اختیار دارید مهندسیه تشکر من از شما بکنم خیلی ممنون ازین اطلاعاتی که تو سایت میذارین من خیلی ها شو دانلود کردم خیلی هم خوب بودن ممنون
خوشحال می شم کمکی کنم
البته امیدوارم دوستان هم کم لطفی نکنن و مطالب خودشون رو اینجا قرار بدن
اختیار دارید مهندسیه تشکر من از شما بکنم خیلی ممنون ازین اطلاعاتی که تو سایت میذارین من خیلی ها شو دانلود کردم خیلی هم خوب بودن ممنون
از زیر کار در میری میای اینجااختیار دارید مهندس
خوشحال می شم کمکی کنم
البته امیدوارم دوستان هم کم لطفی نکنن و مطالب خودشون رو اینجا قرار بدن
چهار شمع به آهستگي ميسوختند، در آن محيط آرام صداي صحبت آنها به گوش ميرسيد.شمع اول گفت: من صلح و آرامش هستم، هيچ كسي نميتواند شعله مرا روشن نگه دارد من باور دارم كه به زودي ميميرم....... سپس شعله صلح و آرامش ضعيف شد تا به كلي خاموش شد شمع دوم گفت: من ايمان و اعتقاد هستم، ولي براي بيشتر آدمها ديگر چيز ضروري در زندگي نيستم پس دليلي وجود ندارد كه ديگر روشن بمانم......... سپس با وزش نسيم ملايمي ايمان نيز خاموش گشت.
شمع سوم با ناراحتي گفت: من عشق هستم ولي توانايي آن را ندارم كه ديگر روشن بمانم، انسانها من را در حاشيه زندگي خود قرار دادهاند و اهميت مرا درك نميكنند، آنها حتي فراموش كردهاند كه به نزديكترين كسان خود عشق بورزند .............. طولي نكشيد كه عشق نيز خاموش شد.
ناگهان كودكي وارد اتاق شد و سه شمع خاموش را ديد، گفت: چرا شما خاموش شدهايد، همه انتظار دارند كه شما تا آخرين لحظه روشن بمانيد ......... سپس شروع به گريستن كرد........... پــــــــس...شمع چهارم گفت: نگران نباش تا زمانيكه من وجود دارم ما ميتوانيم بقيه شمعها را دوباره روشن كنيم، مـن امـــيد هستم.
با چشماني كه از اشك و شوق ميدرخشيد ..... كودك شمع اميد را برداشت و بقيه شمعها را روشن كرد.
نور اميد هرگز نبايد از زندگي شما محو شود .
قربونت داداش...دمت گرم خیلی عالی بود بهترین داستانی بود که توی عمرم خوانده بودم.
قربونت داداش...
راستی تاپیکه پالایشگاه خودمونم داره جون میگیره...
من واقعا خوشحالم...
تماس دركار نيست گروهي بريزين تو آموزش شايد فرجي بشه(بچه های تهران جنوب)برای باز کردن ظرفیت جدید(موازنه)با چه شماره ای باید تماس بگیرم.
پللللللللللللللللیییییییز هلپپپپپپپپپپپپپپپپپ
اوخي ي ي ي چه نازه ه ه ه
بدک نیستمسلام عزيزم
ممنونم
توچطوري؟
علیک سلوم آقا شهرامسلوم......
ميدونستي برا انتخاب واحدم دستاي پشت پرده وجود داره.بدک نیستم
چه خبرا؟
انتخاب واحد کردی گلم؟
سلام آقا شهرام خوبي؟سلوم......
ااااا چرا فدات شم؟چی شده؟ميدونستي برا انتخاب واحدم دستاي پشت پرده وجود داره.
![]()
به ترم 7 رسيديم هنوز به راحتي و بيدغدغه نتونسيم انتخاب كنيم.هيچي يه چيزايي ميشنومو ميبينم درباره انتخاب واحد بعضيا كه خيلي زور دارهااااا چرا فدات شم؟چی شده؟
مرسی بد نیستمسلام بر هر دو مریم
خوبین ان شاا...
چه خبر؟
راستی مریم خانم شما ترم چند بودید؟
7.....سلام بر هر دو مریم
خوبین ان شاا...
چه خبر؟
راستی مریم خانم شما ترم چند بودید؟
به به به به....همه برین کنار داداش شهرام اومده....سلوم......
این جریانا واسه منم بوده عزیزمبه ترم 7 رسيديم هنوز به راحتي و بيدغدغه نتونسيم انتخاب كنيم.هيچي يه چيزايي ميشنومو ميبينم درباره انتخاب واحد بعضيا كه خيلي زور داره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |