سلام بر همه ی دوستان خوب
بچه ها هستین ؟؟؟
چه خبر ؟؟؟؟
سلام شهرام جان خوبی؟؟؟سلام محمد جان خوبی داداشی خبری که نیست فکر کنم فقط من و شما هستیم خیلی سوت و کوره
سلام آقا شهرامسلام به حضار اقا محمد و ستاره خانوم
ندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی، نقشه را اوست که تعیین کرده-تو فقط می بافی.نقشه را خوب ببین!نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند.
سلام آقا شهرام
چه سوت و کوره اینجا
سلام .ممنون.دم شما هم گرم.بازم دمه شما گرم داشتیم از تنهایی می پوسیدیم اینجا
طبق معمول همون عده خاص فقط هستند پس باز هم به همه سلام می کنم ستار منظورت زندگی بود نه "ندگی "
سلام به شما.منظور نویسنده زندگی بوده ببخشید حواسم نبود.طبق معمول همون عده خاص فقط هستند پس باز هم به همه سلام می کنم ستار منظورت زندگی بود نه "ندگی "
می مو هم میاد اما دوست داشتم دوستان قدیمی هم باشند مخصوصامدیران که دیگه کلا کم پیداشدنسلام جواد جان تازه از همون عده همیشه حاضر می مو هم کم شده عجیبه
مگه مدیران هم سابقا اینجاها میومدن؟؟؟؟؟می مو هم میاد اما دوست داشتم دوستان قدیمی هم باشند مخصوصامدیران که دیگه کلا کم پیداشدن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز خوش اومدی منم خیلی وقت نیست اومدم ولی بچه ها اینجا اینقدر گلن که آدم احساس می کنه خیلی وقته می شناسدشون.کمکم کنید با محیط اینجا آشنا بشم
آره قبلا همه اینجا بودن اما حالا............مگه مدیران هم سابقا اینجاها میومدن؟؟؟؟؟ما که سعادت دیدارشون رو تا حالا نداشتیم.
دوست عزیز هرکمکی خواستی اعلام کن همه کمک می کنندکمکم کنید با محیط اینجا آشنا بشم
سلام خیلی خوش آمدینکمکم کنید با محیط اینجا آشنا بشم
کمکم کنید با محیط اینجا آشنا بشم
یه سوال آقا شهرام:به تازگی کتابی مطلبی چیزی در مورد کورش کبیر خوندید؟از سخناش خیلی خوشم اومد.سلام دوست من خوش اومدی اینجا همیشه اینجوری خلوت نیست ها گاهی همه میان اینجا با هم تبادل اطلاعات درد دل می کنن
یه سوال آقا شهرام:به تازگی کتابی مطلبی چیزی در مورد کورش کبیر خوندید؟از سخناش خیلی خوشم اومد.
من زیاد نمیشناسمش ولی تا اینجا که در موردش میدونم واقعا قبولش دارم.کتاب که نه ولی یه جملاتی ازش تو سیستم از قبل داشتم
اره کوروش رو دوست دارم مگه میشه ادم ایرانی باشه و از کوروش خوشش نیاد
افتخار ایران زمین کوروش
ید
من زیاد نمیشناسمش ولی تا اینجا که در موردش میدونم واقعا قبولش دارم.
کاش منم تو سیستمم ازین جمله ها داشتم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |