اره از این جملات زیاد می گم منجمله قصاری بود واسه خودش......![]()

اره از این جملات زیاد می گم منجمله قصاری بود واسه خودش......![]()
سلام بر همه...
خوب ما کم کم رفع زحمت کنیم.....فضا عجیب پسرونه شده!!!اره از این جملات زیاد می گم من![]()
سلام بهنام خان.چه خبرا؟حالت چطوره؟
سلام بر اقا حامد گل
داشتم ذکر خیرت میکردم حلال زاده ای به خدا
خب برنامه امشب از چه قراره؟
سلام به حامدجون.چطوریایی؟سلام بر همه...
خوب ما کم کم رفع زحمت کنیم.....فضا عجیب پسرونه شده!!!![]()
قرار نمیخواد سالار همیشه بپاست...خدمت اقا![]()
![]()
![]()
نوشابه سفارشی
شکر.میگذره روزا.سلام اقا حامد گل
خوبی داداش؟سلامتی شما خبر خاصی نیست جز ملال دوری دوستان
از نظر من برای فهمیدن اینکه زندگیه چیه و چطور باید زندگی کرد حتما از هر طریقی که شده دکتر حسابی رو شناخت
حقیقتا استاد عشق برازنده دکتر حسابی
سلام به حامدجون.چطوریایی؟
این حرفا چیه....ما پسرا وقتی تنها شیم اصلا بلد نیستیم از خودمون پذیرایی کنیم تشریف داشته باشین![]()
پس یعنی اگه ما باشیم میتونید از خودتون پذیرایی کنین؟؟؟؟!!!!این حرفا چیه....ما پسرا وقتی تنها شیم اصلا بلد نیستیم از خودمون پذیرایی کنیم تشریف داشته باشین![]()
میبینم که بساط همیشه برقراره اینجا
تالر به این با صفایی به نظرت وجود داره؟
شهرام هستیییییییییییییی؟؟؟؟؟؟
پ ن پ خوابیدم خوب هستم دیگه زودی بکش اون لوله نازنین قلیونو بده بیاد این طرف![]()
میگم حامد خان انقدر تالار رو تیره و تار بکنیم تا اون دوتا مریم خانم نتونند وارد تالار بشوند .بعد از ظهر داشتند بر علیه مون تو طئه میکردند
پس یعنی اگه ما باشیم میتونید از خودتون پذیرایی کنین؟؟؟؟!!!!
باشه پس 5تاش کن چایی هارو[/QUOTE
من دیگه تکرار نکنم واسه من کمرنگ باشه مریم خانم؟؟؟؟؟؟
جدی!!!! بهنام جون اینا دیگه واسه ما چایی بیار نمیشن..من که گفتم باید بریم یه 2 تا از اون ترگل برگلاش از معماری بیاریمشهرام اونجا اشنا داره
جدی!!!! بهنام جون اینا دیگه واسه ما چایی بیار نمیشن..من که گفتم باید بریم یه 2 تا از اون ترگل برگلاش از معماری بیاریمشهرام اونجا اشنا داره
نه تکرار نکن...آفا حامد خودش می دونهپس یعنی اگه ما باشیم میتونید از خودتون پذیرایی کنین؟؟؟؟!!!!
باشه پس 5تاش کن چایی هارو[/QUOTE
من دیگه تکرار نکنم واسه من کمرنگ باشه مریم خانم؟؟؟؟؟؟![]()
بهنام قلیونودست منم برسونیدبه جان شهرام تازه قلیون رو از حامد گرفتم اصلا مهلت نمیده .میگم حامد خان چرخ فلک بازی کردی ؟گوش نمیده
نه تکرار نکن...آفا حامد خودش می دونه![]()
راست میگه ....سهیلا جان حکم اخراجتو امضا کردم رو میزه...چقدر گفتم کار رو سرسری نگیر چایی سرد نیار میوه سر وقت بیار.بفرمایین اینم از حکمت...کارمند جدید از معماری استخدام کردیم..شهرام رفته واسه عقد قرارداد..خوش اومدین خواهشا اصرار نکنین شما از شرکت دود پردازان آینده اخراااجین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |