اذیت نکردماذیت نکن دیگه خوشت میاد امشب من نخوابم تو یواشکی بهم بگووووووووو من قول میدم جلو همه اعتراف کنم خوبهههههههه
گفتم که اونجوری میگم

حالا با خیال راحت برو بخواب

اذیت نکردماذیت نکن دیگه خوشت میاد امشب من نخوابم تو یواشکی بهم بگووووووووو من قول میدم جلو همه اعتراف کنم خوبهههههههه
اصلا این چیزا خجالت نداره یه چیز کاملا طبیعی همه هم اینجا همدیگرو میشناسن بگووووووووو دیگهباید تو گوشت یواشکی بگم
فقط در این صورت میگم
حالا اگه میتونی گوشتو بیار جلو![]()
من کوتا بیا نیستم گوش من خیلی تیزه خبببببببببب با گوشی هم میشنوه راه خوبی پیشنهاد دادم دیگه نمیتونی رد کنییییییاذیت نکردم
گفتم که اونجوری میگم
حالا با خیال راحت برو بخواب
![]()
وااااااااصلا این چیزا خجالت نداره یه چیز کاملا طبیعی همه هم اینجا همدیگرو میشناسن بگووووووووو دیگه
من حرفی نزدمت داشتی میگفتی بدون تو ........خودت ننوشتی مگه ؟ خب حالا بگو چطوری باهم اشنا شدینننننننننن؟ پسر خوبی هست؟وااااااا
منو خجالت؟؟؟؟
باباجان این چیزا به ما تنیچسبه...حرف نزار دهن مردم![]()
![]()
هوم؟گوشی؟من کوتا بیا نیستم گوش من خیلی تیزه خبببببببببب با گوشی هم میشنوه راه خوبی پیشنهاد دادم دیگه نمیتونی رد کنیییییی
باباجان قشنگ بود گزاشتم...خواستم مچ عاشقا رو بگیرم....ای عاشق پیشهمن حرفی نزدمت داشتی میگفتی بدون تو ........خودت ننوشتی مگه ؟ خب حالا بگو چطوری باهم اشنا شدینننننننننن؟ پسر خوبی هست؟
شما با گوشی اون طرف من هم گوشی دارم شما صحبت میکنی من گوش میدم تازه گوشی تو گوشم پس داری تو گوشم میگی خودت گفتی در غیر این صورت نمیگم ؟حالا چی میگی؟هوم؟گوشی؟![]()
نپیچون مارو ما خودمون ذغال فروشیم..........باباجان قشنگ بود گزاشتم...خواستم مچ عاشقا رو بگیرم....ای عاشق پیشه![]()
نچشما با گوشی اون طرف من هم گوشی دارم شما صحبت میکنی من گوش میدم تازه گوشی تو گوشم پس داری تو گوشم میگی خودت گفتی در غیر این صورت نمیگم ؟حالا چی میگی؟
شبا میای اینجا جملات عاشقانه میزاری بعد میگی میخوام عاشق پیدا کنمباباجان قشنگ بود گزاشتم...خواستم مچ عاشقا رو بگیرم....ای عاشق پیشه![]()
ما که فهمیدیم تو دیگه خودتو نزن به اون راهههههههههه سوال منو جواب بده کجا باهم اشنا شدییییییییین بگو بچه ها منتظرانچ
نمیشه
این در گوشی واقعی نیستش...مصنوعیه![]()
داریوش نه زیادعاشقققققققق داریوشم داری گوش میدییییییییی؟
منخیلی سرم داره گیج میره العانه که دیگه بیوفتم میرم بخوابممممممممممممممممممممممممممممممم ادامه کار بچه ها هستن خودشون قضاوت میکنن
حیف خیلی خستم وگرنه هایده میزاشتمداریوش نه زیاد
الان قاطی گوش میدم
دیوارو بگیر و برو نیفتیمنخیلی سرم داره گیج میره العانه که دیگه بیوفتم میرم بخوابممممممممممممممممممممممممممممممم ادامه کار بچه ها هستن خودشون قضاوت میکنن
کدوم اهنگشو دوست دارییییییییییییی؟هایده الان گوش میدادم.دلت بسوزه![]()
آفرین بر تو و مسواکتمن رفتم مسواکم رو هم زدم دیگه با اجازتوون من برم بخوابم
بیشترشونو دوس دارمکدوم اهنگشو دوست دارییییییییییییی؟
راست میگه بچه عاشقی شدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چشمای منتظر به پیچ جاده
دلهره های دلت پاک و ساده
پنجره باز و غروب پاییز
نم نم بارون تو خیابون خیس
یاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبه
سهم من از با تو بودن طعم تلخ غروبه
غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده
برام یه یادگاریه جز اون چیزی نمونده
از تفریحات روزانم اینه که:
----------------------------
تو اتوبوس یا مترو یهو از جام بلند میشم،
ملت که هجوم میارن به سمت صندلی خالی،
از جیبم موبایلم رو در میارم, دوباره میشینم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |