سلام صالحه جانسلام به همه
ما رفتیم مسافرت و اومدیم...جاتون خالی بود حسابی
اینجا که باز کسی پر نمیزنه![]()
هر كي رفته سوي كارش . يكي خوابه! يكي سربازه! يكي سفره! يكي خرخوني ميكنه ! يكي هم مث من تالارتونو مرتب ميكنمخیلی خلوته![]()
كاش ميتونستي. به اندازه 1 سال اين تالار كار لازم داره!خوش به حالشون من که فعلا بی کار بیکارم حوصله درسم ندارم نمیدونم چرا اینجوری شدم؟!
نیما جان کمک نمیخوای؟!![]()
سلام به فاطمه خانم گل گلابسلام و عرض ادب !![]()
هیچی .سلام به فاطمه خانم گل گلاب
عيدت دوباره مبارك
خوبي ؟ خوش اومدي چه عجب از اينورا ؟
سلام صالحه جان
خوش گذشت ؟كجا ها رفتي ؟
هر كي رفته سوي كارش . يكي خوابه! يكي سربازه! يكي سفره! يكي خرخوني ميكنه ! يكي هم مث من تالارتونو مرتب ميكنم![]()
سلام به م.شیمیای گل
عید همگی مبارک
شماها از جوجویی خبر ندارین؟
پیداش نیست نکنه مزدوج شده دیگه نمیاد
سلام مهرناز جانسلام افسون جونم خوش اومدی عید شمام مبارک باشه
جوجو جونمون خونس ولی سیستم نداره که بیاد بهمون سر بزنه برا همین نمیاد گفته تا اخر تعطیالات نمیتونه بیاد!
مزدوج شدنشو دیگه بیخبرم فعلن تا اشکان و پیرجو نیما و سرمد هستن برا جوجو زوده!![]()
سلام مهرناز جان
ممنون عزیزم عیدت مبارک باشه
آخی سیستمش چش شده مگه؟
نگرانش شدم.سلامت باشهدیر بیاد اشکالی نداره
نه دیگه از الان باید به فکرش باشیم زود نیست.
ایشالا گروه م.شیمیا با همخرجشم کمتر میشه
![]()
سلام افسون جونم خوش اومدی عید شمام مبارک باشه
جوجو جونمون خونس ولی سیستم نداره که بیاد بهمون سر بزنه برا همین نمیاد گفته تا اخر تعطیالات نمیتونه بیاد!
مزدوج شدنشو دیگه بیخبرم فعلن تا اشکان و پیرجو نیما و سرمد هستن برا جوجو زوده!![]()
سلام افسون جونم خوش اومدی عید شمام مبارک باشه
تا بزرگانی همچون شما هستن ما رو چه به این جسارت ها![]()
لطفا دوستان به من بگن واقعا اگه تو اين مملكت يه كاري برا يه مهندس شيمي (با مدرك ارشد) پيدا نميشه پس چي پيدا ميشه؟ من با مدرك فوق از دانشگاه تربيت مدرس الان دو ساله كه بيكارم. دوستان اگه موردي برا من پيشنهاد دارن ممنون ميشم حتي شده تو عسلويه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |