این گریه و این خنده ها یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیه؟؟ نکنه حامد قراره افطاری بده؟؟؟
این گریه و این خنده ها یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب میخوای غیبت نکنی.از من بپرس.نا سلامتی از اقایونه اون دوره من اینجام که.این عکس که سهله!! کلاً تو عکسامون نیستن!!!
به جز دوتا از بچه های مکانیک
دیگه باید از خودشون پرسید
با دهن روزه غیبت میشه!!!
نه باباحامد چی ؟؟؟ خوب الان میاد دو تا تشکر میده به پست هایی معلوم و میره ...
میگی چکار کنیم ؟؟؟
بله بله!!!خوب میخوای غیبت نکنی.از من بپرس.نا سلامتی از اقایونه اون دوره من اینجام که.
خوب میخوای غیبت نکنی.از من بپرس.نا سلامتی از اقایونه اون دوره من اینجام که.
نه بابا
تو که نمیدونی الان بچه کجاست
بر اساس آخرین تصاویر فرستاده شده از ماهواره ی امیدD) علت اصلی اینکه تالار مهندسی شیمی به رستوران مهندسی شیمی تبدیل شد کشف شد.......
بنا بر این تصویر که در زیر آن را مشاهده می کنید یکی از مدیران تالار از روی علاقه ای که کوروش کبیر داشت سعی بر آن داشت تا وی را مهمان ایستکی کند....از قضا شخصی که نخواست نامش فاش شود(اولش ط هستش) از این فرصت سوء استفاده کرده و خود را دخیل این حرکت عظیم نماید تا شاید اسمش در تاریخ ثبت گردد......
.
.
.
خوانندگان عزیز ارتباط ما با ماهواره قطع شد....
ادامه خبر در قسمت های بعدی.....
بله بله!!!
کوروش از ایشون بپزس چرا تو عکسا نیستن؟؟
من میدونم
ولی به قول خودش نو پرابلم
یعنی مسب تبدیل اینجا به رستوران حمید رضا بوده؟!!!!!!!!!!!!! گفتم همش زیر سر خود مدیریته سایته
با سیا و موساد دستشون تو یک کاسه است. پس بگو پول گرفتی تا جوون های مارو از کار علمی باز بداری؟!!!!!!!!!!! ای عامل اجنبی
راستی اون ط کیه؟!!
خوب برا ما هم تعریف کنید
آخه چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیههههههههههههه؟؟؟
بابا خوش به حالت!!!!!! چقدر انرژی داری!!!!
من دارم از گرسنگی تلف میشم
بچه ها دلتون میاد من خرج کنم؟من دانشجو دانشگاه آزادم بابا.شماها دستتون تو جیب خودتونه.
وا این خســــــــــــیـــــــس بازیها چیهنخیر انرژی کم بود، اقا هم اضافه شد
محمد کجایی؟!!!!!!! تعداد گریه کن های شیکمو داره تصاعدی زیاد میشه
حالا اوناش فرق نداره من همه رو به شما تو صیه می کنــــــــــــــــــم البته خودم نمیدونــــــــــــم خوبــــــــــــــــه یا نه
اوه اوه ... تبلیغ دخانیات می کنی ؟؟؟ حالا بهمن کوتاه هم جواب میده ؟؟؟
.
حالا حســاب کردین بریم ؟اصلــــا کجا باید بریـم؟ای بابا نازنین جان پس چرا گفتیییییی؟؟؟؟؟؟
ما رو تو حساب کردیم دیگه!!!
\2نفر بچه هاي مكانيك كجا بودن .اون موقع؟
تعریف خاصی نداره!!!! کلاً آقایون از خانوما جدا بودن!!!
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو کی میــــــــــــــره اینــــــــــهمه راهوباشه اما ورشکست میشم در نتیجه دیگه دانشگاه نمیتونم برم بعد میشم دانشجو انصرافی پلیمر بعد میخوره تو ذوقم و سر شکسته میشم بعد برای جبران این سر شکستگی سیگاری میشم بعد سیگار تریاک و .... بعد می افتم گوشه خیابونا بعد در اثر مصرف کراک بدنم کرمی میشه و در آخر میمیرم.
راضی هستین؟؟؟؟؟؟
نه بابا
تو که نمیدونی الان بچه کجاست
بر اساس آخرین تصاویر فرستاده شده از ماهواره ی امیدD) علت اصلی اینکه تالار مهندسی شیمی به رستوران مهندسی شیمی تبدیل شد کشف شد.......
بنا بر این تصویر که در زیر آن را مشاهده می کنید یکی از مدیران تالار از روی علاقه ای که کوروش کبیر داشت سعی بر آن داشت تا وی را مهمان ایستکی کند....از قضا شخصی که نخواست نامش فاش شود(اولش ط هستش) از این فرصت سوء استفاده کرده و خود را دخیل این حرکت عظیم نماید تا شاید اسمش در تاریخ ثبت گردد......
.
.
.
خوانندگان عزیز ارتباط ما با ماهواره قطع شد....
ادامه خبر در قسمت های بعدی.....
خوب میخوای غیبت نکنی.از من بپرس.نا سلامتی از اقایونه اون دوره من اینجام که.
خوب شد همون اول اعلام کردی، وگرنه باز فکر میکردم شما هم از خانوم های عزیز تشریف دارید
راستی اون ط کیه؟!!
بچه ها دلتون میاد من خرج کنم؟من دانشجو دانشگاه آزادم بابا.شماها دستتون تو جیب خودتونه.
باشه اما ورشکست میشم در نتیجه دیگه دانشگاه نمیتونم برم بعد میشم دانشجو انصرافی پلیمر بعد میخوره تو ذوقم و سر شکسته میشم بعد برای جبران این سر شکستگی سیگاری میشم بعد سیگار تریاک و .... بعد می افتم گوشه خیابونا بعد در اثر مصرف کراک بدنم کرمی میشه و در آخر میمیرم.
راضی هستین؟؟؟؟؟؟
\2نفر بچه هاي مكانيك كجا بودن .اون موقع؟
برای اولین بار باهات موافقم .
طبق آخرین اخبار و یافته های محققین و پژوهشگران داخلی و خارجی و تلاش های شبانه روزی متخصصان کاربلد ، بالاخره راز این "ط" کشف شد ...
نامبرده شخص ایست معلوم الهویه که چندیست در لباس مبدَل ( مبدِل نخونین ) در تالار مهندسی شیمی تردد می کند . بسیار شمکو بوده علاقه شدید به انواع کارامل ها دارد ... ( در ضمن فمضول هم هست ... )
سلام علیکم بر جمیع مهندسین...
سلام علیکم بر جمیع مهندسین...
به به میبینم که گرسنگی نمیذاره بخوابین....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |