???zendegi
عضو جدید
ستاره جون نمیخواستم بگم ولی دیدم جوونه و جویای کار دلم نیومد ببخشیدنه به اون غلظت.دی:
امان از رفیق ناباب
ندا جان یکم حفظ اسرار کنید خب.
من الان مامانم و میخوام وگرنه ستاره منو میزنه

ستاره جون نمیخواستم بگم ولی دیدم جوونه و جویای کار دلم نیومد ببخشیدنه به اون غلظت.دی:
امان از رفیق ناباب
ندا جان یکم حفظ اسرار کنید خب.
شبتون خوش شهرام خان.منم همینطور.رفقا منم خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها تونستم اینجا زیارتتون کنم
سرم خیلی درد می کنه
برم بخوابم
همتونو دوست دارم
در سایه پروردگار موفق و وید و همیشه سلامت باشید
شب بخیر
شبت بخیر خانمی بوس بوسدوستای گل منگولی خودم من برم ... خوش و خرم باشید
ستاره جونم ندا جونم بووووووووووووووووووس
بای بای
آخی چه دل نازکه این ندا جونی.بیا بخلم این دفعه رو بی خیال میشیم.ستاره جون نمیخواستم بگم ولی دیدم جوونه و جویای کار دلم نیومد ببخشید
من الان مامانم و میخوام وگرنه ستاره منو میزنه![]()
مرسی همچنین شما امیدوارم به زودی خبر پیدا کردن کارتو بشنویم شبت بخیر شهرام جانرفقا منم خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها تونستم اینجا زیارتتون کنم
سرم خیلی درد می کنه
برم بخوابم
همتونو دوست دارم
در سایه پروردگار موفق و وید و همیشه سلامت باشید
شب بخیر
دوستای گلم از هم صحبتیتون خیلی خوشحال شدم.
آقا بهنام بای.صدقه یادتون نره.
ندا جونم میبوسمت.خیلی ماهی.
شاد و سلامت باشید.در پناه خدا.التماس دعا.
مرسی دنبال کار بردم که تو بارون گیر نکنممیگم ندا خانوم عجب چتر قشنگی دارید.حالا اونجا دنبال چی میگردید؟
مرسی مهربونم.آخی چه دل نازکه این ندا جونی.بیا بخلم این دفعه رو بی خیال میشیم.![]()
مرسی دنبال کار بردم که تو بارون گیر نکنم![]()
مرسی عزیز دلم از آشنایی باهات خیلی خوشحال شدم.موفق باشی شبت بخیر بوس بوسدوستای گلم از هم صحبتیتون خیلی خوشحال شدم.
آقا بهنام بای.صدقه یادتون نره.
ندا جونم میبوسمت.خیلی ماهی.
شاد و سلامت باشید.در پناه خدا.التماس دعا.
نه کجا بوده کار.وااای اسم درس ونیارید که به کل قیدشو زدمخب نتیجه ای هم گرفتی؟راستی با درسات چیکار کردی میخونی؟
نه کجا بوده کار.وااای اسم درس ونیارید که به کل قیدشو زدم![]()
تصمیم گرفتم ماه آخر بشینم تستای سالای قبل و بخونم و شانسی برم کنکور بدم.شما چکار کردید؟اگر اشتباه نکنم تصمیم داشتید شرکت کنید؟
حس میکنم خوندنم بی فایده هست و این همه فرمول یادم نمیمونه.دیر فهمیدم که ادامه تحصیل فایده نداره اگر برم مدرکای بین المللی هایسیس واسپن بگیرم بیشتر ارزش داره.این روزا مهارت مهمه نه مدرک بالایعنی هیچی نمیخونی؟چرا
حس میکنم خوندنم بی فایده هست و این همه فرمول یادم نمیمونه.دیر فهمیدم که ادامه تحصیل فایده نداره اگر برم مدرکای بین المللی هایسیس واسپن بگیرم بیشتر ارزش داره.این روزا مهارت مهمه نه مدرک بالا
هرکس میخواد واسه ارشد بخونه باید اراده قوی داشته باشه من که نداشتم.واسه تست زدن وقت هست تنبلی نکنید یه کوچولو بخونید ان شالله شانس باهاتون یاری میکنه و قبول میشید.اره منم خواستم شروع کنم یه دو روزی خوندم ولی اصلا حوصله اش رو ندارم .گفتم منم تست بخونم چون دیگه فرصتی نیست تازه اگه بتونم
خودمم که برنامم واسه ادامه تحصیل تا ارشد بوده وهست ولی دارم تنبلی میکنم.امیدوارم آزاد وقبول بشم وبرماگه بتونی ادامه بدی بد نیست . اره اون مدارک هم رو داشته باشی واست خوبه
تو صنعت که مهارت حرف اول رو میزنه
هرکس میخواد واسه ارشد بخونه باید اراده قوی داشته باشه من که نداشتم.واسه تست زدن وقت هست تنبلی نکنید یه کوچولو بخونید ان شالله شانس باهاتون یاری میکنه و قبول میشید.
منو باش که دارم شما رو تشویق به خوندن میکنم حکایتمون شده کوری عصا کش کور دیگری![]()
خودمم که برنامم واسه ادامه تحصیل تا ارشد بوده وهست ولی دارم تنبلی میکنم.امیدوارم آزاد وقبول بشم وبرم
ما هم که مهارتی نداریم جزیه سری اطلاعات دانشگاهی![]()
اصلا اینجوری فکر نکنید دور وبر من پر از کسایی که بی انگیزه هستن وشانسی میان سر جلسه.این جور خانم ها که شما میگید انگشت شمارنکار که اجازه نمیده مگه این مدت که استعلاجی گرفتم بخونم.تازه اونقدر رقابت شدیده که امیدی نیست
مخصوصا خانومها که روزی 8ساعت بیشتر میخونن
خدا کنه.الان که ازاد رو یه کم بخونی راحت قبولی مگه بد شانسی بیاری
اصلا اینجوری فکر نکنید دور وبر من پر از کسایی که بی انگیزه هستن وشانسی میان سر جلسه.این جور خانم ها که شما میگید انگشت شمارن
موفق باشید ما رو هم دعا کنید.واقعا راست میگید امیدوار شدم برم بخونم
موفق باشید ما رو هم دعا کنید.
مزاحم نباشم شما تو مرخصی هستید واسه استراحت
مرسی بزرگواریدخواهش میکنم شما همیشه مراحم هستید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |