mahz
کاربر حرفه ای
سالاری شماما ارادت داریم اقا احسان
چش ماییی داداش
سالاری شماما ارادت داریم اقا احسان
بچه ها شیرازی نداریم اینجا الانسالاری شما
چش ماییی داداش
یـــــــا الله..درود برشما دوستان گرامی
..بنده 15 دقه دیگه خدمت میرسم!!!!!!!!!!
گفتم آمادگی داشته باشین..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
بچه ها شیرازی نداریم اینجا الان
یه کم شوخی کنیم باهاشون
بچه ها شیرازی نداریم اینجا الان
یه کم شوخی کنیم باهاشون
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTI5aHZAxTbs3BNWal_eghqEvHQzZ5dmVEQQY2SlkAnZUaLRRlePQTEwWwfile:///C:/Users/1152/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png
یـــــــا الله..درود برشما دوستان گرامی
..بنده 15 دقه دیگه خدمت میرسم!!!!!!!!!!
گفتم آمادگی داشته باشین..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
مریم خانوم هستند که فعلا غایب میباشند
مریم خانوم هستند که فعلا غایب میباشند
مریم جونم عخش منه
چیکالش دالی
هاااااااااااااااااا
میزنمتااااااااااااااااااااااااااا
تازه امروزم بخلش بودم
بوخدا
دستامم سرد بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/342829-هر-وقت-یخ-زدین-تو-سرما،حتما-این-کارو-انجام-بدین
یادگیری لهجه اصفهانی در 3 دقیقه |
1- مضاف و موصوف همیشه «ی» میگیرد مثال: درِ باغ ===» دری باغ گل قشنگ ===» گلی قشنگ آدم خوب ===» آدمی خُب 2- «د» ما قبل ساكن قلب به «ت» میشود مثال: پرید ===» پریت آرد ===» آرت 3- واو ساكن آخر كلمه به «ب» قلب ميشود مثال: گاو ===» گاب 4- اصولاً در هر كجا كه فتحه قشنگ باشد كسره بكار میرود و هر كجا كه كسره كلمه را زیبا میكند فتحه بكار میرود مثال بری فتحه: اَز===» اِز قفَس ===» قفِس اَزَش ===» اِزِش بِِزَن ===» بِِزِن مثال بری كسره: اِمروز===» اَمروز جمعِه===» جمعَه سِفید===» سَفید حِیفِ===» حَیفس فِشار===» فَشار 5- صدی « اُ » هیچ جیگاهی نداشته و به «او» تبدیل میشود. مثال: شما===» شوما كجا===» كوجا چادر===» چادور 6- حرف «و» در قالب حرف ربطی به به «آ» تبدیل میشود مثال: من و تو و حسن ===» منا تو آ حسن 7- اصولا خود « آ » به عنوان یك حرف ربط به كار میرود مثال: من هسم، آ بابامم هسن در ضمن حرف « آ » به معنی «به علاوه» هم به كار میرود مثال: 5+4+3 ===» 5 آ 4 آ 3 8- حرف « ه » در لهجه اصفهانی به نوعی نابود شده مثال: بچه ها ===» بِچا گربه ها ===» گربا میجهد===» می جِد ه در آخر افعال به «د» ساكن بدل میشود. بره===» برد بشه===» بشد «ه» به ی تبدیل میشود. بهتر===» بیتِرِس سر راهی===» سری ریس گربه===» گربیه «ه» به «ش» تبدیل میشود. بهش میگم ===» بشش میگم «ه» به «و» بدل میشود. ما هم می ییم ===» ما وَم مییم نكته: به غیر اول شخص مفرد حروف «خوا» به «خ» تبدیل میشود میخوی ===» می خَی 9- در برخی افعال حرف «ی» به «اوی» تبدیل میشود میشنوی===» میشنُوی میگی ===» میگوی 10- اگر حرف اول كلمه «ب» یا «ن» باشد و حرف سوم «ی» یك «ی» بعد از «ب» یا «ن» اضافه میشود بگیر===» بیگیر بشین ===» بیشین بریز ===» بیریز ببین ===» بیبین |
من که کاری نکردم فقط اطلاع رسانی نمودم
مریم جونم عخش منه
چیکالش دالی
هاااااااااااااااااا
میزنمتااااااااااااااااااااااااااا
تازه امروزم بخلش بودم
بوخدا
دستامم سرد بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/342829-هر-وقت-یخ-زدین-تو-سرما،حتما-این-کارو-انجام-بدین
خوشم میاد تجاربتون رو هم در اختیار هم قرار میدید
اگه یه اقا چنین کاری بکنه چی میشه
من و این کاراااااااااااااااااااااااااااهیچی نمیشه
فقط خیلی راحت کلشو از دست میده
تو که نمیخوای
میخوای؟
هیچی نمیشه
فقط خیلی راحت کلشو از دست میده
تو که نمیخوای
میخوای؟
من و این کارااااااااااااااااااااااااااا
وای بوی خشونت به مشام میرسد
ببین بهنام راست میگهپه نه په
منو این کارااااااااااااااا
بنده شیرازی هستمبچه ها شیرازی نداریم اینجا الان
یه کم شوخی کنیم باهاشون
یعنی.....یهنی چی آخا
بپر بالا...هستیم خدمتتون
فقط اون قایق رو باخودت بیار تا یه دوری بزنیم
آی گفتــــــــی!
نمیزارن دو دیقه آروم بمونما
ببین میزارن من ترک چماق بکنما یا نه
ببین بهنام راست میگه
نخیرتم
راستی امروز نرفتم ورزش
فردا هم نمیرم
دی دی ری دی دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |