کاملا با مستر پیرجو موافقم......سریع بیاین بینم
جواب ارشد اومده![]()
الان از 20:30 4 ساعت گذشته . هنوز برنگشتی تعریف کنیاآره..حتما می گم براتون...الان 20:30 داره...ببینم ما رو نشن میده یا نه
فعلا
آقا ما که خالیمون نشد اینجا چجوریاس؟!!! فقط گفتن بیام اینجا سوالمو بپرسم.رتبم شده 380.صنعتی اصفان میارم؟شبانه تهران چی؟ اصلا کسیو سراغ دارین تو این زمینه کمکم کنه؟ای بابااااااااا!!!!
پارسال 383 شبانه شریف آوردهآقا ما که خالیمون نشد اینجا چجوریاس؟!!! فقط گفتن بیام اینجا سوالمو بپرسم.رتبم شده 380.صنعتی اصفان میارم؟شبانه تهران چی؟ اصلا کسیو سراغ دارین تو این زمینه کمکم کنه؟ای بابااااااااا!!!!
الان از 20:30 4 ساعت گذشته . هنوز برنگشتی تعریف کنیا![]()
اولا که هنوزتا 22 مونده...ثانیا قرار شد براشون توضیح بدم...شما هم اگه مایلی بگو تا قبل 22 برات توضیح میدم
![]()
من نمیدونم لیستی که داشتم توش گرایش رو معرفی نکرده بودخوب شریف چی قبول شده؟گرایششم واسم مهم بود.بعد شبانه های تهران شنیدم وام نمیدن!آره؟!
شبانه نری بهترهخودمم دارم به همین فکر میکنم که بیخیال شبانه ها بشم.اما از تهران گذشتن هم سخته خداییش.البته من لیساسنسمم تهران نبودم هاااا
..............شبانه نری بهتره
لیستو قبلا داشتم
الان که ندارم
مال پارسال بود
بنظر من نری خیلی بهتره..............
شاید آخرین سوال ، جان خودت نزنی ها:صنعتی اصفهانو به نظرت میارم.و اینکه خیلی ها منو ترسوندن از اونجا.واقعا انقدر دراکولاست؟![]()
والله خیلی پایه ...خونی نبوده و نیستم.اما اگه بدونم با ...خونی حله پایه هم می شویم!فقط به من بگن قبولیسلام گله.خسته نباشی
نیما تا حد زیادی راهنماییت کرد.معدل می خوای،تو فکر دانشگاه ما نباش.اما استاداش معرکن(به عبارتی عالی بیدن)و باید حسابی بخونی.یه چیز تو مایه های ..... و اینا
حالا دیگه با خودته.کمکی خواستی،بازم هستم![]()
ها قربونت.من اگه 249 بودم که غم نداشتم.جداسازی صنعتی اصفهانو بزن.البته قبلش تهران روزانه های خوبم بزن.حالاااا خدا رو چه دیدی(منظورم گرایشای خیلی خوبه ها).بعدشم بدون گرایش اصفهان.بعدشم شیراز.البته اینا توصیه هاییه که به خود منم شده.نظرتون چیه؟سلام،
من رتبم 249 شده، پیشنهاد میکنین کجا رو بزنم؟![]()
...............بنظر من نری خیلی بهتره
یه جا برو معدل بالا بیاری بابا
دوستای خودم پارسال اونجا قبول شدن . ترم 1 همه میگه مشروط شدن! معدلا زیر 14
فقط رفیق خودم واسم پز میداد که من با معدل 14.02مشروط نشدم . ( 1 نمرش رو هنوز نزده بودن ) وقتی نمرش رو زدن اینم مشروط شد
خلاصه میل خودته . بنظر من نزدیک بودن دانشگا به محل سکونتت خیلی مهمتره
آره دیگه.شما هم راست میگی.صنعتی اصفهان اسمش گندس خوبه!واقعا نظرتون اینه که ایشون برن جایی که معدل بالا بیارن؟
استاد درس سیالاتمون که تو صنعت هم فعالیت می کنه گفته بودند که مهندس با معدل 18 رو استخدام نکردند اما با معدل 13 رو استخدام کردند!![]()
آقا مهدی جون میبینم که آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم.شما که اصفهانی و آنلاینی بگو من چه گلی به سرم بریزم؟!
من رتبم شده 380.پارسال تا 350 صنعتی اصفهان آوردن و با اضافه ظرفیتای تهران گفتن امسال امکانش زیاده منم صنعتیو بیارم.حالا موندم سر اینکه اصلا بزنم؟خود دانشگاه اصفهان چطوره؟اینم بگم که منو از جفتش ترسوندن!ببخشين با منيد؟؟؟
مگه چي شده كه بايد گل به سرتون بريزين..من در جريان نيستم....
نمیدونم والا!! با این افزایش ظرفیتا احتمال همه چی هست!ها قربونت.من اگه 249 بودم که غم نداشتم.جداسازی صنعتی اصفهانو بزن.البته قبلش تهران روزانه های خوبم بزن.حالاااا خدا رو چه دیدی(منظورم گرایشای خیلی خوبه ها).بعدشم بدون گرایش اصفهان.بعدشم شیراز.البته اینا توصیه هاییه که به خود منم شده.نظرتون چیه؟![]()
فقط روزانه میخوای؟من رتبم شده 380.پارسال تا 350 صنعتی اصفهان آوردن و با اضافه ظرفیتای تهران گفتن امسال امکانش زیاده منم صنعتیو بیارم.حالا موندم سر اینکه اصلا بزنم؟خود دانشگاه اصفهان چطوره؟اینم بگم که منو از جفتش ترسوندن!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |