حالا شما کوتاه بیاقبلا میگفتم دخترا اکثرا مریمن اما الان از 2نفر هر 2 تاشون مریمن یعنی 100 درصد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
حالا شما کوتاه بیاقبلا میگفتم دخترا اکثرا مریمن اما الان از 2نفر هر 2 تاشون مریمن یعنی 100 درصد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
گفته باشم.من مسئولیت قبول نمیکنمmalina مسئول چند نفری؟؟؟؟
براتون ضرر داره....نه خب مریم جان لطف کردن قلیون رو آماده کردن اذان رو که دادن افطار کنیم
خودش گفت؟
اصلا گفته باشن.شما چرا غیبت میکنی؟![]()
پس آدم بی جذبه ای هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفته باشم.من مسئولیت قبول نمیکنم![]()
خدایا خودت شاهد بودی من فقط یه تعارف کردمنه خب مریم جان لطف کردن قلیون رو آماده کردن اذان رو که دادن افطار کنیم
21 چقده شیطونی عزیزززززززممنم خوشبختم مریم جون جونم
خوبم و خوش(جون خودم)
23
شما؟
باشه شوما راس میگیمن زمستون نمیشناسمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
خوبت شد نفوذی!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیییییییییییییییییییییییییییییییییی سرم شکست....بچه مظلوم گیر اوردی با چوب میزنی؟؟؟؟
من فقط گفتم شوکه نشی
براتون ضرر داره....
من از بس تو خونه دانشجویی سره قلیون نکشیدن دعوا کردم جونم رفت دیگه......
باوشه.حرفتو جدی میگیرم....از این به بعد همه هیییییسسسسسسسسسسسسآیییییییییییییییییییییییییییییییییی سرم شکست....بچه مظلوم گیر اوردی با چوب میزنی؟؟؟؟
من فقط گفتم شوکه نشی
با تشکر از وحید عزیز.پس آدم بی جذبه ای هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روم به دیوار21 چقده شیطونی عزیزززززززم
باشه شوما راس میگی
اصلا مهم نیس![]()
باشه شوما راس میگی
اصلا مهم نیس![]()
با اشکر از وقتی که در اختیارم قرار دادین.......با تشکر از وحید عزیز.
تشکر....با اشکر از وقتی که در اختیارم قرار دادین.......
تو خودت از کله سحر که پا میشی به جا صبح بخیر میگی سلام قلیونمنم هی به مریم میگم مگه گوش میده آخه....ساعتی 1 قلیون میذاره...میگم عزیزم نکش ضرر داره گوش نمیده که تازه به زور میده میگه توام باید بکشی..
این قدرتو داری که به تنهایی کل تالار مهندسی شیمیروبترکونییروم به دیوار![]()
دارم برا همتون دعا میکنم.....حال میکنین؟؟؟
چشممان روشننننننننننن مهندسمنم هی به مریم میگم مگه گوش میده آخه....ساعتی 1 قلیون میذاره...میگم عزیزم نکش ضرر داره گوش نمیده که تازه به زور میده میگه توام باید بکشی..
خواهش میشودبا اشکر از وقتی که در اختیارم قرار دادین.......
اساس کار آدمای معتاد همینه...منم هی به مریم میگم مگه گوش میده آخه....ساعتی 1 قلیون میذاره...میگم عزیزم نکش ضرر داره گوش نمیده که تازه به زور میده میگه توام باید بکشی..
تو خودت از کله سحر که پا میشی به جا صبح بخیر میگی سلام قلیون![]()
مریم جون اینجا رئیسش سنگسار میکنه ها.حرف انفجار نزن که بدبخت میشیماین قدرتو داری که به تنهایی کل تالار مهندسی شیمیروبترکونیی
خوشمان آمد
چشممان روشننننننننننن مهندس
من پارتی دارم عزیزممریم جون اینجا رئیسش سنگسار میکنه ها.حرف انفجار نزن که بدبخت میشیم![]()
من خودم دارم.اوف دلتاگه دیگه گذاشتم لب به قلیون بزنی....نیایی بگی فقط یه پک هاااااااااااااا.......باششش
خوب شد حالا تو یه جبهه قرار گرفتیم....دست گلت درد نکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |