نه این دوساعت نه دوساعت های تیم ملی رو همپس باید خدا رو شکر کنید که 2 ساعت وقت مفیدتون به بطالت خالص نگذشته
نمی دونم تو مملکت شما ،شاید بازیکن ،بازیکنی رو تعویض می کنه نه مربی!!!!!!!!!!!!!!![]()

نه این دوساعت نه دوساعت های تیم ملی رو همپس باید خدا رو شکر کنید که 2 ساعت وقت مفیدتون به بطالت خالص نگذشته
نمی دونم تو مملکت شما ،شاید بازیکن ،بازیکنی رو تعویض می کنه نه مربی!!!!!!!!!!!!!!![]()
نخیر انگار من اومدم یکم منطقی بحث کنم استقلالیا زدن جاده خاکی!!!!!!!!موافقم
خیلی منصفانه هم بخوایم در نظر بگیریم مساوی می شد بازی
همیشه استقلال منطقی تر بازی می کنه نه دیمی!!!!!!!!!!!
خدا وکیلیش هم پرسپولیس دیگه تیم نیست
اون از معمار زاده که فقط میشه گفت حیف نون
استیلی هم که حرفش رو نزن با اولین تعویض عجیبش
مازیار زارع هم که فکر می کنه فوتبال یعنی کشیدن زیر توپ
ممد سوتی هم که "چه گویم که نا گفتنش بهتر است........."
با این بازیکا پس باید خدا رو شکر کرد
فوتبال ایران ارزش وقت گذاشتن نداره
همین که بدونی کی آخر لیگ قهرمانه کفایته!!!!!!!!!!!!
پس به قول بچه ها بی خیالش که جنجال میشه!!!!!!![]()
تنهایی یعنی روز تولدت یه بسته 100 تایی پیامک رایگان از همراه اول هدیه بگیری ولی کسی نباشه که براش مسیج بفرستی...![]()
ووووووووووو داداش حسین عقبی؟؟؟!!!من تصمیم گرفتم از این ترم ظرف یکبار مصرف بگیرم که مشکل ظرف شستن حل شه!!!!
چقد غمناکتنهایی یعنی روز تولدت یه بسته 100 تایی پیامک رایگان از همراه اول هدیه بگیری ولی کسی نباشه که براش مسیج بفرستی...
این رو واقعا خودم حس کردم شب تولد یکی بود که به من اس ام اس زد بنده خدا مادرش هم نمیدونس که تولد بچش با هم دوتایی تولد گرفتیم (مادر پدرش جدا شده بودن با پدر مادر بزرگ زندگی میکنه)
فوق العاده بود.مرسیهوایت که به سرم میزند
دیگر در هیچ هوایی،نمیتوانم نفس بکشم!
عجب نفسگیر است
هوایِ بی تویی!!!..
کارتون درستنه این دوساعت نه دوساعت های تیم ملی رو هم![]()
دقیقا با ذره ذره وجودم می فهمم چی می گید و چه لذتی دارهلذتى كه در 10شدن امتحان با تقلب هست، در 20شدنش بدون تقلب نيست
نخیر انگار شما هم....فوق العاده بود.مرسی
خانم مهندس چیزی یادتون اومد که این نظر رو دادین؟؟؟دقیقا با ذره ذره وجودم می فهمم چی می گید و چه لذتی داره
تقلب توانگر کند مرد را![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |