تو چارتمون شیمی آلی یه پیش نیاز داره اونم شیمی عمومیه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیمی 2 چیه؟تو چارتمون چنین چیزی نیست.
تو چارتمون شیمی آلی یه پیش نیاز داره اونم شیمی عمومیه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیمی 2 چیه؟تو چارتمون چنین چیزی نیست.
خب گرایش من طراحیهتو چارتمون شیمی آلی یه پیش نیاز داره اونم شیمی عمومیه.
sghlمن ستاره
شما؟
يك شركت بزرگ قصد استخدام تنها يك نفر را داشت. بدين منظور آزموني برگزار كرد كه تنها يك پرسش داشت. پرسش اين بود :
شما در يك شب طوفاني سرد در حال رانندگي از خياباني هستيد. از جلوي يك ايستگاه اتوبوس در حال عبور كردن هستيد. سه نفر داخل ايستگاه منتظر اتوبوس هستند.
يك پيرزن كه در حال مرگ است. يك پزشك كه قبلاً جان شما را نجات داده است. يك خانم/آقا كه در روياهايتان خيال ازدواج با او را داريد. شما ميتوانيد تنها يكي از اين سه نفر را براي سوار نمودن بر گزينيد. كداميك را انتخاب خواهيد كرد؟ دليل خود را بطور كامل شرح دهيد
**** لطفا افرادی که قبلا سوالو دیدن جواب ندن تا دیگران فکرکنند ****
*** بزودی جواب گذاشته خواهد شد شما فکرکن !!! ***
سلااااام سلاااااام 100تا سلاااااااااام
[/QUOTE
سلام بر شما دوست گرامی
سلام
ستاره منم محمد هستم
چه خبر ؟؟؟
اوه چه موقعیتیيك شركت بزرگ قصد استخدام تنها يك نفر را داشت. بدين منظور آزموني برگزار كرد كه تنها يك پرسش داشت. پرسش اين بود :
شما در يك شب طوفاني سرد در حال رانندگي از خياباني هستيد. از جلوي يك ايستگاه اتوبوس در حال عبور كردن هستيد. سه نفر داخل ايستگاه منتظر اتوبوس هستند.
يك پيرزن كه در حال مرگ است. يك پزشك كه قبلاً جان شما را نجات داده است. يك خانم/آقا كه در روياهايتان خيال ازدواج با او را داريد. شما ميتوانيد تنها يكي از اين سه نفر را براي سوار نمودن بر گزينيد. كداميك را انتخاب خواهيد كرد؟ دليل خود را بطور كامل شرح دهيد
اوه چه موقعیتی
خب این آقا دکتره اونجا چیکارس یه کاری کنه واسه پیرزنه دیگه
سلامسلام مریم خانوم
خوب هستید؟فکر کنم بهترین جواب اینه که هیچکدوم رو سوار نکنید
سلام
ممنون شما چطورید؟خسته کاراتون نباشین.......
نه دلتون میاد؟
بد نیس میگذره دیگهممنون از لطفتون. چیکارا میکنید
خوش میگذره؟؟؟
آره مگه دنبال دردسر میگردم
يك شركت بزرگ قصد استخدام تنها يك نفر را داشت. بدين منظور آزموني برگزار كرد كه تنها يك پرسش داشت. پرسش اين بود :
سلامی گرم به تایپیکی سرد که حتی 1 نفر هم نیست.......
من هستم جوجه![]()
سلااااااام
من اومدمممممممممم
مریم بزرگه خودتی.من مریمم.اگه میخواین بگین ملینا که قاطی نشیمبه به مریم بزرگه....سلام به لشکر شکست خورده...راضی نبودیم با سر و صورت خونی آن بشین
کی به کی میگه جوجه....تایپیک جدیدو حذف کردن انگار..تا 2 دقیقه پیش بودش
کدومو؟
مریم بزرگه خودتی.من مریمم.اگه میخواین بگین ملینا که قاطی نشیم
بابا این اعتماد به نفس و روحیه جنگ طلبت منو کشته.من که سالمم.آ
ولی تو انگار یه طوریت میشه ها![]()
خب خدا رو شکرمن خوب خوبم عزیزم....
گرایش شما پالالیش بوده؟
ورودی چه سالی بودین؟
خب خدا رو شکر
آره از کجا میدونین؟
بله.واقعا پی بردمای بابا....
بعد اون جنگ سخت شما هنوز به هوش و توانایی های من شک دارینااا...
نگفتین ورودی چند بودین...؟؟
سلام گلمسلام بچه ها!!!
اجــازه هست؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |