به به مبارک داش شهرامخدا شفا بده
ما مریض روحی هستیم
پس عاشق شدی دی ...............................
به به مبارک داش شهرامخدا شفا بده
ما مریض روحی هستیم
احساس میکنم آخره ترمه
درسته نه!!1!
چرا؟؟؟!!!!
خدا شفا بده
ما مریض روحی هستیم
نچچچ آخه چرا خوب نیستی؟چی شد همه رفتین؟
نه منتظر جواب شماییم برو بالا رو بخونچی شد همه رفتین؟
عزیزی به اندازه.............![]()
نچچچ آخه چرا خوب نیستی؟
سمیرا ممنونم خیالموراحت کردی
بیا همه فهمیدن به جز خودتعاشق شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاشق شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دیر اومدیکییییییییییییی عاشق شدهههههههههههههههه؟
سلام داداش آرش خوبی؟سلام دیر اومدی
شهرام عاشق شده اصلا هم وضعیت مناسبی نداره
براش دعا کن به عشقش برسه
ممنون داش محسنسلام داداش آرش خوبی؟
جریان شهرام جدیه؟
اگه هست اسم بده بریم واسش پا پیش بذاریم![]()
درستش میکنم............ فقط اگه میتونی آمارشو بگیر ببین کی میاد و میره بهم خبر بده یبار خفتش کنیم از زیر زبونش بکشیمممنون داش محسن امروز اومد گفت حال روحیش خوب نیست نگو عاشق شده حالا عاشق کی نمی دونم به ماچیزی نگفت
باشه مهم اینه که بتونیم کمکش کنیم تا درست بشهدرستش میکنم............ فقط اگه میتونی آمارشو بگیر ببین کی میاد و میره بهم خبر بده یبار خفتش کنیم از زیر زبونش بکشیم![]()
وااااااااای عجب اتفاقییییییییییییییییییییی به من هم خبر بدین ممنون میشمممممممممممدرستش میکنم............ فقط اگه میتونی آمارشو بگیر ببین کی میاد و میره بهم خبر بده یبار خفتش کنیم از زیر زبونش بکشیم![]()
پس همه باهم دست در دست هم بشتابیم به کمک داش شهراموااااااااای عجب اتفاقییییییییییییییییییییی به من هم خبر بدین ممنون میشممممممممممم
ولی یه چیزی رو جدی میگم این نصیحتی به خودم هم هست البته داش شهرام دیگه خیلی میومد اینجا خیلی بیکار هم بود من فکر کنم از تابستون مدام اینجا بودش .........تا انجایی که من دیدم کار خاصی هم نمیکرد ای کاش این وقتشو میزاشت یه برنامه یه کار مفید انجام میداد خیلی وقت بود میخواستم این رو بگم من هم خودم زیاد میام تو نت ولی خیلی وقت تصمیم گرفتم یه برنامه ای که به دردم میخوره ر یاد بگیرم به لطف خدا و به کمک بچه ها خدا رو شکر یه دو سه تا برنامه رو باهاش اشنا شدم و دارم یاد میگیرم ......پس همه باهم دست در دست هم بشتابیم به کمک داش شهرام
به به داش حسینولی یه چیزی رو جدی میگم این نصیحتی به خودم هم هست البته داش شهرام دیگه خیلی میومد اینجا خیلی بیکار هم بود من فکر کنم از تابستون مدام اینجا بودش .........تا انجایی که من دیدم کار خاصی هم نمیکرد ای کاش این وقتشو میزاشت یه برنامه یه کار مفید انجام میداد خیلی وقت بود میخواستم این رو بگم من هم خودم زیاد میام تو نت ولی خیلی وقت تصمیم گرفتم یه برنامه ای که به دردم میخوره ر یاد بگیرم به لطف خدا و به کمک بچه ها خدا رو شکر یه دو سه تا برنامه رو باهاش اشنا شدم و دارم یاد میگیرم ......
منظورم این بود که بفهمیم مشکلش چیه بعد با هم حلش کنیمباشه مهم اینه که بتونیم کمکش کنیم تا درست بشه![]()
سلام داش حسین اگه فهمیدیم بروی چشم داش حسینوااااااااای عجب اتفاقییییییییییییییییییییی به من هم خبر بدین ممنون میشممممممممممم
من از همین جا برای امداد اعلام آمادگی میکنمپس همه باهم دست در دست هم بشتابیم به کمک داش شهرام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |