گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم که جواب دادی....
واسه ثبتش مشکلی نیست....
واسه تیم هم مشکلی نیست آدم زیاد دارم که زیر پر و بالمو بگیرن...
بلاخره خوزستان این یه فایده رو واسه ما داره...
فقط میخوام بدونم چه کارایی به شرکت واگذار میشه؟؟؟؟
پس طراحی یکیشه....
و از الان باید شبیه سازیمو قوی کنم/
ممنون...

مهمترین کارشون طراحیه...میگه که زمین میگیرن پتو پالایشگاه تحویل میدن...یه سرچ تو گوگل بزنی خیلی از این شرکتا رو میتونی ببینی که خیلیاشون همیشه در حال جذب نیرو هستن ولی مثلا زدن مهندس فرآیند با 8 سال سابقه ی طراحی....اخذ مجوز های لازم برای پیاده سازی پروژه هم از کارای این شرکت هاست...کسب کلیه موافقت های اصولی ( درس طرح و اقتصاد رو اگه پاس کرده باشی میدونی کدوماست)

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry::cry::cry:یعنی چی من بیخیال منظورتون کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟شما همیشه این نطق منو کور میکنید...دیگه ول کنیم بیخیال به قول شما .....این گلم واسه داداش بهتر از گلم :gol:بگزریم ...اولش میشه بگین دیگه از دست من عصبانی نیستی بعدش من یه چیزی بگم تصحیحش مبکنم یه چیزی بخوام...:redface:
خوب بهتره چند نکته بدونی:
1)یه پسر هرگز ناراحت نمیشه الکی چون لوس بودن تو ذاتش نیست.
2)پسرا وقتی ناراحتن به رو نمیارن تو رفتارشون اعمالش میکنن
اینا نکات مهندسی اجتماعی بود...
من اصلا ناراحت نیستم و شما راحت باش و هر چی میخوای بگو تا 10 دقیقه دیگه که من باید برم....

taleshi89

عضو جدید
اقای حامد مجهول شما اقای بهنام نیستی ....اخه اون پیامو دادم این داداشم کلی منو دعوا کرد ..

taleshi89

عضو جدید
تورو خدا الن نرو میگم میگم ببین داداشی من میخوام برای ورودیهای جدید یه پاور پوینت راجع به مهندسی شیمی درست کنم ...میخوام برای اینکه جدابتر بسه یه قسمتش حرف دانشجوهایی که دارن تموم میکن یا اونایی که سرکارن بزارم ...

taleshi89

عضو جدید
الانم از شما وبقیه دوستامون کمک میخوام که اگه مطلبی در هر زمینه ای که راجع به مهندسی شیمی میشه وبه نظرتون جذابه لطف کنید در اختیار من قرار بدین...

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا وحید پشت سرمو تو روی خودم خیلی تیکه میندازی.اصلا دوست ندارم باهات دهن به دهن بشم.شما یه عضو اینجایی منم همینجور و هیچ صنمی هم با هم نداریم پس لطفا مراقب صحبت کردنت باش.
هرچیزی حد و اندازه داره که انگار این چیزا رو نمیدونی.
لطفا آخرین باری باشه که حرفی میشه...
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تورو خدا الن نرو میگم میگم ببین داداشی من میخوام برای ورودیهای جدید یه پاور پوینت راجع به مهندسی شیمی درست کنم ...میخوام برای اینکه جدابتر بسه یه قسمتش حرف دانشجوهایی که دارن تموم میکن یا اونایی که سرکارن بزارم ...
نری ازون کتاب آشنایی با مهندسی شیمی کپی کنم که حالم از تعریف مهندسی شیمیش بهم میخوره....
براشون بنویس مهندسی شیمی یعنی کار وسط بیابون....یعنی گرما، سختی، یعنی از دل زمین پول دراوردن، یعنی از حداقل امکانات استاده واسه پول زایی...
یعنی پول....
یعنی حمالی....

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا وحید پشت سرمو تو روی خودم خیلی تیکه میندازی.اصلا دوست ندارم باهات دهن به دهن بشم.شما یه عضو اینجایی منم همینجور و هیچ صنمی هم با هم نداریم پس لطفا مراقب صحبت کردنت باش.
هرچیزی حد و اندازه داره که انگار این چیزا رو نمیدونی.
لطفا آخرین باری باشه که حرفی میشه...
اولا سلام....
ثانیا من منظورم شما نبودی!!!چرا به خودتون میگیرین؟؟؟
ثالثا من به یکی قول دادم کاری به کار کسی نداشته باشم...
در ضمن زیاد برام اهمیتی ندارین که بخوام دربارتون حرف بزنم و (این توهم) رو از سرتون بیرون کنین که من به شما فک میکنم چون اصلا وقت ندارم به شما فک کنم چه برسه به حرف زدن....!!!!
من اصلا خوشم نمیاد بایه "خانم" بحث کنم...
ظاهرا شاکی هم هستین!!!؟؟؟

آخرین ویرایش:

taleshi89

عضو جدید
اقای حامد مجهول من تقصیر ندارم من تقصیر ندارم ای بابا میگم من تقصیر ندارم میدونین چی شد داداش وحید یه پیام نوشت توش نوشته بود داش بهنام وشما جواب دادین به خاطر همین گفتم...اقای بهنام اقای بهنام من کلی سلام کردما شما چرا جواب سلام منو ندادین ....هاهاها من ابجی کوچیکه شمام ناسلامتیا ای بابا چقد من بگم حالا چون ازتون کوچیکترم باید کلی دست وپا بزنم تا منو ببینید...باید هوای منو داشته باشید...نکنه شما همتون جواب سلام منو نمیدین واسه اینه که زیاد سوال میپرسم ...چیکار کنم دست خودم نیست ای بابا....راستی سلااااااااااااااااام:)خسته هم نباشید...

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تالشی کوچولو سوالتو خوندم...
اگه چیزه خوبی به دستم رسید میذارم برات تو صفحه ی شخصیت...
الانم برو بخواب که دیر شده....

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای حامد مجهول من تقصیر ندارم من تقصیر ندارم ای بابا میگم من تقصیر ندارم میدونین چی شد داداش وحید یه پیام نوشت توش نوشته بود داش بهنام وشما جواب دادین به خاطر همین گفتم...اقای بهنام اقای بهنام من کلی سلام کردما شما چرا جواب سلام منو ندادین ....هاهاها من ابجی کوچیکه شمام ناسلامتیا ای بابا چقد من بگم حالا چون ازتون کوچیکترم باید کلی دست وپا بزنم تا منو ببینید...باید هوای منو داشته باشید...نکنه شما همتون جواب سلام منو نمیدین واسه اینه که زیاد سوال میپرسم ...چیکار کنم دست خودم نیست ای بابا....راستی سلااااااااااااااااام:)خسته هم نباشید...

سلام مجدد به شما...چندتا آبجی و داداش دارین تو این تالار؟؟؟؟؟
اگه از من میپرسین مهندسی شیمی برای یه کارشناس مهندسی شیمی یعنی 4 5 سال جذابیت هر روزه...یعنی سوالتون خیلی خیلی کلیه...اگه درمورد بحث خاصی اطلاعات میخوایین تا جایی که سوادم یاری کنه در خدمتم..

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا فرهنگ پایینت از صحبتات مشخصه..
بازم میگم احترام نگه دار
رعایت کن لطفا.
احترام همه واجبه بجاش...
من نمیدونم شما چرا با من لج کردی؟؟؟
میگم کاری ندارم با شما دست از سرم بردارین دیگه!!!!ای بابا!!!
نمیدونم دیگه چطور بگم بیخیال ما شو....!!!

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
احترام همه واجبه بجاش...
من نمیدونم شما چرا با من لج کردی؟؟؟
میگم کاری ندارم با شما دست از سرم بردارین دیگه!!!!ای بابا!!!
نمیدونم دیگه چطور بگم بیخیال ما شو....!!!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا شد...
ولی حال کردم کفرت رو دراوردم....همش نقشه بود واسه عصبانی کردن شما...:biggrin:
ما ديگه با هم غريبيم
تو دلت همينو ميخواست
حرفي بين ما نمونده
برو خوش باش خدا با ماست

من نمیخواستم اینجور بشه اما شد...بهتر...
ما که خوشیم شما هم خوش باشی...
من اصلا چیزی از کسی به دل نمیگیرم....
بدروود مارو حلال کن، نکردیم عیب نداره خدا با ماست...

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا شد...
ولی حال کردم کفرت رو دراوردم....همش نقشه بود واسه عصبانی کردن شما...:biggrin:
ما ديگه با هم غريبيم
تو دلت همينو ميخواست
حرفي بين ما نمونده
برو خوش باش خدا با ماست

من نمیخواستم اینجور بشه اما شد...بهتر...
ما که خوشیم شما هم خوش باشی...
من اصلا چیزی از کسی به دل نمیگیرم....
بدروود مارو حلال کن، نکردیم عیب نداره خدا با ماست...
از من کوچیکتری
پس حرفاتو میزارم به حساب بچگیت
توهم زده بودی امشب
خوش باشی

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام داش وحید من یه همچین روزیو پیش بینی می کردم که می گفتم کل کل نکنین.

ش.خی خوبه ولی به حدش که احتراما شکسته نشه.
سلام آقا شهرام
من هم از این وضعیت راضی نیستم
ولی ایشون تو یه پست تیکه میندازه
جالبه وقتی بهشون میگم دقیقا منظورمو میدونه ولی انکار میکنه
منم با شما موافقم
شوخی حد داره

بالا