sana.68
عضو جدید
به گریه چیه ثنا . من برگای زرد ونارنجیشو دوس دارم هر جا بیشتر باشه میرم روش خش خش کنه.ولی امروز یخیدم.
اینجا همش بارون میاد من عاشق بارونم ولی دل ادم میگیره!
به گریه چیه ثنا . من برگای زرد ونارنجیشو دوس دارم هر جا بیشتر باشه میرم روش خش خش کنه.ولی امروز یخیدم.
آره همه گرفتار درس و کارهای خودشون شدن.وقت نمیذاره واسشون.ولی دلشون اینجاست.مرسی عزیزم .چند روزه میام اما خیلی خلوت شده اینجا نه؟
آله بمون.نه فعلا میمونم.
چه خبر؟
درسا چطوره؟

آره هوای دونفره!!!!!!!!!!!
یادش بخیر......
هه هه دیدی چه باهوشم
آره همه گرفتار درس و کارهای خودشون شدن.وقت نمیذاره واسشون.ولی دلشون اینجاست.
آله بمون.
بد نیستن .امروز روش تحقیق ارائه داشتم . خوب بود . فکر میکردم استرسی شم اما نمیدونم چرا خیلی راحت بودم .پسرامون زیاد بودن بی ادبا یه بار اینجوری کردم بهشون![]()
آره همه گرفتار درس و کارهای خودشون شدن.وقت نمیذاره واسشون.ولی دلشون اینجاست.
آله بمون.
بد نیستن .امروز روش تحقیق ارائه داشتم . خوب بود . فکر میکردم استرسی شم اما نمیدونم چرا خیلی راحت بودم .پسرامون زیاد بودن بی ادبا یه بار اینجوری کردم بهشون![]()
بیخیالشون بابا ثنا بزار خوش باشن ما که بخیل نیستیم.......قربونت عزیزم.اره دیدی چه عاشقانه راه میرن و از پاییز لذت میبرن.ما باید از پشت پنجره نگاه کنیم که خیسم نشیم
میدونم عزیزمهه هه دیدی چه باهوشم![]()
وای وحید خیلی دیوونه ای این چه کاری بوده کردی....هه هه هه هه هه هه هه ...
بیه بار یکی از دخترای کلاسسمون رفت ارائه بده با کاغذ موشک درست کردم از ردیف آخر پرت کردم خورد تو سرش!!!!هه هه هه هه هه هه ....
سر کلاس حل تمرین بودیم...
خیلی عصبانی شد!ماهم همش میخندیدیم!
مطمعن باش که بهترین دختر دنیا مال تو! خدا صدای بنده هاشو میشنوه وحید خان حتما ازش بخواه.![]()
نه به خدا حسودیم نمیشه از دیدنشون لذت میبرم.قهر میکنه بعد مجبوره خودش بیاد اشتی کنهبیخیالشون بابا ثنا بزار خوش باشن ما که بخیل نیستیم.......
ولی حرفتو ازته اعماق قلبم حس میکنما....ولی بگو بیخیال تازندگیت راحت بگذره....شریک ما هم یه روزی بالاخره پیداش میشه...بعد دعواش میکنیم که تاحالا کجابودی...بعد قهرمیکنه بازم میرهفک کن

وحید عجب مردم آزاری بودیااااااا واسه خودت. یعنی اگه ازین حرکتا اتفاق میفتاد که من بودم همون لپ تاپو پرت میکردم واسش.بیصاحاب تاریک بود کلاس فقط نمیفهمیدم کیه دقیقا.هه هه هه هه هه هه هه ...
بیه بار یکی از دخترای کلاسسمون رفت ارائه بده با کاغذ موشک درست کردم از ردیف آخر پرت کردم خورد تو سرش!!!!هه هه هه هه هه هه ....
سر کلاس حل تمرین بودیم...
خیلی عصبانی شد!ماهم همش میخندیدیم!
بیخیالشون بابا ثنا بزار خوش باشن ما که بخیل نیستیم.......
ولی حرفتو ازته اعماق قلبم حس میکنما....ولی بگو بیخیال تازندگیت راحت بگذره....شریک ما هم یه روزی بالاخره پیداش میشه...بعد دعواش میکنیم که تاحالا کجابودی...بعد قهرمیکنه بازم میرهفک کن
خدایا فقط سلامتی میخوام برا همه ی اطرافیانم اگه چیزیم تهش موند بده به خودم....
ثنا خانم بهتون گفتم دیگه تو این فکرا نیستم!
تیلور سویفت هم بیاد دیگه زن نمیخوام!
اصن از تو فازش درومدم!
اصن با دخترا تو یه فاز نیستم...نمیتونم درکشون کنم.اصن لیاقت هیچکدومشو ندارم.....خیلی کم هستم برای این موجود بزرگ به اسم دختر....
.یه سوال اجازه اس بپرسم؟وای وحید خیلی دیوونه ای این چه کاری بوده کردی....
باش.زمان همه چی و درس میکنه.یه سوال اجازه اس بپرسم؟
وحید عجب مردم آزاری بودیااااااا واسه خودت. یعنی اگه ازین حرکتا اتفاق میفتاد که من بودم همون لپ تاپو پرت میکردم واسش.بیصاحاب تاریک بود کلاس فقط نمیفهمیدم کیه دقیقا.
آره بپرس....
تقریبا اینجا همه بامن راحت هستن شماهم راحت باش.
وای خدای منننننننن .بترکی.نههههههههه نمیتونم تصور کنم.هه هه هه هه هه ...
آره خیلی اذیت میکردم.
یادش بخیر یه بار میخواستم قورباغه بندازم تو کیف یکی از دخترای کلاسامون!
اخه خصوصی بود سوالم گفتم قبلش اجازه بگیرم.زشت نشه همینجوری بپرسم.چند وقت باهاش بودی کی تموم کردی باهاش؟ بازم ببخشید پرسیدم.
وای خدای منننننننن .بترکی.نههههههههه نمیتونم تصور کنم.
ویدااااااااا؟غیب شدی بازم؟ای خدااااااااا.
پس استاد شه که بدتر میشه ازون استاد جیگرا میشه که اینجوریندختره نمره اول کلاسمون بود.رتبه ارشدش شد 170 با سهمیه رتبه اولی طراحی فرآیند شریف قبول شد!
من ازش متنفر بودم چون ادعاش میشد!
پسر درس خونم داشتیم ولی ایقد خاکی بود که آدم حال میکرد.
از دختره بدم میومد و تقریبا همه بدشون میومد ولی خوب خدا پشت و پناهش....هرجا هست موفق باشه.
نه اون 10 مین مگه نرفت که بعد اومد؟ الان سانس دومه .بذار بیاد میکشمش.گفته بود ده دقیقه دیگه میره!
پس استاد شه که بدتر میشه ازون استاد جیگرا میشه که اینجورین. ایشالله موفق باشه.
نه اون 10 مین مگه نرفت که بعد اومد؟ الان سانس دومه .بذار بیاد میکشمش.
فرید کجایی دلم برات تنگ شده
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |