سلامسلام به همه
خوبین ؟؟؟؟
عصرتون بخیر بچه ها
خوش اومدی ....
سلامسلام به همه
خوبین ؟؟؟؟
عصرتون بخیر بچه ها
سلام به همه
خوبین ؟؟؟؟
عصرتون بخیر بچه ها
یووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووو
سلام
اجازه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ...... خوبین؟سلام روبینیا خانوم
سلام ممنونمسلام
شما خوبی؟
چه خبراااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ممنونمسلام
خوش اومدی ....
سلام شهرام جان خوبی داداشسلام داش ممد سالار صفت
منم همینجورم...منم پسر خوبی بودم بابا هزارتا شاهد دارم فقط یکم شوخ بودم سربه سر بچه ها می ذاشتم
از ادم بی ادب خوشم نمیاد
سلام....سلام دوست داداشی 59 کجا بودی هر وقت من میام تو نیستی داداشم داداشای قدیم هوای ابجی کوچیکشونو داشتن...
سلامهیچکی نییییییییییییییییییییییییییییییییییست؟
سلام در خدمتم.... وقت نیست... سریع باشین....هیچکی نییییییییییییییییییییییییییییییییییست؟
شما کارت به این کارا نباشه.....منم اکتویترین انتخاب شدم ولی اصلا کاری به کار پسرا نداشتم راستی این اصلا افتخار نداره سر به سر دخترا میزاریدو به قول خودتون داغون کردید.....
ممنونم موفق باشینخوبم شما خوبید؟
نمیدونم با کی حرف میزنین اما اگه با کسه خاصی حرف میزنی زیر نظرش نوشته پاسخ به نقل قول بزن با همون فرد حرفتو بزن....خوبم شما خوبید؟
خوب من دارم میرم بعد افطار میام....اصلا میدونین چیه چون ازتون کوچیکترم همتون هی منو دعوا میکنیین .....
شهرام و من در یک جبهه عمل میکنیم....داداش شهرام بیا ببین وقتی جلوی جمع منو دعوا میکنی اقای وحید هم منو دعوا میکنن .....
سلام...........اقای وحید اقای وحید من تازه پیامو که برام ارسال کردید رو اونجا دیدم دستتون درد نکنه.اقای وحید من خیلی سوال میپرسما....دیگه چیکار کنم ازتون کوچیکترم باید هوای منو داشته باشید ولی بی شوخی ازتون واقعا ممنونم راستی این مطلب بعدی رو هم لطفا بخونیید ولی به دل نگیریداااااااا قول قول
آبجی نترس داداشت هواتو داره که میگه بیا تو جبهه ما....اقای وحید منو تهدییییییییییییید میکنین ای ایهالناس بیایید ببینید من زیر بیرق ظلم نمیام من تو جبهتون نمیام اینه جونمردی کوچیکتر از خودتونو هی اذیت کنیید اره اره اره.....دلتون خنک میشه هی منو اذیت میکنیدنه ...اصلا شما تا منو دعوا نکنین بهتون خوش نمیگذره نه....من دلم اندازه گنگیشکه زود میشکنه شما هی دل منو بشکون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |