من نمیدونم این چه گرفتاری ما با صاحب خونه ها داریم گیر اوردن خودشون رو 40%کشیدن رو کرایهسلام دوست عزیز
چه خبرا؟
سلام به داش حسن و بهنام عزیز
من نمیدونم این چه گرفتاری ما با صاحب خونه ها داریم گیر اوردن خودشون رو 40%کشیدن رو کرایه
سلام داش شهرام
خوبی؟چیکارا میکنی
واسه مصاحبه میخونی؟
خونه ای که سال پیش بوده 8-200العان میگه 10-400شما مگه کجا درس میخونی؟همه جا همینطوره .خرید وفروش خونه راکده ولی در عوضش کرایه ها گران شده
شما خودت خونه رو چند کرایه میکردی؟شما مگه کجا درس میخونی؟همه جا همینطوره .خرید وفروش خونه راکده ولی در عوضش کرایه ها گران شده
هی یه دست و پایی می زنیم شما خوبی خوش می گذره؟
شما خودت خونه رو چند کرایه میکردی؟
منم خوبم .ممنون از لطفتون
یه مدت سرم شلوغ بود نتونستم زیاد سایت بیام
تاریخ مصاحبه کی است؟
فعلا تو سایتش زده 15 مهر ازمون شغلی هم 8 مهره
خدا اخر عاقبتمونو به خیر کنه
خودت چی فکر میکنی؟قیمت کرایه خونه از پارسال تا الان دو برابر شده. نمی دونم علتش چیه؟
خودت چی فکر میکنی؟
العان دوستم زنگ زد گفت یه خونه گیر اومده من برم ببینمنمی دونم والا سیاست غلطه دولته حتما. من خودم از چهار سال دانشجوییم سه سال خونه کرایه کردم ولی قیمتش اینقدر سرسام اور نبود. اون موقع کرایه خونه نسبت به الان یک پنجم بود.
اخه از پارسال تا امسال یهو دو برابر شده با این همه مسکن مهر نمی دونم چرا اینجوری شده.
اینجوریه دیگه مگه الان نرخ بیکاری پایینه کلا همه نرخ ها تو ایران بالاست
نمی دونم والا سیاست غلطه دولته حتما. من خودم از چهار سال دانشجوییم سه سال خونه کرایه کردم ولی قیمتش اینقدر سرسام اور نبود. اون موقع کرایه خونه نسبت به الان یک پنجم بود.
اخه از پارسال تا امسال یهو دو برابر شده با این همه مسکن مهر نمی دونم چرا اینجوری شده.
اینجوریه دیگه مگه الان نرخ بیکاری پایینه کلا همه نرخ ها تو ایران بالاست
سلام دوستان
آقا بهنام، شهرام و حسین خوب هستین؟
چه خبرا!!!؟ زدین تو کار معامله ملک!!!!!
شما بزرگواری هم ولایتیسلام اقا میلاد
ماچاکریم
شما بزرگواری هم ولایتی
اون طرفا آب و هوا چطوره؟
الان اصفهانممگه الان کجا هستی
الان اصفهانم
یه 3ماهی میشه نیومدم کرمانشاه
خب الان تو اصفهان شاغلم دیگه............پس مگه سر کار نمیری
فکر کنم شهرام رفتبقیه کجا رفتن؟؟؟
شما هم خوب میپیچونی....!!فکر کنم شهرام رفت
هوا داره کم کم خنک میشه .شبها سرد شدهشما هم خوب میپیچونی....!!
خوبه در مورد آب و هوا پرسیدم....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |