گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

بزرگترين بارج سوخت رساني خاورميانه به امارات مي رود

موج - پس از بي توجهي بخش دولتي صنعت نفت به ظرفيت سازي بخش خصوصي، بزرگترين بارج سوخت رساني خاورميانه به امارت مي رود. به گزارش خبرگزاري موج، دهم ارديبشهت ماه موج گزارشي را منتشر كرد مبني بر اينكه بزرگترين بارج سوخت رساني خاورميانه توسط سازندگان ايراني به سفارش يك شركت فعال ايراني در امور بندري كشور ساخته شده است اما در به كارگيري در صنعت بانكرينگ خليج فارس از سوي شركت هاي نفتي دولتي زيرمجموعه وزارت نفت با بي مهري مواجه شده است. از طرف ديگر اين بارج سوخت رساني كه مي تواند در افزايش سهم كشور دارنده در صنعت سودآور بانكرينگ نقشي مهم ايفا كند، با پيشنهادهاي متعدد شركت هاي اروپايي فعال در بنادر كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس روبه رو شده كه صاحبان ايراني اين بارج اظهار اميدواري كرده اند هرچه زودتر ايران بكارگيري اين بارج سوخت رساني را در برنامه خود قرار دهد. حال پس از گذشت حدود بيست روز از انتشار اين گزارش و بي توجهي مسئولان به آن، شاهد اين هستيم كه در بيستمين همايش هماهنگي ارگان هاي دريايي كشور در جزيره كيش شركت هاي اماراتي با بازاريابي خود در ايران، نظر شركت صاحب اين بارج سوخت رسان را جلب كرده و در شرف امضاي قرارداد با اين شركت هستند. در حالي بزرگترين بارج سوخت رساني خاورميانه به كشور امارات مي رود كه مسئولان وزارت نفت در سال هاي گذشته بارها از اهتمام اين وزارتخانه براي افزايش سهم ايران در بازار بانكرينگ خليج فارس خبر داده اند. در سال هاي گذشته سهم ايران در اين بازار به 25 درصد نيز رسيده بود اما با وجود اينكه مديران نفتي كشور از گسترش فعاليت رقباي حاشيه خليج فارس در اين بازار غافل هستند و هنوز سهم ايران را در بازار بانكرينگ خليج فارس 25 درصد مي دانند اما با مرور آمارها اين نتيجه حاصل مي شود كه سهم امروز ايران در بازار بانكرينگ خليج فارس در حدود 12 درصد بيشتر نيست و با از دست دادن فرصت به كارگيري بزرگترين بارج سوخت رساني خاورميانه جايگاه رقباي ايران در اين بازار بيش از پيش از جايگاه ايران فاصله مي گيرد.

چیه حالا چرا شما روجو گرفته
شما برو فسمت اخبار پتروشیمی اینارو بزن لطفا دوست عزیز

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/RIGHT]

آقا ما تف سربالا ... شما آبشار نياگارا
ما بدبخت حقير ... شما كوروش كبير
ما واشر ... شما ارباب حلقه ها
ما طرح مسكن مهر ... شما برج العرب
ما مينيمم نسبی ... شما ماكسيمم مطلق
ما مداح ... شما دی جی
ما كوير لوت ... شما جنگل بلوط
ما 20.30 ... شما بی ب ی سی
ما قيژ قيژ ديال آپ ... شما امواج وايرلس
آقا اصن ما کارگر فصلی ... شما مهندس اتوکشیده
شما خوب ... ما بد

احترام؛ چیزی که به مدرک نیست و به درک ما از منش و رفتار دیگرانه... به شعور و معرفته و ارزشی که واسه نظرات دیگران قائلیم.
خودمون رو بی عیب و نقص میدونیم و کاملترین فرد، بی آنکه لحظه ای به درون خودمون بنگریم!

دوست عزیز عنوان این تاپیک دقیقا اینه: گفتگوها و گفتمان های مهندسان شیمی

و اولین پستی که استارتر محترم واسه معرفی این تاپیک گذاشته:
هر چه دل تنگت آمده...بگو...... از استاد..از دانشگاه..از کار و بیکاری.... از هر چه خواستی....

و همه تالارهای رشته مهندسی این سایت این تاپیک رو دارن... نه برای اینکه به قول شما مشاعره کنند... برای اینکه قسمتی از روحمون... زندگیمون... معرفتمون رو با هم به اشتراک بگذارن... برای اینکه از همدیگه زندگی رو یاد بگیرن... شما به فکر اعتلای مهندسی شیمی و صنعت نفت کشورت باش ما رو هم بذار به فکر زندگی درب و داغونمون باشیم.

اگه منظورتون در مورد شخص خاصی و m3164 هست شما رو ارجاع میدم به یه پست قدیمی:

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یمی/page4975?p=4902074&highlight=#post4902074

چیزی که من و شما نمیتونیم توی تصوراتمون هم بگنجونیمش... مـیـتـونـیـم؟

قصدم دفاع از ایشون نیست که همه از زحمات ایشون و دیگر دوستان برای سوالات و درخواست های دانشجویان دیگه و به قول شما رو زمین نموندن صنعت نفت آگاهند.

مدیران محترم زحمت کشیدن برای اخبار مربوط به صنعت محبوب شما یه تاپیک زدن:
اخبار نفت و گاز

سعی کنید پست هاتون رو در جای مخصوص و مشخص خودش قرار بدین

قضاوت در مورد دیگران
قبل از قضاوت در مورد خودمون
گاهی چقدر بی انصاف میشویم...

قلم زیبا و قابل تقدیری دارین

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻭﻗﺘﻲ 5 ﺛﺎﻧﻴﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ آﻻﺭﻡ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻣﻲ ﺷﻢ
ﻭ آﻻﺭﻡ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﻴﻜﻨﻢ
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﻤﺐ ﺧﻨﺜﻲ ﻛﺮﺩﻡ

galadrail77

عضو جدید
دقیقا صفحه خبر که نیست اینجا
فک کنم طرف تازه مهندسه
خیلی خوشحاله از این اخبار
ممنون از دوستاني كه خودشون و نه بنده رو مورد عنايت قرار ميدن:gol:

به محتواي پيج كاملا آگاهم به همين خاطر هم از اين همه اشعار و لطايف شاعرانه تعجب ميكنم

چرا كه وقتي صنعت مملكت، بزاريد بگم مهمترين صنعت مملكت چون ديگه صنعتي نمونده

وقتي مهمترين صنعت مملكت با مشكلات عديده اي مواجه شده بطوري كه شايد ما به ظاهر سود دهي داشته باشيم ولي در واقع ضرر ما در سود كمه

نسبت به كشورهايي با يك صدم جمعيت ما. من تعجب ميكنم مهندسين اين صنعت از شعر و ادبيات ميگن توي صفحه درد دل هاشون ،گفتمان ها و...د

FARAS

عضو جدید
کاربر ممتاز

به محتواي پيج كاملا آگاهم به همين خاطر هم از اين همه اشعار و لطايف شاعرانه تعجب ميكنم

وقتي مهمترين صنعت مملكت با مشكلات عديده اي مواجه شده بطوري كه شايد ما به ظاهر سود دهي داشته باشيم ولي در واقع ضرر ما در سود كمه

نسبت به كشورهايي با يك صدم جمعيت ما. من تعجب ميكنم مهندسين اين صنعت از شعر و ادبيات ميگن توي صفحه درد دل هاشون ،گفتمان ها و...د

وقتی به مهندسای این مملکت بها نمیدن
وقتی من که توی یکی از دانشگاهای خوب کشور با معدل خوب فارغ اتحصیل شدم والان تو یه شرکت معمولی ام تو شرکت نفت جایی ندارم
کاری از دستم واسه این صنعت مهم بر نمیاد
حالا غصه چیو باید خورد؟!!!!!!!!!!!!!!!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

الان مثلا ما میتونیم تو این صفحه مشکلات صنعت رو حل کنیم
گنده تر از ما تو راه حل های خودشون موندن ما که دیگه سهله دوست عزیز.
گفتگو یک م.شیمی میتونه هر چیزی باشه حتما نباید درباره اخبار اینجا حرف زده بشه
منبع خبر ما از جای دیگست...

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااام....... سلام .....سلام ....سلام..... سلام....(این انعکاس صدام بود مثلا):D
:biggrin:

بای بای...بای بای......بای بای.....بای بای....بای بای

ﻭﻗﺘﻲ 5 ﺛﺎﻧﻴﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ آﻻﺭﻡ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻣﻲ ﺷﻢ
ﻭ آﻻﺭﻡ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﻴﻜﻨﻢ
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﻤﺐ ﺧﻨﺜﻲ ﻛﺮﺩﻡ

darab64

عضو جدید

نیازی نمی بینم حرفای قبلیمو تکرار کنم.
مشکل ما اینه که با خودمون هم نمیتونیم روراست باشیم اگه جایی اشتباه میکنیم؛ به دنبال فرار از قبول اشتباهمون و آوردن هزار بهونه برای سرباز زدن از بی مهری نسبت به بقیه است...
مهندسای شیمی هم انسانند... و انسان بی احساس دیگه انسان نیست... همه نیاز دارند با هم درداشون دردودل کنند و توی دنیای مجازی به علت اینکه همدیگرو نمیشناسیم این کار راحت تره...

دوست خوبم همه ما جوونیم و توی این مملکت، جوون بی درد نداریم مگه اینکه جزو از ما بهترون باشین و صداتون از جای گرم بلند شه ...

باور کنیم کسی که آنسوی چراغ سبز نشسته میتوانست در دنیای واقعی یکی از دوستان ما باشد... فقط به اندازه زحمتی که برای نوشتن دو خط ناقابل کشیده برایش احترام قائل شویم. و قبل از اینکه حکم صادر کنیم ... یکطرفه به قاضی نرویم... شاید کسی که آنسوتر نشسته... دردهایش را می نویسد.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیاست در بـرابـر صـداقـت دیـگـران٬ خـیـانـت و صداقـت در بـرابـر سیاسـت دیـگـران حـمـاقـت است.

rostamani

عضو جدید
سلام مهندسین شیمی گل و گلابی .هر کی می گه کدوم دانشگاه میخونه و خوبی وبدی های دانشگاش چیه که واسه انتخاب یکم اطلاعات داشته باشیم

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیازی نمی بینم حرفای قبلیمو تکرار کنم.
مشکل ما اینه که با خودمون هم نمیتونیم روراست باشیم اگه جایی اشتباه میکنیم؛ به دنبال فرار از قبول اشتباهمون و آوردن هزار بهونه برای سرباز زدن از بی مهری نسبت به بقیه است...
مهندسای شیمی هم انسانند... و انسان بی احساس دیگه انسان نیست... همه نیاز دارند با هم درداشون دردودل کنند و توی دنیای مجازی به علت اینکه همدیگرو نمیشناسیم این کار راحت تره...

دوست خوبم همه ما جوونیم و توی این مملکت، جوون بی درد نداریم مگه اینکه جزو از ما بهترون باشین و صداتون از جای گرم بلند شه ...

باور کنیم کسی که آنسوی چراغ سبز نشسته میتوانست در دنیای واقعی یکی از دوستان ما باشد... فقط به اندازه زحمتی که برای نوشتن دو خط ناقابل کشیده برایش احترام قائل شویم. و قبل از اینکه حکم صادر کنیم ... یکطرفه به قاضی نرویم... شاید کسی که آنسوتر نشسته... دردهایش را می نویسد.
:w16::w17::w27:

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همگی...
مرکز آموزشی شرکت نفت اهواز هستم به همراه هم اتاقیم احسان ( M.O.R.P.H) ...که متاسفانه به علت قطع بودن نت مرکز نمیشه زیاد اومد نت...

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همگی...
مرکز آموزشی شرکت نفت اهواز هستم به همراه هم اتاقیم احسان ( M.O.R.P.H) ...که متاسفانه به علت قطع بودن نت مرکز نمیشه زیاد اومد نت...

سلام اصلا حرف نزن که دلم میخواد جفت پا بیام تو حلقت!!!:D
جوابا کنکورم نیومده اعصاب مصاب یخده!!!:razz:
برو جلو چشم واینسا که اصلا نمیای این تاپیک ارشد از خودت یه ابراز وجودی کنی!!!انگار نه انگار که امتحان ارشد داده این....:cool:
اییییییشششش.
پرو پرو هم میخواد ارشد قبول شه هم کارش درست شده فکر اینکه دوتاشو با هم داشته باشی اصلا نکن حامدی :)

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زنم و به همان اندازه از هوا سهم میبرم که ریه های تو!

درداور است که من ازاد نباشم تا تو به گناه نیفتی

قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشم هایت می ایند
تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم............
(زنده یاد سیمین دانشور)

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااام.خوبی مریم جون؟؟؟؟؟(اگه اشتباه نکنم البته.الزایمر و ...........:biggrin:)
خبری از بروبکس نیست گویا؟؟؟؟؟
سلاااام فاطمه جون
آره درست گفتی عزیزم
من خوبم
شما چطوری؟
غیبتاشون زیاد شده اصاب ندارم:D
سلوم من اینجام ولی شیمی نخوندم:D:w14:
انقدرم آبنبات نخور بچه واسه دندونات خوب نیست:w12:

سلاااااااااام عزیزدلم
اینجا خونه خودته فدات
آبنباته دیگه آخرشه الان تموم میشه:redface::w12:

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حرفهاي ما هنوز ناتمام...
تا نگاه مي کني:
وقت رفتن است
بازهم همان حکايت هميشگي !
لحظه ي عظيمت تو ناگزير مي شود
آي...
ناگهان
چقدر زود
دير مي شود! قیصر امین پور[/FONT]

بالا