Smacker_7
عضو جدید
نه بابا منوتو زیاد میخوابیم ..اون الان داره درس میخونه نه مثل ما بخوابه بجاش شبا که مابیداریم اقاسینا خوابه...میخواستم بدرسم ولی خوابم گرفت منم
![]()
نخیر اون 24ساعته شبانه روزو میخوابه

نه بابا منوتو زیاد میخوابیم ..اون الان داره درس میخونه نه مثل ما بخوابه بجاش شبا که مابیداریم اقاسینا خوابه...میخواستم بدرسم ولی خوابم گرفت منم
![]()
بابا خشته...یه پک بکش بعد برو لالا...بعد ناهار میچشبه ها![]()
سلام ویداجون.خوبی؟چه خبر؟سلام کسی ازدوستیا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ساراجونمسلام ویداجون.خوبی؟چه خبر؟
مرسی عزیزم.والا خبر خاصی نیست.فقط گرفتار کارهستم.سرمون شلوغه این روزا.سلام ساراجونم
امضای قشنگی داری
منم هی بدنیستم
توچه خبرا خانومی؟
مرسی عزیزم.والا خبر خاصی نیست.فقط گرفتار کارهستم.سرمون شلوغه این روزا.![]()
سلام
سلاااااااااااااااااام.عشق هست پرسپولیس
آخه ی نازی ایشاله که ازاون گرفتاریهای شیرین ودوست داشتنی هم بیاد سراغت.....منظورمو که میدونی؟
سلاااااااااااااااااام.عشق هست پرسپولیس
مرسی.خب چه خبر؟ارشد میخونی دیگه؟
رنگ وروشو نیگاه...همینه که تهنایی دیگه ازبس خجالتی هستی دخمر.....
آره خیرسرم دانشجوی ارشدم ولی درس مرس تعطیل....
خب هرچی قسمت باشه.خدا صلاح بدونه همون میشه.
خیلی خوبه.خوش به حالت.ایشاله که موفق باشی.من مثلا شرکت کردم که بخونم برای ارشد ولی هنوز شروع نکردم![]()
اتفاقا خیلی هم خوش به حال داره.من پشیمونم که چرا ارشد نخوندم.تا اونجایی که میتونی ادامه بده.تجربه ام اینو میگه.سنت بره بالاتر یه کمی سخت میشه.به سن من برسی متوجه میشی.ای کلک پس خبراییه...........
نه بابا ارشد خوندن کجاش خوشبحال داره سارایی....کارکردن خوشبحال داره تواین دوره زمونه.....
اتفاقا خیلی هم خوش به حال داره.من پشیمونم که چرا ارشد نخوندم.تا اونجایی که میتونی ادامه بده.تجربه ام اینو میگه.سنت بره بالاتر یه کمی سخت میشه.به سن من برسی متوجه میشی.
باشه بروخب ویداجون من دیگه برم.شبت بخیر.
سارایی همه که نباید ادامه تحصیل بدن
به نظرم موفقیت تو درس زمانی معنی داره که باعلاقه وانگیزه بری جلو
منی که ندونم میرم سرکاریانه خب انگیزم نمیاد باجدیت بخونم
ولی تویی که میری سرکاربهت حق میدم دلت ادامه تحصیل بخواد
تی وی کم نیگاه میکنم.دزدو پلیس شنیدم جالبه ولی تاحالا یه بار هم نیگاه نکردم.باشه برو
فک کنم داره دزد وپلیسو نشون میده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |