ستاره67
عضو جدید
زندگی سیبی است گاز باید زد با پوستزندگی چیزی نیست
که لب طاقچه عادت
از یاد من وتو برود
زندگی سیبی است گاز باید زد با پوستزندگی چیزی نیست
که لب طاقچه عادت
از یاد من وتو برود
زندگی سیبی است گاز باید زد با پوست
زندگی سیبی است گاز باید زد با پوست
به نظر من باید بعضی وقتا بی خیال شد...تو کتاب افسانه سیزیف اثر البر کامو نوشته بود که یه فرشته که خطاکار بود مجبور بود یه سنگ بزرگ رو از یه تپه بزرگ با شیب زیاد بالا ببره وهمیشه تا یه جایی اونو بالا میبرد ولی باز شکست میخورد . به نظر شما تا کی باید این روند رو ادامه بده؟
حساس میکنم
سرنوشت بیشتر ادمها این شکلیه
به نظر من باید بعضی وقتا بی خیال شد...
اسکارلت تو بر باد رفته همیشه چی میگفت؟میگفت فردا یه راهی براش پیدا میکنم...
یا راهی پیدا میشه...یا اینکه کمرنگ میشه...
این سنگ هم ولش میکنیم تا قل بخوره بیاد رو زمین...شاید وسط راه شکست...راحتتر بردیمش بالا....
زیاد فکرتونو درگیر نکنین...در شاید واگر نمیتوان زیست
به نظر من باید بعضی وقتا بی خیال شد...
اسکارلت تو بر باد رفته همیشه چی میگفت؟میگفت فردا یه راهی براش پیدا میکنم...
یا راهی پیدا میشه...یا اینکه کمرنگ میشه...
این سنگ هم ولش میکنیم تا قل بخوره بیاد رو زمین...شاید وسط راه شکست...راحتتر بردیمش بالا....
این همون کتابیه که چاپش ممنوع بود؟من میخواهم بدانم که راستی راستی زندگی یعنی اینکه توی یه تکه جا .هی بری وبرگردی تا پیر شوی ودگر هیچ؟
ماهی سیاه کوچولو اثر صمد بهرنگی
برا خلاصی از فشار روحی و یه آرامش نسبی بد نیست...بعدا میشه با آرامش بیشتر بهتر فکر کرداسکارلت برا همین برباد رفت که همیشه این جمله رو گفت !
اسکارلت برا همین برباد رفت که همیشه این جمله رو گفت !
این همون کتابیه که چاپش ممنوع بود؟
برا خلاصی از فشار روحی و یه آرامش نسبی بد نیست...بعدا میشه با آرامش بیشتر بهتر فکر کرد
اره سارایی
کتابش رو خوندم و فیلمش رو هم دیدم
اروم اروم برباد رفت وفنا شد.فنا شدنش مانند همون زنه در کتاب پرندگان خارزار بود
روز شما هم مبارک عزیزم...بستگی داره فشار روحی چی باشه ......... ! نه هر فشار روحی و نه هر موقعیتی
راستی دخترو روزت هم مبارک![]()
اره ولی ته داستان باز بود ....
شاید از نظر ما و نویسندش فنا شد ....
بستگی به افراد و تفکرات داره ... ولی اگر منطقی و انسانی نگاه کنیم یه انسان فنا شده بود
گفتم بستگی به شرایطش داره .... آره باید گاهی به یه مساله زمان داد....روز شما هم مبارک عزیزم...
اول پستام به آقا بهنام گفتم ...اگه بتونن که چیزی رو تغییر بدن که شرایط بهتر شه که هیچ...حتی اگه تغییر شغل بدن...
ولی اگه نه...به نظر شما باید چیکار کرد؟
همینطورهگفتم بستگی به شرایطش داره .... آره باید گاهی به یه مساله زمان داد....
فریبی که انسان را خردسند میکند بیش از صد حقیقت برایمان ارزش دارد . داستان تمشک تیغدار اثر پوشکین
فدات گلم برو به سلامت...دوستای خوبم من میرم بخوابم دارم بیهوش میشم.
دوستون دارم.شبتون عالی.
دوستای خوبم من میرم بخوابم دارم بیهوش میشم.
دوستون دارم.شبتون عالی.
شرمنده نمیخوام توهین کنم ....... پست های قبلیو خوندم ...
باید بگم جایی که ما داریم فقط برای انسانیت شعار میدیم خیلی وقته که انسانهاش مردن!!!!!!!!! سنگ قبرشون رو هم سالیان سال هست که گذاشتن !!
هزچقدر هم زمان میگذره این سنگ قبر کهنه تر میشه .... یه روزی میرسه که از انسانیت هم دیگه همین شعار من و شما و امثال ما نمیمونه ...
خب پس وظیفه ما که بعنوان انسان در این وادی گام نهادهایم چی میشه؟
خب با بقیه چه تفاوتی داریم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |