سلام
خوبم
دعا نمیکنی خسیسی دیگه![]()
شما جون بخواه خواهری. دعا که سهله

دعا میکنم قبول شی به شرطی که بی معرفت نشیاااا

سلام
خوبم
دعا نمیکنی خسیسی دیگه![]()
شما جون بخواه خواهری. دعا که سهله
دعا میکنم قبول شی به شرطی که بی معرفت نشیاااا![]()
نه آجی ما بیمعرفت نمیشیم![]()
فدات بشم.
دعا کردم
دعام میگیره، خودتو واسه مهر آماده کن، کم و کسری هم داشتی به خودم بگو![]()
سلامسلام به همه،میخواستم بدونم این آگهی استخدام پالایش نفت تهران که زده آزمونش خرداد ماه کسی ازش اطلاعی داره؟
آهان مرسی یعنی همون تاریخ،تاریخ آزمونو بقیه چیزا مشخص میشه؟سلام
من یه جا دیدم نوشته بود که استخدامی دارن .. و تاریخ ثبت نامش رو زده بود 1394/03/14 تا 1394/03/20 .
اگه خبری بشه توی این سایت میذارن:
www.azmoon.shahed.ac.ir
سلام بر دوستان عزیز![]()
همونطور که گفتم منبع معتبری نبود .. ولی خب انشالله که اینطوره.. سایت خود شرکت نفت تهران رو هم هر چند روزی یک بار چک کنید .آهان مرسی یعنی همون تاریخ،تاریخ آزمونو بقیه چیزا مشخص میشه؟
سلام عزیزم خوبی؟
مرسی استرلا جون
شما خوبی؟
پوریااااااییی چطورایی؟
پوریااااااییی چطورایی؟
ان شا الله که همینطور باشه و نیروی خانم هم بگیرههمونطور که گفتم منبع معتبری نبود .. ولی خب انشالله که اینطوره.. سایت خود شرکت نفت تهران رو هم هر چند روزی یک بار چک کنید .
مرسی عزیزم منم خوبم![]()
قربانت
تو خوبی ؟
میبینی هانی .. بچه ها یکی یکی میرن استخدام میشن و دیگه پیداشون نمیشه![]()
اون که بعله .. انشالله .. قسمت اخر حرفام چی؟ اونم همینطوره دیگه؟ان شا الله که همینطور باشه و نیروی خانم هم بگیره![]()
اهوم .. من ول کن نیستم .. خیالت راحتخوبم
ای بابااااا کی استخدام شده؟
حالا شما یه وقت نری استخدام بشی دیگه نیای؟
بله اونم همینطوره هروز چک میشهاون که بعله .. انشالله .. قسمت اخر حرفام چی؟ اونم همینطوره دیگه؟![]()
سلام به نظر من فقط مدلینگ اونم با متلب!! واسه پایان نامه فقط باید به فکر تموم شدنش بود. اینکه بعضیا میگن کار آزمایشگاهی بهتره چون یه چیزی یاد میگیریم بعدا توی شغلمون به درد میخوره به نظر من اشتباهه.احتمال اینکه شغل آینده شما با موضوع پایان نامتون در ارتباط باشه کمتر از 5 درصده پس بهتره آدم پایان نامه رو سریع تموم کنه بگرده دنبال کار.سلام.بچه ها 1سوال داشتم.به نظرتون پایان نامه ارشد مدلینگ بردارم یا ازمایشگاهی؟و چرا؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |