خب دیگه منم برم لالا
شبتون بخیر و خوشی
نگار جون بوس بخل
بابای
مرسی بدونم تاثیر گذاره عکس یه بچه از اتیوپی رو هم میندازم کنارش تا دلتون کباب شه برام
چشم.
برای listening چیکار کردید؟
ببشگید استاد متوجه نشدماوره دن اوره یه یول وار.
یه اصطلاحه آخه چطور ترجمه اش کنم؟![]()
ببشگید استاد متوجه نشدم
کجا به این زودی؟![]()
شبت به خیر عزیز دلم. خوابای خوب ببینی
حتما اثر داره بذار
ببین همون کتابایی که گفتم بهت (دوتا) لیسنینگ هم دارن البته آسون تر از امتحان اصلین. اون هشت تا کتابی که گفتم بهت نمونه آزمونه لیستنینگاش مثل خود امتحان اصلین از نظر سختی (تقریبا)
اخبار هم زیاد ببین.
سی دی هاشو رو کتابها میفروشن یا جدا باید تهیه کرد؟شبت به خیر عزیز دلم. خوابای خوب ببینی
حتما اثر داره بذار
ببین همون کتابایی که گفتم بهت (دوتا) لیسنینگ هم دارن البته آسون تر از امتحان اصلین. اون هشت تا کتابی که گفتم بهت نمونه آزمونه لیستنینگاش مثل خود امتحان اصلین از نظر سختی (تقریبا)
اخبار هم زیاد ببین.
دل به دل راه دارهببشگید استاد متوجه نشدم
چمله محبت آمیز فرمودن...........
بله الان متوجه شدم ممنونسی دی هاشو رو کتابها میفروشن یا جدا باید تهیه کرد؟
دل به دل راه داره![]()
سی دی هاشو رو کتابها میفروشن یا جدا باید تهیه کرد؟
دل به دل راه داره![]()
تاثیر کدومش بیشتره
آخی ی ی ی ...........طفلیااااااااا...............![]()
الام بهم پول هم میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کم هم بهم محبت کنید؟
متوسط رو به خوبه تقریبا.آره با همون کتابا سی دی هم هست. اصلا خود کتابا بدون سی دی ناقصن باید باهم بخونی.......لیسنینگت ضعیفه یا قوی؟
کدوم بچه؟
بچه مگه من پیشگو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متوسط رو به خوبه تقریبا.
آینده ام رو چطور پیش بینی میکنید؟
آخه چه ربطی به تو داره.......اون بچه های بیچاره از گرسنگی هر روز میمیرن منو تو نشستیم پشت کامپیوتر نصف شبی........آخیی ی ی بیچاره بچه ها.![]()
راستش من بیشتر برای ارشد میخوام یاد بگیرم برای ارشد مترجمی.بچه مگه من پیشگو هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه چیزی هست...اوضاع آیلتس این روزا یه کم به هم ریختست...هی کنسل میشه....حتما با یه استاد زبان که به روز باشه مشورت کن ، اگه اونا گفتن وضعیت اینطوری ادامه پیدا میکنه برو طرف تافل
اوغلوم بغل نه بقل.خوب خودت گفنی عکس بقل این شعره تاثیر بیشتری داره
خوب خودت گفنی عکس بقل این شعره تاثیر بیشتری داره
خوب پس چرا کتاب آیلتس میخوای بخونی پسر؟راستش من بیشتر برای ارشد میخوام یاد بگیرم برای ارشد مترجمی.![]()
یه خورده یواشتر محبت میکردی دارم خفه میشم که؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!باشه قبول......البته پول ندارم بهت بدم اما بیا این محبت که میخواستی م ح ب ت
خوب پس چرا کتاب آیلتس میخوای بخونی پسر؟
برو ببین برای آزمون ارشد باید چه کتابایی بخونی. کتابای مخصوص همونو بخون
یه خورده یواشتر محبت میکردی دارم خفه میشم که؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خاطر یادگیری لغت. کتابهای اونو که خریدم میخوام با دست پر بشینم سر جلسه.باشه قبول......البته پول ندارم بهت بدم اما بیا این محبت که میخواستی م ح ب ت
خوب پس چرا کتاب آیلتس میخوای بخونی پسر؟
برو ببین برای آزمون ارشد باید چه کتابایی بخونی. کتابای مخصوص همونو بخون
از محبتتون که نمیتونم فرار کنم
تکلیف خودتو مارو روشن کن. بمب اتم یا محبت؟
به خاطر یادگیری لغت. کتابهای اونو که خریدم میخوام با دست پر بشینم سر جلسه.![]()
به خاطر یادگیری لغت. کتابهای اونو که خریدم میخوام با دست پر بشینم سر جلسه.![]()
از محبتتون که نمیتونم فرار کنم
همون بمب اتم
بهتره
منم برم تو سنگرم پناه بگیرم
شبتون خوش
چشم مسیر مترجمیه. بیشتر وقتمو گذاشتم رو 504 و 1100 کلمه. تو زبان هر چقدر بیشتر لغت بدونی به نفعته. بازم اگه توصیه ای داشتید بگید بالاخره شما پیش کسوت این کارید.اول مطمئن بوشو به دردت میخوره.......ببین بهت توصیه میکنم مسیرتو اول روشن و مشخص کنی بعد وفت و انرژیتو بذاری برای کتابای همون مسیر. ممکنه 60-70 درصد لغاتی که برا آیلتس حفظ میکنی به درد کنکورت نخورن. پیشنهاد میکنم وقتتو بذاری روی کتابای تخصصی همون آزمون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |