گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

Chemical_Engineer

کاربر فعال
به به آواتارتون مبارک!!!!!!!!!!
آره دیگه وقتی مسئول کنترل کیفیت و ناظر تولید باشی مجبوری با کارگرا سروکله بزنی:thumbsdown:

سلامون علیکم!
ممنون!
کیفیت چی را کنترل میکنی؟اگر خوردنیه دعوت کن یه روز بیایم کارخونه فیض ببریم
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
این راسته که ماست را الان با نشاسته و این پودر مودرا درست میکنند؟

نشاسته نه پودر شیر خشک که درواقع از ضایعات آب پنیر درست میشه
البته بجای شیر خام ازش اسفاده نمی کنند فقط درصدی ازش به شیر خام اضافه می کنند
 

Chemical_Engineer

کاربر فعال
نشاسته نه پودر شیر خشک که درواقع از ضایعات آب پنیر درست میشه
نشاسته را یه بنده خدایی گفته بود! مثلا ماست سون کاله را نگاه کنی خیلی شبیه فرنی میمونه:D
تمام ماست ها الان اینطوریه؟این خوبه یا بد؟مضراتش چسه مهندس؟
باز از همون منبع آگاه شنیدم که ماست هایی که آب نمیندازن با این پودر مودرا درست میشن!اگر ماستی آب بندازه یعنی طبیعی درست شده؟
چقدر سوال شد:smile:
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشاسته را یه بنده خدایی گفته بود! مثلا ماست سون کاله را نگاه کنی خیلی شبیه فرنی میمونه:D
تمام ماست ها الان اینطوریه؟این خوبه یا بد؟مضراتش چسه مهندس؟
باز از همون منبع آگاه شنیدم که ماست هایی که آب نمیندازن با این پودر مودرا درست میشن!اگر ماستی آب بندازه یعنی طبیعی درست شده؟
چقدر سوال شد:smile:

در مورد اضافه کردن نشاسته اطلاعی ندارم اگه اینطور باشه طعم ماستو عوض میکنه شاید بعضی شرکتها این کارو انجام بدن اما ما تو ماستمون نشاسته نمیریختیم
آب افتادن ماست بستگی به نوع استارتر دمای گرمخونه و مدت زمان مایه گرفتن ماست داره اگه بیشتر از زمان معمول بمونه آب میندازه
 

Chemical_Engineer

کاربر فعال
در مورد اضافه کردن نشاسته اطلاعی ندارم اگه اینطور باشه طعم ماستو عوض میکنه شاید بعضی شرکتها این کارو انجام بدن اما ما تو ماستمون نشاسته نمیریختیم
آب افتادن ماست بستگی به نوع استارتر دمای گرمخونه و مدت زمان مایه گرفتن ماست داره اگه بیشتر از زمان معمول بمونه آب میندازه
چی بیشتر از زمان معمول بمونه؟ماست؟
مثلا ماست سون کاله هر چقدرم بمونه آب نمیندازه ولی ماست بعضی شرکت ها درش را که باز میکنی و 2یا 3 روز بمونه سریع آب میندازه. یعنی این به نحوه تولیدش بستگی داره یا به مواد اولیه و طبیعی و غیر طبیعی بودنش؟
ماست های خونگی همشون آب میندازن!
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آخه مهندس با تجربه کارخونه لبنیات پیدا کردیم گفتیم تخلیه اطلاعاتیش کنیم دیگه;)

خب این خیلی خوبه ...

برای منم یه سوال از قدیم بوده .. اونم اینه که وقتی یک لیوان بر عکس توی ظرف شیر میذاری دیگه شیر سر نمیره !!!
یا حتی شنیدم که اگر یه قاشق فلزی هم بذاری باز سر نمی ره !!!

واقعا می ندم که دلیلش چی می تونه باشه !!!:confused:
 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بیشتر از زمان معمول بمونه؟ماست؟
مثلا ماست سون کاله هر چقدرم بمونه آب نمیندازه ولی ماست بعضی شرکت ها درش را که باز میکنی و 2یا 3 روز بمونه سریع آب میندازه. یعنی این به نحوه تولیدش بستگی داره یا به مواد اولیه و طبیعی و غیر طبیعی بودنش؟
ماست های خونگی همشون آب میندازن!

منظورم موندن توی گرمخونه بود
ماستو اول میزارنش توی گرمخونه تا مایع بگیره بعد یک ساعت میبرن دمای زیر صفر بهش شوک میدن بعدش میبرن سرد خونه
ماستای خونگی چون با خود ماست مایه میزنن از استارتر استفاده نمیکنند آب میندازه
 

Chemical_Engineer

کاربر فعال
خب این خیلی خوبه ...

برای منم یه سوال از قدیم بوده .. اونم اینه که وقتی یک لیوان بر عکس توی ظرف شیر میذاری دیگه شیر سر نمیره !!!
یا حتی شنیدم که اگر یه قاشق فلزی هم بذاری باز سر نمی ره !!!

واقعا می ندم که دلیلش چی می تونه باشه !!!:confused:
زیاد فکر خودت را مشغول نکن بر اساس قانون مندلیفه!
 

mis.zari

عضو جدید
من این ترم باید رو پایان نامه کار کنم میخواستم بدونم به نظر شما پایان نامه اکسپریمنتال باشه بهتره یا مدل سازی؟
 
بالا