گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

دختر یخی

عضو جدید
والا دوست من... من ترم 8 هستم و کنکورمم دادم و فقط منتظرم ببینم کجا قبول میشم .... من تا شهریور فارغ میشم ...:D ... اگه شما دوستان گلم کمکی برای کنکور خوندن داشتید من با کمال میل در خدمتم...

عه بسلامتی موفق باشین ...رتبتون چند شد؟

دختر یخی

عضو جدید
خب پس واجب شد ازت چنتا سوال بپرسم:D
نظرت در مورد کنترل 1و2 در کنار هم چیه؟
کنترل شما هم عجیب و غریب بود؟؟!!!!
آخه ما یه استاد مشنگ داریم اصلا بلد نیست درس بده و معمولا یه سوالای فضایی(البته با اون درسی که اون میده فضایی به نظر میاد!) هم میده برا امتحان

میشه کنترل 1 و 2 رو همزمان برداشت؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
خب پس واجب شد ازت چنتا سوال بپرسم:D
نظرت در مورد کنترل 1و2 در کنار هم چیه؟
کنترل شما هم عجیب و غریب بود؟؟!!!!
آخه ما یه استاد مشنگ داریم اصلا بلد نیست درس بده و معمولا یه سوالای فضایی(البته با اون درسی که اون میده فضایی به نظر میاد!) هم میده برا امتحان
من کنترل رو خیلی دوست داشتم و روش زیاد کار کردم ...جزوه درسی که تو دانشگاه شریف درس داده میشه رو خوندم ... کتاب پارسه رو هم خوندم....به نظر من ساده ترین درس کنکور کنترله ...اگه چندتا سوال از سالای قبل رو حل کنی میبینی که تنوع سوالی بالایی نداره....

تمام دوستای منم همشون هفته اخر کنترل رو خوندن و همشون حدود 40 50 درصدی زدن .... منم تعریف از خود نباشه 93 درصد کنترل زدم..:D

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من کنترل رو خیلی دوست داشتم و روش زیاد کار کردم ...جزوه درسی که تو دانشگاه شریف درس داده میشه رو خوندم ... کتاب پارسه رو هم خوندم....به نظر من ساده ترین درس کنکور کنترله ...اگه چندتا سوال از سالای قبل رو حل کنی میبینی که تنوع سوالی بالایی نداره....

تمام دوستای منم همشون هفته اخر کنترل رو خوندن و همشون حدود 40 50 درصدی زدن .... منم تعریف از خود نباشه 93 درصد کنترل زدم..:D
راستی کدوم دانشگاه درس میخونی؟(میخوندی؟:))

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ آخ
شرمنده حواسم نبود :biggrin:
ضمنا اینجا تالار شیمی نیستاااااااااا:surprised:

دشمنتون شرمنده :)

ا پس کجاس؟الان که همه منهدسای شیمی دور هم جمعن....البته میدونم مهندسی شیمی با کاربردیش فرق داره ها ولی فکر میکردم همینجا باید پیداشون کنم...:confused:

P O U R I A

مدیر تالار
منم پروژم بالاخره مشخص شد.................
تصفیه ی پساب های صنعتی!
چه جالب... پروژه منم حذف فلزات سنگین مدل سازی و شبیه سازی بستر ثابت جذب یون مس توسط جاذب زیستی

P O U R I A

مدیر تالار
دشمنتون شرمنده :)

ا پس کجاس؟الان که همه منهدسای شیمی دور هم جمعن....البته میدونم مهندسی شیمی با کاربردیش فرق داره ها ولی فکر میکردم همینجا باید پیداشون کنم...:confused:
مهندس جان... منم خیلی دنبال ترکیبات این خمیر گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ....:(

P O U R I A

مدیر تالار
دوستان ببخشید ما رو ....

ما رفتیم ناهار بوخوریم ...

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب پس حالا حالا ها با هم کار داریم ;)
شنیدم آب قسمت هایی از گیلان شدیدا به ترکیبات فلزی آلودست
فکر کنم اگه یه تصفیه خونه اونورا پیدا کنی بتونی اطلاعات خوبی بگیری
دوستان ببخشید ما رو ....

ما رفتیم ناهار بوخوریم ...

پیروز باشی
بدرود

SAYATA

عضو جدید
سلام یه راهنمایی میخواستم ازتون
میخوام یه دوره پایپینگ بگدرونم
کسی میدونه مجتمع فنی تهران خوبه یا نه ؟
به جز مجتمع فنی کجا رو پیشنهاد می کنید؟

P O U R I A

مدیر تالار
سلام یه راهنمایی میخواستم ازتون
میخوام یه دوره پایپینگ بگدرونم
کسی میدونه مجتمع فنی تهران خوبه یا نه ؟
به جز مجتمع فنی کجا رو پیشنهاد می کنید؟

هیچ کی نیست منو راهنمایی کنه ؟ :(

سلام دوست من....

مجتمع فنی تهران یکی از بهترین مراکز آموزشی تو کشوره و گواهینامه های معتبری داره .... اما مراکز دیگری هم هستند که در زمینه مهندسی شیمی بسیار سرشناس هستند و مدارک معتبری نیز ارائه می دهند که تعدادی از اون ها رو در زیر برای شما آورده ام :

شرکت نفت فلات قاره

مجتمع فنی عالی نوین پارسیان

پژوهشگاه صنعت نفت

شرکت پترو پژوهش شریف

مهندسین مشاور پترو نیرو پارسیان

که مدرک این مراکز تفاوت زیادی با هم ندارند و ملاک شما برای انتخاب می تواند هزینه این دوره ها باشد ...:)

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوست من....

مجتمع فنی تهران یکی از بهترین مراکز آموزشی تو کشوره و گواهینامه های معتبری داره .... اما مراکز دیگری هم هستند که در زمینه مهندسی شیمی بسیار سرشناس هستند و مدارک معتبری نیز ارائه می دهند که تعدادی از اون ها رو در زیر برای شما آورده ام :

شرکت نفت فلات قاره

مجتمع فنی عالی نوین پارسیان

پژوهشگاه صنعت نفت

شرکت پترو پژوهش شریف

مهندسین مشاور پترو نیرو پارسیان

که مدرک این مراکز تفاوت زیادی با هم ندارند و ملاک شما برای انتخاب می تواند هزینه این دوره ها باشد ...:)

سلام

به نظر من پژوهشگاه صنعت نفت به درد نمی‌خوره، اسم بزرگی داره ولی کیفیت کارش پایینه. اکثر افرادی که اینجا میرن کارمند دولت هستند (یا پالایشگاه‌ها یا خود پژوهشگاه) و خیلی براشون مهم نیست تو کلاس چی داره میگذره و زمان کلاس چجوری پیش میره ، بعد شمایی که کلی پول دادی ضرر می‌کنی.

به نظر من مجتمع فنی تهران و نوین پارسیان با توجه به اینکه بیشتر جنبه‌های آموزشی رو رعایت می‌کنند بهتره .

بالا