قرار نبود چشمای من خیس بشهاشک من خودت رو نگهدار نیا پایین منو رسوا میکنی
اخه تو میون جمعی چرا تنها منو پیدا میکنی
قرار نبود هرچی قرار نیست بشه

قرار نبود چشمای من خیس بشهاشک من خودت رو نگهدار نیا پایین منو رسوا میکنی
اخه تو میون جمعی چرا تنها منو پیدا میکنی
قرار نبود چشمای من خیس بشه
قرار نبود هرچی قرار نیست بشه![]()
انتظارات به سر آمد اینم آهنگ جشن دلتنگی
دل من از گریه پره...من شرمندم مریمی
اقا بهنام مهمان داریم......................
این شما و این عزیییییییییییییییییییییییییز ویسی.............. http://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,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
دل من از گریه پره...
ا امشب چرا اینطوری شدیم!!!!!!!!!!!!؟دل من از گریه پره...
ا امشب چرا اینطوری شدیم!!!!!!!!!!!!؟
سلام عزیزمسلام به همه ،ااین شما واین آبجی کوچیکه ویک سوال...
بابا یکی تو رو خدا بگه یه عکسو چه جوری به اندازه 200*200پیکسل دربیارم که به عنوان اواتار ازش استفاده کنم...الانم کپی شده تو ورد... بی زحمت راهنماییم کنید فردا باید به یکی نشون بدم ...
سلامسلام به همه ،ااین شما واین آبجی کوچیکه ویک سوال...
بابا یکی تو رو خدا بگه یه عکسو چه جوری به اندازه 200*200پیکسل دربیارم که به عنوان اواتار ازش استفاده کنم...الانم کپی شده تو ورد... بی زحمت راهنماییم کنید فردا باید به یکی نشون بدم ...
سلام
مگه از حالو روزمون خبر نداری که اومدی از این سوالا میکنی هااااااااااااا!!؟
با paint بازش کن بعد resize ش کن
آره خیر سرم فردا هم روزکارممیگم داش میلاد شما هم صبح زود باید برید سرکار
اصلا دل نمیاد برم بخوابم و تنهاتون بذارم
خیلی غصه م گرفته![]()
شبتون بخیر.من هم چنین حالی دارم .ولی حیف که باید صبح زود بیدار شم
دوستان شبتون بخیر
ببخشید که باعث ناراحتی دوستان شدم.حلال کنید
بچه ها رفتن تو فاز غم...منم با خودشون بردن...یاد غمام افتادموا چی شده من نمیدنم ...خب بگید ...من حوصله ندارم برم چند صفحه قبلو بخونم ...
شب بخیر اقا بهنام.من هم چنین حالی دارم .ولی حیف که باید صبح زود بیدار شم
دوستان شبتون بخیر
ببخشید که باعث ناراحتی دوستان شدم.حلال کنید
الهییییییییییهمین ...واااااا ول کنید بابا ...که امشب شبه عشقه که امشب شب عشقه کیه اهل جهنم که خونش تو بهشته هالا لالای لالای لالا لای لای ....هالا لالای لالای لالا لای لای
بخند بروی دنیا دنیا بروت میخنده بزار که غم وغصه بار سفر ببنده....
لب کاارون چه گل بارون نای نانانای نای نای ...هر روز تنگ غروب تو شهر ما صفا داره .....
بابا از این فاز برون بیان ول کنید...
اینقد بیکارید که زانوی غم بغل کردید ....
یعنی برم بخوابم؟شبتون بخیر اقا میلاد
امشب اشکمو دراوردین
تلافی میکنم![]()
خداییش خودمم ناخوداگاه دلم گرفتشبتون بخیر اقا میلاد
امشب اشکمو دراوردین
تلافی میکنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |