sahar.chem eng
عضو جدید
والا من زیاد میام اینجا ولی بچه ها حس غریب نوازی ندارن!سلام مهندس جان وظیفمون بود جواب سلامو عرض کنیم شرمنده باید بریم
ان شاا... تو یه فرصت مناسب باهاتون اشنا میشیم البته اگه افتخار بدید اینجا بیشتر سر بزنید.

والا من زیاد میام اینجا ولی بچه ها حس غریب نوازی ندارن!سلام مهندس جان وظیفمون بود جواب سلامو عرض کنیم شرمنده باید بریم
ان شاا... تو یه فرصت مناسب باهاتون اشنا میشیم البته اگه افتخار بدید اینجا بیشتر سر بزنید.
والا من زیاد میام اینجا ولی بچه ها حس غریب نوازی ندارن!![]()
اینجوری نگی اینا رو گفتیم جو عوض شه خداییش ادم خیلی نازیه فقط سیستمش اونجوریه. همش شوخی بود
خدایا ببخشون خیلی غیبتشو کردیم . سر پل صراط مصطفی دهنمونو اسفالت می کنه
وجدان درد گرفتم واجب شد برم اراک هم دانشناممو بگیرم هم دوباره ازش طلب حلالیت کنم گرچه می دونم خیلی سالاره حلالم می کنه.
خدایا معذرت![]()
والا من زیاد میام اینجا ولی بچه ها حس غریب نوازی ندارن!![]()
اینجا واسه ما هم جا هست !؟؟؟
من کودکتم !اینجا واسه ی همه جا هست...خیلی خیلی خوش اومدین...
شما باید نسبت به همه غریب نوازی داشته باشین.....از بنیانگذارایین
قدیما سلام میکردن حالا به حالو روزمون میخندن.... هی خدا....................
سلامممممممممممممممم آقا مهندس خوفی؟؟؟قدیما سلام میکردن حالا به حالو روزمون میخندن.... هی خدا
سلااااااااااااااااااااااااااااااام مریم خانوم ممنون شما خوبین؟سلامممممممممممممممم آقا مهندس خوفی؟؟؟
بعضی آدمها باران را احساس میکنند
بقیه فقط خیس میشوند . . .
ممنونننننننننننننننننننننننننننننمسلااااااااااااااااااااااااااااااام مریم خانوم ممنون شما خوبین؟
همه دارن از برف و بارون میگن منم که امروز زیر آفتاب کویر بودمممنونننننننننننننننننننننننننننننم
چه خبرا؟اوضاع چیجوره؟چرخه زندگی میچرخه؟؟؟
کجا رفتین آخر؟؟؟همه دارن از برف و بارون میگن منم که امروز زیر آفتاب کویر بودم
این روزا من از کره زمین بیشتر میچرخم، کلا ولو شدم تو این مملکت![]()
هنوز که تو نایینم ولی همین روزاس که استعفا بدمو برم بوکانکجا رفتین آخر؟؟؟
خوبه دیگه کره زمین رقیبم پیدا کرد
به سلامتی ایشالا موفق باشینهنوز که تو نایینم ولی همین روزاس که استعفا بدمو برم بوکان
البته من که رقیب ندارم
به سلامتی ایشالا موفق باشین
درنوشابه برا خودتون باز میکنین![]()
یه عالمه ه ه ه ه تحویییییییییییییییییییل خدمت مهندس جواااااااااااااااااااااان
چکار کنم غیر از خودم که کسی مارو تحویل نمیگیره
جوان کجا بوده مهندس؟ ما که دیگه پیر شدیم فردا پسفرداس که این 2تار مو هم بریزه بره پی کارش و شبیه فورودو بشیمیه عالمه ه ه ه ه تحویییییییییییییییییییل خدمت مهندس جواااااااااااااااااااااان![]()
باشه آقای پیر مرد به سلامتی اون دولاخ کی میریزه؟!جوان کجا بوده مهندس؟ ما که دیگه پیر شدیم فردا پسفرداس که این 2تار مو هم بریزه بره پی کارش و شبیه فورودو بشیم
زیاد تحویلم نگیر که شب خوابم نمیبرهما عادت به تحویل محویل داریم... یه طوریم میشه
همین الانشم به یه فوت بندهباشه آقای پیر مرد به سلامتی اون دولاخ کی میریزه؟!
حالا که اینطور شد گلامو پس بده
نمیخوام بیخواب بشی![]()
شما آقای خانه به دوش ماشالا وضع مالیت که خوبه و دنباله خرج کردنشیهمین الانشم به یه فوت بنده
سره باغچه که نیستشما آقای خانه به دوش ماشالا وضع مالیت که خوبه و دنباله خرج کردنشی
مو بکار خب![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |