امضاتون قشنگه.........طرف میگم عکس اواتارت خیلی مشکوکه
عاشق شدی؟
نکنه کسی دل رییس ما رو برده؟![]()

جوابش تو امضاتون هست
امضاتون قشنگه.........طرف میگم عکس اواتارت خیلی مشکوکه
عاشق شدی؟
نکنه کسی دل رییس ما رو برده؟![]()
امضاتون قشنگه.........
جوابش تو امضاتون هست
خلاصه بد خواه مدخواه داری عکس بده پاره کنیم.
بالاخره یه رییس بیشتر که نداریم![]()
اتفاقا دیروز بدنسازی بودم تمام عضلاتم گرفته
نه تو رووووووووووووووو خدااااااااااا تو زحمت میفتی عکس پاره کنی
لباسات خاکی نشهدیسک کمر بگیری
![]()
من وعاشقی....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا دیروز بدنسازی بودم تمام عضلاتم گرفته
عکسم به زور پاره می کنم
خلاصه رییس باید جذبه داشته باشه عاشق ماشق نشه از ما گفتن بود.
عاشق شی روحیت لطیف میشه زیر دستا دیگه حساب نمی برن ازت![]()
من وعاشقی....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزززززززززززززززززززززز![]()
الان باید حتماااااااااااااا کالبد شکافی کنیدپس این گل چیه تو عکس اواتارتون گرفتی دستت و داری با حسرت به دور دستا نیگاه میکنی؟
نگو که خودت نیستی
شایدم اون باشی که داره با پسره میره
خیلی قشنگ بود.اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.
برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشانبی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون زندگی بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفیدِ فایده باشینه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سختوقتی دیگر چیزی باقی نمانده استهمین مفید بودن كافی باشد تا تو را سرِ پا نگهدارد.
همچنین، برایت آرزومندم صبور باشینه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنندو با كاربردِ درست صبوری ات برای دیگران نمونه شوی.و امیدوام اگر جوان كه هستیخیلی به تعجیل، رسیده نشویو اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزیو اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشویچرا كه هر سنّی خوشی و ناخوشی خودش را داردو لازم است بگذاریم در ما جریان یابند.امیدوارم حیوانی را نوازش كنیبه پرنده ای دانه بدهی، و به آواز یك سَهره گوش كنیوقتی كه آوای سحرگاهیش را سر می دهد.چرا كه به این طریقاحساس زیبائی خواهی یافت، به رایگان.
امیدوارم كه دانه ای هم بر خاك بفشانیهرچند خُرد بوده باشدو با روئیدنش همراه شویتا دریابی چقدر زندگی در یك درخت وجود دارد..بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشیزیرا در عمل به آن نیازمندیو برای اینكه سالی یك بارپولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: این مالِ من است.فقط برای اینكه روشن كنی كدامتان اربابِ دیگری است!و در پایان، اگر مرد باشی، آرزومندم زن خوبی داشته باشیو اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشیكه اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمانباز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید.اگر همه ی اینها كه گفتم فراهم شددیگر چیزی ندارم برایت آرزو كنم.
سلاااااام میلاد خاندرود برتمامی اهالی تالار.
عید همگی مبارک
بچه ها ببخشید که نتونستم زودتر جواب تبریکای سال نو رو بدم![]()
سلام مریم خانوم .. شما چطور، خوبین خوشین سلامتین الحمدالله؟سلاااااام میلاد خان
حال شما؟
سال نو شما هم مبارک باشه
چطورین؟خوش میگذره؟
واقعا؟سلام مریم خانوم .. شما چطور، خوبین خوشین سلامتین الحمدالله؟
آواتار جدیدتون مبارک ، خداییش خیلی قشنگه .......
کارو بار که نفسمونو گرفته....واقعا؟ممنون.چشاتون قشنگ میبینه.
شکر منم خوبم.میگذره..
چه خبر؟کار و بار چطوره؟
غیبتتون طولانی شده بوداا
شرکتی که پایه اساسش رو دود باشه معلومه چی میشه دیگهکارو بار که نفسمونو گرفته....
الانشم که تونستم بیام نت گردی شانس آووردم.....
بروبچ چه ساعتی میان!!؟؟ دلم براشون تنگولیده..!!؟ میخوام بدونم چکار کردن با شرکتمون!!؟؟![]()
منم همینطور، بسلامت.....شرکتی که پایه اساسش رو دود باشه معلومه چی میشه دیگه
کارمنداش که نیستن شرکتم رو هواست..
بچه ها پراکنده شدن .کم پیش میاد مثل قبل شلوغ بشه
آقا میلاد شرمنده کاری پیش اومد باید برم
خیلی خوشحال شدم بودید
سعی کنید بازم بیاید
با اجازه...
بای بای
چرا این فیزیک دو اینقدر سخته اخه ...یکی به داد من برسه چیکار کنم ؟؟!!
بعد میان به استاتیک میگن افتاتیک...اخه چرا حق استاتیک رو ضایع کردین مگه بنده خدا چشه به این راحتی اسمش بد در رفته
مهندس جان من میخونم...
چطور با درسای دیگم مشکل ندارم فقط همین فیزیک (...)
اصلا ابم باهاش تو یه جوب نمیرهمشاهده پیوست 93219
به نظر من سخت نیست یه ذره گنگه مثلا من خودم نمیتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی خب 3ترم پش که داشتمش با 18.5 پاسش کردم...چرا این فیزیک دو اینقدر سخته اخه ...یکی به داد من برسه چیکار کنم ؟؟!!
بعد میان به استاتیک میگن افتاتیک...اخه چرا حق استاتیک رو ضایع کردین مگه بنده خدا چشه به این راحتی اسمش بد در رفته
سلام بچه ها. بابا فیزیک 2که خیلی خوبه من از منبع میخوندم.اگه بخوای فقط جزوه بخونی آره به مشکل میخوری.چرا این فیزیک دو اینقدر سخته اخه ...یکی به داد من برسه چیکار کنم ؟؟!!
ظهر بخیر، چقدر سوت و کور اینجا دلم گرفتسلام......صبح دل انگیز آدینتون بخیر باشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |