دوست عزیز..............سلام.سلام دوستان
چه خبراااا؟ تالار به نظر سوتوکور میاد!!!!!!!!!!!!!
اگه ما 2 نفری اینجا سوت میکشیدیم هم شلوغ نمیشد...............

دوست عزیز..............سلام.سلام دوستان
چه خبراااا؟ تالار به نظر سوتوکور میاد!!!!!!!!!!!!!
امروز میخوام برم برنامه اسپن رو بخرم به چی باید توجه کنم؟موقع خرید؟
من 64بیتی ویندوز 7رو دارم .ولی بچه ها اینجا گذاشته بودن دیدم توی مشخصاتش رو 64 هم میخورهaspen2010بود که دیده بودمفعلا که اخرین ورژنش 7.2
بر روی 64 بیتی نصب نمی شه
بر روی برخی ورژنهای ویندوز 7 مثل home نصب نمی شه
و....
حالا اگه مشکلی باهاش نداری برو بخر
البت بچه ها لینکش رو توباشگاه گذاشتن بتونی دانلود کنی
سلام خوش اومدیبا هیچ کس بر سر باورش نمی جنگم،چرا که خدای هر کس همان است که خردش به او می گوید..."کوروش کبیر"
سلام داداش حسین...................امروز میخوام برم برنامه اسپن رو بخرم به چی باید توجه کنم؟موقع خرید؟
سلام دوست عزیز............با هیچ کس بر سر باورش نمی جنگم،چرا که خدای هر کس همان است که خردش به او می گوید...
"کوروش کبیر"
سلام من انتخاب واحدم گیر داره العان سر دو درس گیر دارم نمیتونم بردارمسلام داداش حسین...................
چطوری؟
این مدلها رو ساپورت می کنهOperating system:Windows Vista Ultimate SP2 (32-bit)Windows Vista Business SP2 (32-bit)Windows 7 Ultimate (32-bit)Windows 7 Professional (32-bit)Windows XP Professional Edition SP3 (32-bit) Windows Server 2003 R2 Standard SP2 (32-bit)Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 (32-bit)Windows Server 2008R2 (64-bit)این هم ادرس تایپیکش http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/234725-AspenTech-AspenONE-7.2-Full-Pack-2010من 64بیتی 7رو دارم ولی بچه ها اینجا گذاشته بودن دیدم توی مشخصاتش رو 64 هم میخورهaspen2010بود که دیده بودم
فک کنم دوستان صدامونو شنیدن...............سلام خوش اومدی
اره من هم همینو میگفتم ولی دانلود خیلی طول میکشه باید برم بخرمش سرعتم پایینه یه راهی تو این گروه گذاشتن روش نصب برنامه 32بیتی روی 64بیتی رون راه رو میرم ببینم چی میشهاین مدلها رو ساپورت می کنه Windows Vista Ultimate SP2 (32-bit)Windows Vista Business SP2 (32-bit)Windows 7 Ultimate (32-bit)Windows 7 Professional (32-bit)Windows XP Professional Edition SP3 (32-bit) Windows Server 2003 R2 Standard SP2 (32-bit)Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 (32-bit)Windows Server 2008R2 (64-bit)این هم ادرس تایپیکش http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/234725-AspenTech-AspenONE-7.2-Full-Pack-2010
shoma y lotfi mikoni bri chand safe ghabl...........سلام به همه خصوصا هم کلاسی خودم....
sسلام قربان.............سلام به دوستانی که تازه یا 2 باره برگشتن به تالار
سلامتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟shoma y lotfi mikoni bri chand safe ghabl...........
![]()
اره من هم همینو میگفتم ولی دانلود خیلی طول میکشه باید برم بخرمش سرعتم پایینه یه راهی تو این گروه گذاشتن روش نصب برنامه 32بیتی روی 64بیتی رون راه رو میرم ببینم چی میشه
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامسلامتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر حوصله ندارم....
بیخیال...
من کاری به کاره شما ندارم...
بیخیال ...
این راه رو رفتی؟من که روی 64 نتونستم نصبش کنم البت نسخه home
sسلام قربان.............
این راه رو رفتی؟
نصب hysys یا Aspen (یا هر نرم افزار دیگه ای که برا ویندوز 32 بیت نوشته شده) روی ویندوز سون 64 بیتیبا سلام
1)روی فایل Setup.exe برنامه موردنظر کلیک راست می کنیم، و گزینهtroubleshoot Compatibility را انتخاب می کنیم.
2) troubleshoot program را انتخاب می کنیم.
3)گزینه The program worked in earlier versions of windows but won't install or run now را تیک زده و next میزنیم.
4) یکی از ویندوز های 32بیتی را انتخاب می کنیم( مثلا XP servicepack2) و next می زنیم.
5) Start the program را کلیک کرده و مراحل نصب برنامه را انجام می دهیم.
به همین راحتی وبدون نیاز به ویندوز مجازی و ... برنامه نصب می شود.
نه بخدا قربان تقصیر من نیس..........سلام
باز که می خواید خودت و وحید شروع کنید
سلام..........سلام به دوستان تازه نفس تایپیک..............
سلام داداش جوادسلام
باز که می خواید خودت و وحید شروع کنید
نه بخدا قربان تقصیر من نیس..........
خیلی اذیت میکنه قربان...........
چرا اینجا هیچکس با من نیس.............وحید راست میگه
گچسارانی ها که اینجور نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من windows 7 Ultimateمن اکثرراه ها رو رفتم اما چون نسخه home بود اصلا نصب نمی شد شاید رو بقیه جوا ب بده
چرا اینجا هیچکس با من نیس.............
حتی شما قربان...........
شما حداقل بی طرف باش.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |