یادت نره دوست دارم..خیلی دلم تنگه برات
دارو ندارمو بگیر..مال خودت مال چشات
خورشیدو بردارو بیا..آفتابی شو به خاطرم
قرارمون یادت نره..دیر نکنی منتظرم
![]()

.........چقدر ترش
معلومه که بد عاشقی![]()
یعنی اینیعنی چی این اونوقت؟![]()
ایشاله حل میشه...یکی میخواد یه چیزی و بهم بگه که ببخشمش ولی نمیگه اعصابم و خرد کرده منتظرم بگه که فقط ببخشمش اما نمیگه!دعا کن بگه.مرسی از دعات عزییزم
سلام مهندس جون
سلام مهندس جون
از نظر انسانها سگها حیواناتی با وفا و مفید هستندولی از نظر گرگها، سگها گرگهایی بودند که تن به بردگی دادندتا در آسایش و رفاه زندگی کنند!( چگوارا)
چه خبرخوشگل خانوم؟
فدات.ببخشی رفتم باز اومدم.امروز که خوبم.توخوب باشی منم خوبم.
خوش میگذره جوجو؟![]()
توخوب باشی منم خوبم.
خوش میگذره جوجو؟![]()
کرمانشاه هوا ابریه داره بارون میباره.حال و هواش خیلی خوشگل شده .و یه خرده غمگین!
نازی یادش بخیر...ما چی نگاه میکردیم بچه های الان چی نگاه میکنن!هادی هدی کجایید؟بیایید بیاییید.![]()
سلام میلاد جان.آواتار نو مبارک. خوبی ؟من این جزوه رو ندارم ولی درخواست های مربوط به درس و جزوه رو تو قسمت کتاب جزوه مقاله مجله تاپیک جزوه ها بذاری زودتر به نتیجه میرسی. موفق باشی.سلام به دوستان عزیز.کسی یه جزوه درست و حسابی برای درس مقدمات مهندسی صنایع نفت داره؟؟؟ممنون میشم!
saloOoOoOomسلام میلاد جان.آواتار نو مبارک. خوبی ؟من این جزوه رو ندارم ولی درخواست های مربوط به درس و جزوه رو تو قسمت کتاب جزوه مقاله مجله تاپیک جزوه ها بذاری زودتر به نتیجه میرسی. موفق باشی.
چی شده النازکوشولو
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |