میخوای من برمبیا اه می گم همه دارن فرار می کنن
جا باز بشه
راحت بشین؟
میخوای من برمبیا اه می گم همه دارن فرار می کنن
مال تو هم قشنگ بود خانومی
میخوای من برم
جا باز بشه
راحت بشین؟
نه مگه فالگیرمچیه می خوای فالوم بگیری این دسته من
متولد تیر ماه 11 تیر
نه مگه فالگیرم
باید همه جا زرنگ باشی همین(ربطش همین بود)
باشه از جملات فلسفی بدتون میاد زیاد که بذارم
اصلا نمیذارم
حیف دوستای قدیمم نیستن حیف
اینهمه ایراد نداشتیم
هر دفعه سر یه چیز اظهار نظر میکردیم سر یه ساعت مشخص
خوش باشید
خداحافظ
نه مگه فالگیرم
باید همه جا زرنگ باشی همین(ربطش همین بود)
باشه از جملات فلسفی بدتون میاد زیاد که بذارم
اصلا نمیذارم
حیف دوستای قدیمم نیستن حیف
اینهمه ایراد نداشتیم
هر دفعه سر یه چیز اظهار نظر میکردیم سر یه ساعت مشخص
خوش باشید
خداحافظ
تو هرچه می خواهی باش ، اما ... آدم باش !!!چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم،آسایش و خوشبختی بخشیده است!!!مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.امروز گرسنگی فكر ، از گرسنگی نان فاجعه انگیزتر است . برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن
خنده بر لب می زنم تا کس نداند رازمن
ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
خدانگهدار همه دوستان
خدایا: مرا همواره ، آگاه و هوشیار دار،تا قبل از شناختن درست کسی یا فکری_ مثبت یا منفی_قضاوت نکنمپس بیخود پرسیدی متولد چه ماهی هستی
به عرضتون هم برسونم من اندازه خودم زرنگ هستم نیاز به یاداوری شما نبود برو خوش باش با دوستای قدیمیت ما جدید ها هم می ریم پی کارمون البته کار که نداریم پی زندگیمون خدا روزی رسونه
خدایا: مرا همواره ، آگاه و هوشیار دار،تا قبل از شناختن درست کسی یا فکری_ مثبت یا منفی_قضاوت نکنم
خدایا به من یاد بده که درباره دیگران قضاوت عجولانه نکنم
خدایا به من یاد بده که درباره دیگران قضاوت عجولانه نکنم
تو هرچه می خواهی باش ، اما ... آدم باش !!!چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم،آسایش و خوشبختی بخشیده است!!!مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟امروز گرسنگی فكر ، از گرسنگی نان فاجعه انگیزتر است . برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن
خنده بر لب می زنم تا کس نداند رازمن
ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
خدانگهدار همه دوستان
باشه مممنون
[FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] خیلی[FONT="] [/FONT]اوقات آدم از آن دسته چیزهای بد[FONT="]
[/FONT]دیگران ابراز انزجار می کند که[FONT="]
[/FONT]در خودش وجود[FONT="] [/FONT]دارد[FONT="]
[/FONT][FONT="]
[/FONT]
اول شما بگو بمن متولد چه ماهی هستی ؟
تابگم بهت
سلام دوستان من باز اومدم
میشه بگین چه خبره اینجا
آلما این حرفا چیه؟؟؟
باشه مممنون
شما اینکارو نکن
من دیگه عمرا پامو توی این تاپیک نمیذارم
دلم واقعا شکست
خوش باش
باشه مممنون
شما اینکارو نکن
من دیگه عمرا پامو توی این تاپیک نمیذارم
دلم واقعا شکست
خوش باش
حالا اگه اینطوری ناراحتیت می خوایین من که تازه وارد ترم دیگه پامو توی تاپیک نذارم
کاشکی یه کم روحیه انتقاد پذیری داشتی مشکل شما می دونی چیه:
اینه که دوست داری در مقابل همه موضع بگیری تو تاپیک های دیگه هم که بودی اینو فهمیدم اینم ماله اینه که ادم مغروری هستی
مگه من بهت چی گفتم گفتم کمتر جملات فلسفی بدبد انچنان مقابل من موضع گرفتید که انگار من دشمن چندین ساله تونم هی با جملات کوبنده جواب منو می دین اینم اخرش قهر می کنی میری
باشه خیالی نیست بازم می گم اگه تقصیره من بوده من اینجا در حضوره همه اول از همه مهندسان شیمی عزیز و بعدش از شما عذر می خوام
بر نخورده ولی خانوم مهندس با کمالات هر چیزی یه حدی داره اگه از حدش بگذره می گن شورش در امده
نمونه هاشم تو مملکت زیاد می بینی که یه موضوعی که از حدش می گذره شورش در می اد
این حرفا چیه آقا شهرامنه اخه اون موقع که من نوشتم کمتر جملات فلسفی بگید همه داتن جمله می نوشتن ولی از این همه نمی دونم چرا به ایشون فقط برخورد احتمالا یه خصومت دیرینه با ما داشتن شایدم اصلا از ریخت ما خوششون نمی اد
باشه عیب نداره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |