بله.................احسنتمنظورتون باریکلا بود؟خب فروتنی و تواضع اساس کاره..
![]()

بله.................احسنتمنظورتون باریکلا بود؟خب فروتنی و تواضع اساس کاره..
![]()
میسی...به امید اون روز..زنده باد سارا جوووون مدیر سایتبله.................احسنت![]()
میسی...به امید اون روز..زنده باد سارا جوووون مدیر سایتیه کف مرتب بزنید لطفا
![]()
میسی..خجالتم ندین..
میسی..خجالتم ندین..خوب میرقصینا
منم به افتخار خودم پای کوبی میکنم
![]()
شما هم به عنوان دستیارم میتونی فعالیت داشته باشی..........
تشکر.........................شما هم به عنوان دستیارم میتونی فعالیت داشته باشی...الان مدیر میاد منو میندازه بیرون چون منافعش در خطر میوفته
![]()
از الان همه دشمن خونیم میشن دیگه تو این تاپیک راهم نمیدن..اول مهمون بودم بعدش صابخونه در آینده هم مدیر سایتتشکر.........................![]()
سلام انیسه جون.خوش اومدی..سلاممممممممممممممممم![]()
نترس پشتتماز الان همه دشمن خونیم میشن دیگه تو این تاپیک راهم نمیدن..اول مهمون بودم بعدش صابخونه در آینده هم مدیر سایت![]()
شما هم خوش اومدی عزیزمسلام انیسه جون.خوش اومدی..
..پشت باشی که منو میترسونینترس پشتتم
مرسی..من فعلا یه پله از شما بالاترم.صابخونه امشما هم خوش اومدی عزیزم
قربون قدمهامون![]()
نه دیگه شما مدیر هستی ...............درست نیست..........من پشتتونم.............پشت باشی که منو میترسونیکنارم باشی خوبه..آفرین به این میگن دستیار مدیر..کارتو خوب بلدی..الکی شمارو دستیار نگرفتم یه استعدادهای ناشکوفایی درون شما هست که باید کشف بشه..
خب دیگه من باید برم مواظب خونه باش تا بچه ها برگردن
شب خوش دستیار..
![]()
اختیار داری.............مرسی..من فعلا یه پله از شما بالاترم.صابخونه ام![]()
نه...........اختیار داری.............من که اصلا به ریاست علاقه ندارم
مگه نه
اقا معین؟
اوکی..باریکلا به احترامت..دومین راز موفقیتم ثابت کردی..نه دیگه شما مدیر هستی ...............درست نیست..........من پشتتونم...........
پس من رییس باشمکه عدالت برقرار بشه
اوکی..باریکلا به احترامت..دومین راز موفقیتم ثابت کردی..احترام خیلی مهمه..یادم باشه بهتون یه لوح تقدیر بدم به پاس احترام و حمایت از مدیر سارا جون
![]()
اگه آقا معین مشکل نداشته باشه شما رئیس.من مدیر ومعین دستیار مدیر باشن..اوکی رفقا؟
پس من رییس باشمکه عدالت برقرار بشه
تصویب شداگه آقا معین مشکل نداشته باشه شما رئیس.من مدیر ومعین دستیار مدیر باشن..اوکی رفقا؟
تاپیک مهندسیو تصاحب کردیم..الانه که بیان مارو پرت کنن بیرون..
اوکی..رای با اکثریت..منم نتیجه نهاییو اعلام میکنم..تصویبتصویب شد
صاحبش اومدتاپیک مهندسیو تصاحب کردیم..الانه که بیان مارو پرت کنن بیرون..الان سروکله سردستشون پیدا میشه..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |