اره راست میگه...شیرینیامیدوارم همیشه خوش باشی داداشی..............
غفط شیرینی ما فراموش نشه![]()

اره راست میگه...شیرینیامیدوارم همیشه خوش باشی داداشی..............
غفط شیرینی ما فراموش نشه![]()
غصه نخوریاااااااآبجی مریم...........
داداش شهرام............
من یکم حالم خوش نیست.............
با اجازتون مرخص میشم................
شب همگی خوش...........
ممنون امیر جان ایشالا تو هم نتایج شما بزودی بیاد و قبولیت صد در صد بشه.مهندس تبریک.خیلی خوشحال شدم که موفق شدی.امیدوارم توی مراحل دیگه زندگیت هم موفق باشی
بزرگواری مهندس-ای کاش همه امشب خوشحال می شدن و همه با هم بعد از این همه استرس یک نفس راحت می کشیدن.ممنون امیر جان ایشالا تو هم نتایج شما بزودی بیاد و قبولیت صد در صد بشه.
..........الهییییییییییی
خدا رو صدهزار بار شکر
بازم تبریک
ذوق میکنم
کجا قبول شدی؟چطوریه؟
اره خدا رو واقعا شکر. فقط خدا کمکم کرد خودم کاره ای نبودم. نفت خیز جنوب اهواز قبول شدم مونده طب صنعتی و عقیدتی 90 درصد کار حل شد.الهییییییییییی خدا رو صدهزار بار شکر بازم تبریک ذوق میکنمکجا قبول شدی؟چطوریه؟
برو داداش ایشالا درست میشه ولی اینقدر هواسم پرت بود نفهمیدم چی شده/؟ اینقدر سرعت نتم داغونه که نگوووووووووووووو شرمنده دیر جواب میدم.آبجی مریم........... داداش شهرام............ من یکم حالم خوش نیست............. با اجازتون مرخص میشم................ شب همگی خوش...........
به سلامتیاره خدا رو واقعا شکر. فقط خدا کمکم کرد خودم کاره ای نبودم. نفت خیز جنوب اهواز قبول شدم مونده طب صنعتی و عقیدتی 90 درصد کار حل شد.
اره یکی از رفیقای صمیمیم که خیلی پسر خوبی هم بود قبول نشد به خدا اینقدر حالم گرفته شد قبولی خودمو یه لحظه فراموش کردم. اونام خیلی تلاش کردن. خواست خدا بوده. از حکمت خدا نمیشه سر در اورد.بزرگواری مهندس-ای کاش همه امشب خوشحال می شدن و همه با هم بعد از این همه استرس یک نفس راحت می کشیدن.
بقیه بچه ها چی؟آقا حامد..آقا حمید....آقا محمد....اره یکی از رفیقای صمیمیم که خیلی پسر خوبی هم بود قبول نشد به خدا اینقدر حالم گرفته شد قبولی خودمو یه لحظه فراموش کردم. اونام خیلی تلاش کردن. خواست خدا بوده. از حکمت خدا نمیشه سر در اورد.
ایشالا.خدا کنه اونام بخیر بگذره. می گم راستی حامد مجهولم قبول شد.اونم نفت خیز جنوب.به سلامتی ایشالا که اونا هم با موفقیت تموم میشه...
حامد که گفتم قبول شد حمید هم تو تاپیک مصاحبه که نظر داده بودی نوشته قوبل شدم ولی محمد چون واسه پالایش پخشه جوابشون نیومده ولی چون به مصاحبه عقیدتی دعوت شده ایشالا قبوله. مثه همین اقا امیر خودمون که الان چندتا پست قبلی حرف زدیم. ایشون هم پالایش پخشه که ایشالا قبولن.بقیه بچه ها چی؟آقا حامد..آقا حمید....آقا محمد....
خب خدا رو شکرایشالا.خدا کنه اونام بخیر بگذره. می گم راستی حامد مجهولم قبول شد.اونم نفت خیز جنوب.
نیستن که بهشون تبریک بگم...خدایا شکرت دلشون شاد شدحامد که گفتم قبول شد حمید هم تو تاپیک مصاحبه که نظر داده بودی نوشته قوبل شدم ولی محمد چون واسه پالایش پخشه جوابشون نیومده ولی چون به مصاحبه عقیدتی دعوت شده ایشالا قبوله. مثه همین اقا امیر خودمون که الان چندتا پست قبلی حرف زدیم. ایشون هم پالایش پخشه که ایشالا قبولن.
نیستن که بهشون تبریک بگم...خدایا شکرت دلشون شاد شد
آقا محمد و آقا امیرم خیالشون جم..قبولن ایشالا![]()
آخر معرفتن ایشونخیلی بزرگواری .
دیگه چه خبر
راستی می دونی کی بهم خبر داد اولین نفر؟
رفته بودم خیابون داشتم می رفتم کلاس دیدم داداش ارش زنگ زد.فهمیدم خبریه .گفت جوابا اومده دویدم به سمت کافی نت.
ارش خدا خیرت بده داداش
سلام عزیزسلام بچه ها
من تازه واردم.. یه راهنمایی میخواستم .یه مشورت... من چند مدته خونه نشین شدم نمیتونم برم دانشگاه ولی میخوام از این فرصت استفاده کنم یه کار مفیدی انجام بدم.. گفتم اگه بشه یه مقاله بدرد بخور ترجمه کنم شاید بعدا بدردم بخوره.. ولی هرچی تو بخش مقاله ها چرخیدم چیزی پیدا نکردم .. اگه موضوع جالب تو زمینه پتروشیمی یا نانو سراغ دارید ممنون میشم کمکم کنید
کلاس icdl درجه 1 و 2 می رم. مدرک فنی حرفه ایآخر معرفتن ایشوندستشون درد نکنه. کلاس چی میرفتی؟(فوضولیم گل کرد
) خبری ندارم جز سلامتی.
منم که ندارم.ولی به نظرم یه نرم افزار یاد بگیری خیلی بهتره مثه اسپن پلاسسلام عزیز خوش اومدی من ندارم خانومی به نظرم اگه از یکی از اساتید بخوای راحت تر در اختیارت میزارن.چون نت پیدا نمیشه..اکثرا پولین..
اهان.خوبه..کلاس icdl درجه 1 و 2 می رم. مدرک فنی حرفه ای
این برنامه رو نمیشناسم.. من تازه ترم 4 هستممنم که ندارم.ولی به نظرم یه نرم افزار یاد بگیری خیلی بهتره مثه اسپن پلاس
اها خوب پس تا جایی که می تونی انگلیسی تخصصی تو قوی کن. ترجمه مقاله تخصصی هم خوبه.این برنامه رو نمیشناسم.. من تازه ترم 4 هستم![]()
اره خیلی هام ناراحتن.اهان.خوبه.. امشب خیلیا خوشحالن...![]()
سلام به همه
دوستام خوبین ؟؟
چه خبر؟؟
شهرام تبریک
مریم تو خوبی؟؟ امتحانات چطور شد ؟؟؟
بچه ها همگی خوبین انشاا... ؟
سلام.مرسی.شما خوبی؟؟سلام به همه
دوستام خوبین ؟؟
چه خبر؟؟
شهرام تبریک
خدا بهترشو براشون درنظر گرفته.....اره خیلی هام ناراحتن.
ممنونم رفیقچاکرم سالار
ایشالا مبارک باد بدم واسه عروسیت.
خدا و شکر که شمام قبول شدید.
راستییییییییسلام به همه
دوستام خوبین ؟؟
چه خبر؟؟
شهرام تبریک
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |