سلام دوستان
کسی مقاله یا پروژه ای در مورد شبیه ساری با نرم افزار اسپن داره بفرستع
Hey broHi all, Sorry my keyboard doesn't support Farsi. As my first post here, I'd like to introduce a valuable resource that wasfounded by Alexandra Elbakyan in 2011 in response to the high cost of research papers. You can download pretty much any research paper from the science hub website. You need doi or sciencedirect address to be able to download
www.sci-hub.tw
Let me know what you guys think

Thx BTWWell, the following is worth mentioning
1- The suggested resource has nothing to do wit campus access, it provides open access to everyone
2- You may not be able to access any articles after graduation since you most likely will loose academic credentials but you can still access the database through this website
3- It serves researchers and scholars the way WikiLeaks provides resource to politicians
4- I'm glad you can obtain anything you need, back in my time, there was a monthly cap for requests
Best of luck my friend
درود، مدل سازی با نرم افزار خاصی مد نظرتون هست؟سلام دوستان من دنبال مدل کردن یک کارخانه روغن خوراکی هستم، کسی مدل سه بعدی یا فایل navise یا فیلم، از یک کارخانه نداره که کمکم کنه
بله من با pdms طراحی میکنم و نقشه ها و p&id ها رو هم دارمدرود، مدل سازی با نرم افزار خاصی مد نظرتون هست؟
خیلی دوست دارم بدونم بالاخره کجا استخدام شد؟نه برادر ، من به خارک و لاوان هم راضیم ، عسلویه که خوبه
ولی کو استخدام ؟
اشکان فروتن رئیس واحد الفین پتروشیمی آریاساسول بود که دو سال پیش در اثر عفونت ریوی بخاطر کووید از بین ما رفت.خیلی دوست دارم بدونم بالاخره کجا استخدام شد؟
وااای انتظار هر جوابی رو داشتم جز این...خدا رحمتشون کنهاشکان فروتن رئیس واحد الفین پتروشیمی آریاساسول بود که دو سال پیش در اثر عفونت ریوی بخاطر کووید از بین ما رفت.
روحش شاد.

البته استادموافقید یک موضوع انتخاب کنیم دربارش بحث کنیم؟
ولله همچنان شاگردم.البته استاد
در محضر شما اساتید تلمظ میکنیم
پ.ن: یادم رفت دیگه رشتم مهندسی شیمی نیست
همه شاگردیمولله همچنان شاگردم.
بله، شما استاد ماییموافقید یک موضوع انتخاب کنیم دربارش بحث کنیم؟
اونجا اکانتت چیه؟بله، شما استاد مایی
من یه کانال تلگرام عضو بودم فکر کنم مربوط به مجتمع فلات قاره بود اونجا شما عضو نبودین؟
چرا حس میکنم یه جا دیگه با اسم شما دیدم
مگه هنوز گروهه هستاونجا اکانتت چیه؟
گروه همچنان هست. هر وقت وصل شدی به آموزشگاه زنگ بزن تا عضو گروهت کنن.مگه هنوز گروهه هست
نکنه منو انداختن بیرون
من ندارم دیگه گروه رو
حتمااااگروه همچنان هست. هر وقت وصل شدی به آموزشگاه زنگ بزن تا عضو گروهت کنن.
قبلاً گروههای مختلف بود بعد همگی یکی کردن.حتماااا
اونجا بچه آرومی بودم، چرا با من این کارو کردن
خب خدا رو شکرقبلاً گروههای مختلف بود بعد همگی یکی کردن.
گزینه ی ۲از بین موضوعات زیر کدوم پیشنهاد میدین برای بحث؟ البته اگر شما هم موضوعی مد نظرتون هست همینجا مطرحش کنید. حتماً لازم نیست فرآیند باشه میتونه تجهیز هم باشه.
۱- واحدهای امین Gas Sweetening
۲- واحد جداسازی آب شور Sour Water Stripping
۳- برجهای تقطیر جز به جز واحدهای گازی Fractionation Columns

من نسبت به جفتشون دانشی ندارماز بین گزینههای ۲ و ۳ کدومش اوکی هستید؟

تنها چیزی که از این مورد به یادم میاد مربوط میشه به درس عملیات واحد ۱ یا ۲ که سالها پیش خوندممرسی موسن جان، پس با گزینه ۳ شروع میکنیم.

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |