....چون تازه قلیون رو اوردم میخوایم بکشیمواسه چی؟!![]()

....چون تازه قلیون رو اوردم میخوایم بکشیمواسه چی؟!![]()
...عشق دو ماهی قدغن..برای عشق تازه اجازه بی اجازه!راست میگی حق با تو هستش وحید
توهین نکردم که..اصلا دم هرچی عاشقه گرم...خانوم به ما عاشقای دو عالم توهین نکن ...![]()
من یه تخته کم دارماحساس میکنم هممون یه چیزی کم داریم ولی دوس نداریم بهش فک کنیم یا به زبون بیاریم...
نمیریم.آخه بعد از ظهر 2 ساعت خوابیدم.
همگییییی بریم بخوابییم![]()
به بیا ساینا سیا هم اومد....سلام مریم بهاری...امشب شب جمعس دیگه محفل عاشقان دو عالمه اینجا![]()
این آهنگه دلمو ریش ریش میکنه اون بغض صداش..نمیشد حالا یه چیز دیگه بنویسی؟...عشق دو ماهی قدغن..برای عشق تازه اجازه بی اجازه!راست میگی حق با تو هستش وحید
....چون تازه قلیون رو اوردم میخوایم بکشیم![]()
...بگیرینش سودی روسودا دررفت![]()
...شهرشازدیراومدی.........
این افتخار بزرگو از دست دادی دیگه![]()
...عشق دو ماهی قدغن..برای عشق تازه اجازه بی اجازه!راست میگی حق با تو هستش وحید
من بوس نمیدم!!!:دی
شب بخیر بازم سر بزنین...
احساس میکنم هممون یه چیزی کم داریم ولی دوس نداریم بهش فک کنیم یا به زبون بیاریم...
...اهان باشه...پری پریا جیگر طلا توی چمن ها اهای حنااین آهنگه دلمو ریش ریش میکنه اون بغض صداش..نمیشد حالا یه چیز دیگه بنویسی؟
نمیریم.آخه بعد از ظهر 2 ساعت خوابیدم.
ولی من نخوابیدم
به بیا ساینا سیا هم اومد.
سیا این هفته یه چیزی کشف کردم تو تاپیکه ارشدم ذوق داشتم گفتم. دکی سمیع پور استاد یونیمونه.هر هفته میدیدمش داره به بجه های لیسانس حرارت درس میده ولی نمیدونستم کیه.![]()
کی من؟ اصلا تو تاریخه این تالار دیدین من در رم؟سودا دررفت![]()
....اره سمیع پور استاد خوبیه..سودی تو کلاستون نوید نصیری فر میشناسی؟؟نمیریم.آخه بعد از ظهر 2 ساعت خوابیدم.
به بیا ساینا سیا هم اومد.
سیا این هفته یه چیزی کشف کردم تو تاپیکه ارشدم ذوق داشتم گفتم. دکی سمیع پور استاد یونیمونه.هر هفته میدیدمش داره به بجه های لیسانس حرارت درس میده ولی نمیدونستم کیه.![]()
سیا یه آهنگه دیگه . انقدر بدم میاااد ازین....اهان باشه...پری پریا جیگر طلا توی چمن ها اهای حنا![]()
کی من؟ اصلا تو تاریخه این تالار دیدین من در رم؟
آآهاااااان این خوبه...اهان باشه...پری پریا جیگر طلا توی چمن ها اهای حنا![]()
سیا یه آهنگه دیگه . انقدر بدم میاااد ازین.
جونی جونم بیا دردت به جونمسیا یه آهنگه دیگه . انقدر بدم میاااد ازین.
آره حیف باهاش ندارم حالا شاید ترم بعد.....اره سمیع پور استاد خوبیه..سودی تو کلاستون نوید نصیری فر میشناسی؟؟
...سودی میگه خوب نیست که پس خانوم گل رو میخونم به افتخار همه دختر های تالار البته باید رو ساینا فکر کنمآآهاااااان این خوبه![]()
ریتمو ول نکن![]()
....اره..اونم ترمو تهران شماله اخه..آره حیف باهاش ندارم حالا شاید ترم بعد.
منم که آلزایمر. نمیدونم نه اسمش آشنا نیست واسم. از بچه های کارشناسیتون بود؟
مریمی تو فازه بندریه امشب. آهاااااااااا بیا دستوووووووو.جونی جونم بیا دردت به جونم
خوبه؟
ای چی بگم بهت.اره فراوووون
....من 6و8 خیلی بلد نیستم اخهسیا یه آهنگه دیگه . انقدر بدم میاااد ازین.
خانوم گل ابی؟...سودی میگه خوب نیست که پس خانوم گل رو میخونم به افتخار همه دختر های تالار البته باید رو ساینا فکر کنم![]()
....با خانوم گل سینا میرقصه ...واسه تو همون جونی جونم میخونم خوب مریمخانوم گل ابی؟
چطوری برقصم باهاش حالا؟![]()
...سودی میگه خوب نیست که پس خانوم گل رو میخونم به افتخار همه دختر های تالار البته باید رو ساینا فکر کنم![]()
مریمی تو فازه بندریه امشب. آهاااااااااا بیا دستوووووووو.
ای چی بگم بهت.![]()
مریمی تو فازه بندریه امشب. آهاااااااااا بیا دستوووووووو.
ای چی بگم بهت.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |