البته آقا شهرام من مریمم.![]()
ای بابا مچلمون کردی بکدوم سازه تو برقصیم بالاخره
خوب مریم بگو بینم چه خبر از اراک
البته آقا شهرام من مریمم.![]()
قابل شما رو نداشت عزیزمخیلی بهم چسبید نوشتت
ممنون
دروووووود
ای بابا مچلمون کردی بکدوم سازه تو برقصیم بالاخره
خوب مریم بگو بینم چه خبر از اراک
بای بای مریم جانبچه ها دوستون دارم یه عالمههههههههه
باید برم بیرون
فعلا بابای
برو به سلامت آقا شهراممن دارم میرم جماعت کاری باری امری فرمایشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای ولمن فقط لری بلدم برقصم![]()
من مخلصتم کوکا....سلام داش وحید خیلی سالاری داداش من نوکرتم دلم می خواست بمونم پیشت یه کار فوری دارم باید بم شرمنده
ضمنا اواتارت بی نظره دوسش دارم سیاوش صحنه رو
امضاتم فوق العادس داریوش سالاره
دروووووووداقای شهرام اقای شهرام ؛دوست، من نمیزارم شمارو حبس کنن من مثل شیر پشتتونم درسته تو این جمع از همه کوچیکترم ولی پاش بیفته.....راستی چیکار داری من دخترم یا پسر هاهاهاهاها؟
درباره کمیکار میدونم...سلام،شوخی کردم بابا میدونم ،ولی انصافا خیلی معلومه من دخترم دیگه،،،،راستی شما در مورد کمیکار چیزی نمیدونین خوبه اقای شهرام رفته وگرنه الان اکه این سوالو بازم میدید حسابی مثل این داداش بزرگا ادمو دعوا میکرد ولی من داداشام هیچ وقت منو دعوا نکردن چون اخری بودم تحمل گریه هام ندارن بهشون نگینا...اگه بهشون بگین بازم منو دعوا میکنه این دفعه دیگه نمیتونه با ساندویج از دلم در بیاره ااا...حالا اپه دلش بسوزه...فکر نکنم
کجا رفتی؟؟؟؟؟سلام،شوخی کردم بابا میدونم ،ولی انصافا خیلی معلومه من دخترم دیگه،،،،راستی شما در مورد کمیکار چیزی نمیدونین خوبه اقای شهرام رفته وگرنه الان اکه این سوالو بازم میدید حسابی مثل این داداش بزرگا ادمو دعوا میکرد ولی من داداشام هیچ وقت منو دعوا نکردن چون اخری بودم تحمل گریه هام ندارن بهشون نگینا...اگه بهشون بگین بازم منو دعوا میکنه این دفعه دیگه نمیتونه با ساندویج از دلم در بیاره ااا...حالا اپه دلش بسوزه...فکر نکنم
من شرایط مسابقات کمیکار رو برات میذارم بخون.....دستتون درد نکنه شما منابع یا شخصی رو میشناسید به من معرفی کنیددرمورد ماشیناش ، این سوالیه که استادم مطرح کردن . ((جهت طراحی منبع تولید توان برای یک خودروی کوچک به وزن 1کیلوگرمتحقیق بفرمایید چه توانی مورد نیاز میباشد البته به طور حدودی وبا توجه به میزان اصطکاک.)راستش خیلی وقته که دنبالشم ولی جواب نگرفتم ،راستی دوستتون هم مثل خودتون واقعا خوبه منم اصلا قصد جسارت نداشتم
این سوال شما سوالی نیست که بشه بهش پاسخ داد....دستتون درد نکنه شما منابع یا شخصی رو میشناسید به من معرفی کنیددرمورد ماشیناش ، این سوالیه که استادم مطرح کردن . ((جهت طراحی منبع تولید توان برای یک خودروی کوچک به وزن 1کیلوگرمتحقیق بفرمایید چه توانی مورد نیاز میباشد البته به طور حدودی وبا توجه به میزان اصطکاک.)راستش خیلی وقته که دنبالشم ولی جواب نگرفتم ،راستی دوستتون هم مثل خودتون واقعا خوبه منم اصلا قصد جسارت نداشتم
اینجا همه همکلاسی هستیم....از همکلاسیای من کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال داشتم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |