درودسلام دوستانببخشید یه مدت نبودیمباز هم برگشتیم به خونه
سلامورودتون رو تبریک می گمقبلا هم بچه ها بحث کردنچون واسه منطقه عملیاتی با شرایط خاص بود نمی تونستن زن بگیرنسلام به همه بچه های خوب مهندسی شیمی.راستش من تازه واردم چند صفحه ازین تاپیک رو هم بیشتر نخوندم ولی میخوام درمورد کار بگم که شما آقایون که خوش بحالتونه همین چند وقت پیش شرکت گاز چندهزار نفر استخدامی زد همش مردحالا خداییش ما خانم ها چی بگیم از این همه تبعیض؟
سلام
بچه ها شهرام چرا اخراج شده!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
سلام خوش اومدیکسی خونه نیس؟؟
سلام دوست عزیزفکر کنم حامد مدیر تالار بتونه کمکت کنه البت فکر کنم این روزها سرشون شلوغهسلام به همگیآقا من به کمکتون نیاز دارم خفن. کارشناسی ارشد هستم و می خوام از پروژه خودم تا شهریور دفاع کنم . باید یک کد تو متلب برای حل دقیق برج به روش inside -out بنویسم.اگر دانشجویی استادی یا هر کس رو که فکر می کنین می تونه کمکی به من در این زمینه کنه از شما ممنون می شم !با تشکر
سلام مگه ندیدین اخراج موقت شدهدرود
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام آلما جونسلام مگه ندیدین اخراج موقت شده![]()
سلام مریمسلام آلما جون
چرااخراج شدن؟؟
خوبی ؟خوشی؟سلامتی؟سلام مریم
نمیدونم من نبودم تو این دو روز
salam.man ba in harfetun ke migin bikhiale estekhdam beshim movafegh nistam.vali ba un jomleye do dovometun badjuri movafegham.man ke kheily dus daram kar peida konam.kheilyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
اون کاری که بهت پیشنهاد شده بود نرفتی؟بد نیستم
خسته شدم از بیکاری
تو خوبی؟
آخه تابستونه خود کارمنداش مرخصی گرفتن دانشگاهه دیگهاون کاری که بهت پیشنهاد شده بود نرفتی؟
ممنون
آهانآخه تابستونه خود کارمنداش مرخصی گرفتن دانشگاهه دیگه
قسمت آازمایشگاهشم ترم تابستونه نداره
به بابام گفتم که دنبال کار بهتر باشه واسم اما خوب تا آخر تابستون که مدرک میدن باید صبر کنم.
سلام دوست عزیزسلام به همگی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |