم...اینجا ترکم هست...قشقایی هستن...ولی ترکیشون باشما فرق داره یکم...مثلا میتونم تا 29 بشمارم یا ضمایر و افعال رو بلدم...من-سن-بو-بیز -سیز-اولارگد-گل-و چنت فحشم بلدم...![]()
باز گفت ساغول!الان شمارو دیده میگه کلاس بزارم اگه بگیم بزاره میپیچونه))))))خجالت کیمدی
ساغول
فرقش چیه؟ کاش منم دوست قشقایی داشتم میشنیدم چه جوری حرف میزنن.من یکم ترکی میفهمم...اینجا ترکم هست...قشقایی هستن...
ولی ترکیشون باشما فرق داره یکم...
مثلا میتونم تا 29 بشمارم یا ضمایر و افعال رو بلدم...
من-سن-بو-بیز -سیز-اولار
گد-گل-و چنت فحشم بلدم...![]()
هیچکدوم، بعدی!عمران یا کامپیوتر
ای بابا، تو چه فحشی بلدی؟من هیچی بلد نیستمفحش یه دونه بلدم تو تبریز از یکی شنیدم اینهمه حرف زدن یاد نگرفتم این یه دونه رو یاد گرفتم ذهن برترم دیگه.راستی کدوم یونی خوندین؟؟
خودت بگودیگه اره بلدم ولی نمیگم یاد میگیریهیچکدوم، بعدی!ای بابا، تو چه فحشی بلدی؟
![]()
مهندسی کلاهبرداری.خودت بگودیگه اره بلدم ولی نمیگم یاد میگیری)
باز گفت ساغول!
سوغان یه بوغول.
فرقش چیه؟ کاش منم دوست قشقایی داشتم میشنیدم چه جوری حرف میزنن.
آفرین، چه فحشهایی بلدی، بگو مام فیض ببریم.![]()
باز گفت ساغول!
سوغان یه بوغول.
فرقش چیه؟ کاش منم دوست قشقایی داشتم میشنیدم چه جوری حرف میزنن.
آفرین، چه فحشهایی بلدی، بگو مام فیض ببریم.![]()
کیل باش یا کول باش کدومشو درسته؟؟؟
کلا رو نرو آدمی .رشته چلغوزتم نمیگی بعد به ما میگی فحش بگیممهندسی کلاهبرداری.بگو بینم البته اگه خیلی بد نیست، بدم بود فقط من میفهمم چی میگی، بعدشم پاک کن.![]()
![]()
ای بابا، راهنمایی از این واضحتر، کدوم رشته است که کلاهبرداری توش بیشتره؟کلا رو نرو آدمی .رشته چلغوزتم نمیگی بعد به ما میگی فحش بگیم
دوستانخوشحال شدم.اقا وحید اومدم تاپیکتون منو تحویل بگیرین ضایع نشمفوفول تو دیگه اینجا نیا مال مهندسین شیمیه نه کلاهبردارا شب خوش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |