سلام آبجی............سلاااااااااااااااااام
یکی جواب بده ضایع نشم![]()
سلام آبجی............سلاااااااااااااااااام
سلاااام خوبی محسن خان؟سلام آبجی............
سلاااااااااااااااااام
آبجی میخواستی اونی که جواب میده رو ضایع کنی؟سلام آبجی............
ممنون..........سلاااام خوبی محسن خان؟
جه خبر؟تموم شدن به سلامتی؟
نه والا...گفتم یکی تحویل بگیره که کسی نبود منم ضایع شدمآبجی میخواستی اونی که جواب میده رو ضایع کنی؟![]()
اااا چرا؟؟؟؟؟؟ممنون..........
خبرای بد
تموم شدن اما نه به سلامت..........![]()
ممنون............اااا چرا؟؟؟؟؟؟
اولا خسته نباشی
دوما چی شده؟نکنه افتادی؟آره؟
آخییییییییممنون............
شیمی تجزیه داشتم..........
فک کن:
امشب ترمو.......فردا صب استاتیک 1 ساعت بعدش تجزیه............
خودت حسابشو بکن دیگه![]()
نمره محض اطلاع اومدهآخیییییییی
میفهمم
چه درسایی هم پشت سر هم افتادن!
حالا ناراحت نباش...نمره اعلام کردن؟یا فکر میکنی بد دادی؟
الهینمره محض اطلاع اومده
الان دنبالشم با استاد حرف بزنم ببینم چی میگه..........
خیلی بده تو ترم 3 -3 واحد..............![]()
سلام داداشی............دوستان خوب دانشجوی مهندسی شیمی سلام
فکر میکنم امتحانات خیلی ها یا تموم شده یا رو به اتمام هستش.
قدر این لحظات و دوران خوب دانشجویی رو بدونید و از جوونی و شادابی خودتون لذت ببرید زیاد زندگی رو سخت نگیرید . شاید یه روزی برسه که دلتون برای این دوران شیرین تنگ بشه.سعی کنید تو این دوستای خوبی برا خودتون پیدا کنید تا بتونید در اینده یک ارتباط محکم و صمیمی داشته باشید . من این دوران رو مثل شما با هر سختی و مشقتی که داشت پشت سر گذاشتم الان هم خیلی خوشحالم که تونستم توی اون دوره دوسای خوبی پیدا کنم و خاطرات خوبی داشته باشم.
اتیشاا... شما هم موفق باشید.
سلامدوستان خوب دانشجوی مهندسی شیمی سلام
فکر میکنم امتحانات خیلی ها یا تموم شده یا رو به اتمام هستش.
قدر این لحظات و دوران خوب دانشجویی رو بدونید و از جوونی و شادابی خودتون لذت ببرید زیاد زندگی رو سخت نگیرید . شاید یه روزی برسه که دلتون برای این دوران شیرین تنگ بشه.سعی کنید تو این دوستای خوبی برا خودتون پیدا کنید تا بتونید در اینده یک ارتباط محکم و صمیمی داشته باشید . من این دوران رو مثل شما با هر سختی و مشقتی که داشت پشت سر گذاشتم الان هم خیلی خوشحالم که تونستم توی اون دوره دوسای خوبی پیدا کنم و خاطرات خوبی داشته باشم.
اتیشاا... شما هم موفق باشید.
سلام داداش شهرام......سلام و عرض ادب
سلام با کمک خداوند شیرمسلاااااااااام خوبین؟ شیری یا روباه؟
سلام داش محسن گریه واسه چی؟سلام داداش شهرام......![]()
هوراااااااااااااااااااااسلام با کمک خداوند شیرم
چی بگم داداش...........سلام داش محسن گریه واسه چی؟
نمی دونم بگم چقدر خوشحالم. خدایا شکرت. اشک شوق تو چشمان مادرم واسم یه دنیا ارزش داشت.هوراااااااااااااااااااااخدا رو شکررررررررر یه عالمه تبریک میگم خیلی خوشحالم
![]()
امیدوارم همیشه خوش باشی داداشی..............نمی دونم بگم چقدر خوشحالم. خدایا شکرت. اشک شوق تو چشمان مادرم واسم یه دنیا ارزش داشت.
عزیزی داش محسن. بچه ها عزاداری هاتون قبول ایشالا. مثه قبل ما رو دعا کنید . می دونم که به خاطر دعای دوستام قبول شدم وگرنه خودم ابرویی پیش خدا ندارم.قبول شدی؟تبریک میگم........
مهندس تبریک.خیلی خوشحال شدم که موفق شدی.امیدوارم توی مراحل دیگه زندگیت هم موفق باشینمی دونم بگم چقدر خوشحالم. خدایا شکرت. اشک شوق تو چشمان مادرم واسم یه دنیا ارزش داشت.
الهییییییییییینمی دونم بگم چقدر خوشحالم. خدایا شکرت. اشک شوق تو چشمان مادرم واسم یه دنیا ارزش داشت.
یادته بهت گفتم حتما قبول میشی بیخیالش باش..............عزیزی داش محسن. بچه ها عزاداری هاتون قبول ایشالا. مثه قبل ما رو دعا کنید . می دونم که به خاطر دعای دوستام قبول شدم وگرنه خودم ابرویی پیش خدا ندارم.
شما بزرگواری چشم نوکرتونم هستم. من هیچ وقت شماها رو فراموش نمی کنم.امیدوارم همیشه خوش باشی داداشی.............. غفط شیرینی ما فراموش نشه![]()
این حرفو نزنعزیزی داش محسن. بچه ها عزاداری هاتون قبول ایشالا. مثه قبل ما رو دعا کنید . می دونم که به خاطر دعای دوستام قبول شدم وگرنه خودم ابرویی پیش خدا ندارم.
مخلصم داداش.....شما بزرگواری چشم نوکرتونم هستم. من هیچ وقت شماها رو فراموش نمی کنم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |