..................................
جملاتی بود که نمیشد بنویسم
چی می خوای بگی بیا در گوشم بگو
بدو بیا دهات ببینم چه اتیشی سوزوندی
..................................
جملاتی بود که نمیشد بنویسم
چی می خوای بگی بیا در گوشم بگو
بدو بیا دهات ببینم چه اتیشی سوزوندی
خب کاملا حق داری نگرانی به جاییه، از من و این می مو و شهرام و احسان و خلاصه یه عالمه بچه های دیگه بپرس چه دل خونی داریم از بیکاری.من تا چند ماه دیگه خدمتم تمام میشه...نگرانم واسه پیدا کردن کار![]()
من تا چند ماه دیگه خدمتم تمام میشه...نگرانم واسه پیدا کردن کار[/QUOTE
به به پس تازه به جمع خودمون اضافه می شی کجایی که من 2 روز پیش بعد چند ماه کارت پایان خدمتم اومد در خونمون حالا دیگه می تونم برم کلوب باهاش فیلم اجاره کنم اینقد کارتش خوشگله
سلام کردم دیگه چی کنم من باید حاله این حامدو بگیرم تو دانشگاه هم همیشه حالشو می گرفتم
ازمونم جونم واستون بگه که معلوم نیست با همیشه فرق می کرد سوالها توکل کردیم بر خدا هر جی قسمت باشه
ولی مو رو می دونم که ازمونو ترکونده بود اخه صدای انفجار از سالن اونا اومد
خب کاملا حق داری نگرانی به جاییه، از من و این می مو و شهرام و احسان و خلاصه یه عالمه بچه های دیگه بپرس چه دل خونی داریم از بیکاری.
مگه کی بیدار میشید؟من ده پا میشم اینقدر بهم غر میزنن که تنبلی و اینجوری نمیتونی بری سرکار و اینا که همش عذاب وجدان دارم.نه عزیزم شوخی کردم.شما بد موقع نمیاین منتها امثال من تا از خواب بیدار شیم ظهر میشه.
بازنشسته ها تو پارک جمع میشن بیکارا سر کوچه ها دیگه... از قرار اینجا مثل سرکوچست.عیب نداره نسترن خانم بچه مردمو رو نترسون
میایم اینجا با هم گل می گیم و گل میشنویم میدونی مثه چی مثه بازنشسته ها که توی پارک جمع می شن منتها با این تفائت که ما استخدام نشده بازنشست شدیم![]()
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
منو آتیش سوزوندن؟؟؟؟؟؟!!!!
حالا خوبه که منو دیدی و میدونی کهچقدر مظلومم![]()
مگه کی بیدار میشید؟من ده پا میشم اینقدر بهم غر میزنن که تنبلی و اینجوری نمیتونی بری سرکار و اینا که همش عذاب وجدان دارم.
چه بگویم که سکوتم بهتر است....چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چند ماه پیش که تازه از خدمت اومده بودم هر روز 7 طبق عادت خبر دار پا میشدم
ولی الان ساعت11 بلند میشم
بزار کار پیدا کنه خودمون یه دستی براش بالا میزنیم، الان بریم دم خونه مردم بگیم پسرمون چیکارست آخه؟می مو می گم میخوای اینجا عروسیتو بگیریم یکم تالار از سوتو کوری در بیاد
میخوای ثواب کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می مو می گم میخوای اینجا عروسیتو بگیریم یکم تالار از سوتو کوری در بیاد
بزار کار پیدا کنه خودمون یه دستی براش بالا میزنیم، الان بریم دم خونه مردم بگیم پسرمون چیکارست آخه؟
بزار کار پیدا کنه خودمون یه دستی براش بالا میزنیم، الان بریم دم خونه مردم بگیم پسرمون چیکارست آخه؟
میخوای ثواب کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه آشنا توی بانک پیدا کن بتونم وام بگیرم
اگه خواستن در میون باشن ، همینجوری هم قبول میکنن.
در ضمن در چهره من سعی و تلاش موج میزنه و هر کی منو ببینه که دنبال کار هستم و بیهوده ننشستم..
ندارم به خدا من اصلا اهل اشنا بازی و پارتی بازی نیستم وگرنه حالو روزم این نبود
راستی راستی اون مشکلت هنوز حل نشده داداشی
دنبال کار میری حقوقم میدن که بتونی حلقه براش بگیری؟
دنبال کار میری حقوقم میدن که بتونی حلقه براش بگیری؟
حلقه که نمیشه نباشه....طرف گفته حلقه نمی خوام ادم بسازیه
پول حلقه و خرید اولیه و کادو پای عقد و این خرده ریزا رو میشه جور کرد به ویژه من که یه نَموره آینده نگرم!!!!.......
طرف گفته حلقه نمی خوام ادم بسازیه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |