گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما مخلص همه ی بچه ها میم شیمی هم هستیم ، مخصوصا اگه اسمشون حمیدرضا هم باشه ... :w36:

تو هنوز اون ایستک لیمویی ای که قرار بود بدی رو ندادی ، بعد من بیام حالتو بپرسم ، تا ایستک ندی فقط می تونم بیام حالتو بگیرم
:tooth:[/QUOTE

حمید چند تا شام هم به من بدهکاره. البته قول دادم فعلا پیگیریشون نکنم:surprised::D

k_siroos

مدیر بازنشسته
مخلصیم کوروش جون..........
ببین اگه قول بدی به طیبه نگی من یه ایستک که سهله یه جعبه وسات میگیرم عزیز....

قرار قبلی ما هم یک جعبه بود ، حالا بهت حال دادم و به خودم هم رحم کردم که شاید به یکیش برسم ؛ واسه همین شد یک دونه ... ;)

تازه شد مثل خودت که یه دونه ای ... :heart:

در ضمن من هم بهش نگم ، طیبـه خودش می فهمه ، نشناختیش هنوز ؟؟؟ :whistle:

Hamid Reza.M

مدیر بازنشسته

قرار قبلی ما هم یک جعبه بود ، حالا بهت حال دادم و به خودم هم رحم کردم که شاید به یکیش برسم ؛ واسه همین شد یک دونه ... ;)

تازه شد مثل خودت که یه دونه ای ... :heart:

در ضمن من هم بهش نگم ، طیبـه خودش می فهمه ، نشناختیش هنوز ؟؟؟ :whistle:

اینو که خوب اومدی.......اصلا من به تو خصوصی هم میگفتم مطمون بودم میفهمید.....بعدش نالاحت میشه بهش میگم....ف و م ض ول:دی

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرمد........... ایول ;) نشسته بودی پای کامپیوتر تا به این لحظه برسی ؟:w15:

همیشه تالار مهندسی شیمی پر بازدیدترین تالار بوده ... :w17:

خیلی جالبه ، فقط امیدوارم این تعداد از عزیزان که مشتی از خربار هستند در کار یابی واسه همدیگه مشکل ساز نباشند :w15:
:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
انقدر دلم می خواد موقع کاریابی بپرم جلوت نذارم تو بری سر کار :w15::w15::w15::D

و بهترین تالار..که اینم به خاطر لطف کاربرانش هستش............
میگم کوروش جون...چطوری برادر؟
میگم گاهی وقت ها یه حالی هم از من بیچاره بپرسی بد نیستا دادا؟
بیچاره ............حمید مطمئنی بیچاره ای ؟؟؟؟؟؟؟؟
من که این همه حال تو رو می پرسم شانس ندارم ..........
کورش حال تو رو نمی پرسه ولی تو میخوای بهش ایستک بدی ولی من که می پرسم برا من هیچی نمی خوای بخری ؟:cry:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام به همه
خوبین ؟
کسی نیست ؟
مگه امتحانا تموم نشده ؟

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما مخلص همه ی بچه ها میم شیمی هم هستیم ، مخصوصا اگه اسمشون حمیدرضا هم باشه ... :w36:

تو هنوز اون ایستک لیمویی ای که قرار بود بدی رو ندادی ، بعد من بیام حالتو بپرسم ، تا ایستک ندی فقط می تونم بیام حالتو بگیرم :tooth:
تکلیف من که اسمم سارا چیه ؟ :surprised:
من ایستک می خوام ..........:mad:

k_siroos

مدیر بازنشسته
:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
انقدر دلم می خواد موقع کاریابی بپرم جلوت نذارم تو بری سر کار :w15::w15::w15::D

بیچاره ............حمید مطمئنی بیچاره ای ؟؟؟؟؟؟؟؟
من که این همه حال تو رو می پرسم شانس ندارم ..........
کورش حال تو رو نمی پرسه ولی تو میخوای بهش ایستک بدی ولی من که می پرسم برا من هیچی نمی خوای بخری ؟:cry:

بعد وسط اینهمه قهقهه زدن این :D چی بود گذاشتی ؟؟؟

تازه تو می خوای بیای جای منو بگیری ؟؟؟ من پارتی دارم ؛ دکمه بالای پیرهنم رو هم میبندم ، ریش هم میذارم ، ببینم کی می خواد حریف من بشه :biggrin:;)

عرض نکردم من همه جا پارتی دارم ؛ بدون حال پرسیدن ایستک هم می خورم . ;)

سلام به همه
خوبین ؟
کسی نیست ؟
مگه امتحانا تموم نشده ؟

سلام محمد جان ... خوبی دادا ؟ :gol::gol::gol:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد وسط اینهمه قهقهه زدن این :D چی بود گذاشتی ؟؟؟

تازه تو می خوای بیای جای منو بگیری ؟؟؟ من پارتی دارم ؛ دکمه بالای پیرهنم رو هم میبندم ، ریش هم میذارم ، ببینم کی می خواد حریف من بشه :biggrin:;)

عرض نکردم من همه جا پارتی دارم ؛ بدون حال پرسیدن ایستک هم می خورم . ;)
میخواستم نشون بدم بلدم ملیح بخندم :D
تو اگه یه پارتی داری من کلی پارتی دارم ........... تازه اگر تو فقط ریش میذاری من چادر هم سر میکنم با زغال صورتم سیاه میکنم .......جای ریش و 30بیل :biggrin::biggrin:
دیدی بازهم میپرم جلوت نمیذارم کار گیرت بیاد :D:biggrin:

k_siroos

مدیر بازنشسته
میخواستم نشون بدم بلدم ملیح بخندم :D
تو اگه یه پارتی داری من کلی پارتی دارم ........... تازه اگر تو فقط ریش میذاری من چادر هم سر میکنم با زغال صورتم سیاه میکنم .......جای ریش و 30بیل :biggrin::biggrin:
دیدی بازهم میپرم جلوت نمیذارم کار گیرت بیاد :D:biggrin:

بابا ملیــــــــــح ... اصلا از امروز به جای سارا بهت میگیم ملیحه :weirdsmiley: ؛ چطوره ؟؟؟

حالا که اینطور شد من سندل می پوشم با جوراب ، تازه جورابش هم سوراخ داره که اوج اخلاص رو می رسونه ، مهر داغ می کنم میذارم وسط کله ام جای نماز شب ، پیرهن خاکستری روی شلوار سیاه خاکی با دو تا ساسون اضافه ...

حالا چی میگی ؟؟؟

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا ملیــــــــــح ... اصلا از امروز به جای سارا بهت میگیم ملیحه :weirdsmiley: ؛ چطوره ؟؟؟

حالا که اینطور شد من سندل می پوشم با جوراب ، تازه جورابش هم سوراخ داره که اوج اخلاص رو می رسونه ، مهر داغ می کنم میذارم وسط کله ام جای نماز شب ، پیرهن خاکستری روی شلوار سیاه خاکی با دو تا ساسون اضافه ...

حالا چی میگی ؟؟؟
نخیر اسم خودم قشنگه :cool:
منم روبند میزنم با دستکش..........عینک میزنم ......حالا چی ؟:D

انقدر عجله نکن ، قرار شده یک جعبه ایستک بیاره ، اگه شلوغ نکنی و قول بدی دختر خوبی باشی یک دونش رو هم میدم به تو ... ;)
فقط یکی ..........
دختر به خوبی من پیدا نمیکنی اونوقت فقط یکی .............. میخوای همش بخوری؟:mad:

k_siroos

مدیر بازنشسته
نخیر اسم خودم قشنگه :cool:
منم روبند میزنم با دستکش..........عینک میزنم ......حالا چی ؟:D

فقط یکی ..........
دختر به خوبی من پیدا نمیکنی اونوقت فقط یکی .............. میخوای همش بخوری؟:mad:

من چپیه میندازم ؛ دو تا انگشتر عقیق تو دو تا انگشت این دستم به نشانه برادری با بر و بچز پارتی باز و دوتا اون دستم واسه محکم کاری ...

حالا چی ؟؟؟

باشه حالا چون تویی ، دیگه اخماتو وا کن . یکی دیگه هم بهت میدم فقط به کسی نگو که دست زیاد میشه . :D

k_siroos

مدیر بازنشسته
میگم سارا تو چرا به جای اینکه کار پیدا کنی ، نمیری 20 سوالی ، سوال بپرسی ؟؟؟ شاید یه فرجی تو مسابقه بشه . ;)

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخلصیم کوروش جون..........
ببین اگه قول بدی به طیبه نگی من یه ایستک که سهله یه جعبه وسات میگیرم عزیز....

قرار قبلی ما هم یک جعبه بود ، حالا بهت حال دادم و به خودم هم رحم کردم که شاید به یکیش برسم ؛ واسه همین شد یک دونه ...

تازه شد مثل خودت که یه دونه ای ...

در ضمن من هم بهش نگم ، طیبـه خودش می فهمه ، نشناختیش هنوز ؟؟؟

تو شناختی مگه؟!!!!!!:surprised: شما؟:cool:

اینو که خوب اومدی.......اصلا من به تو خصوصی هم میگفتم مطمون بودم میفهمید.....بعدش نالاحت میشه بهش میگم....ف و م ض ول:دی

الان من چی کار شما 2 تا داشتم؟!!!!!!!! :surprised:نه خودتون یه چیزیتون میشه:biggrin:
حمید خان خودتی ف م ض و ل
:cool:

سلام
خوبی؟
چرا کسی نیست پس ما اینجا چه کاره ایم ............:cool:;)
عزیز من اگر امتحانم داشتیم که الان اینجا نبودیم ;)

نکنه امروز نامرئی شدی سارا؟!!!!!!!!!! دیده نمی شی;)

تکلیف من که اسمم سارا چیه ؟ :surprised:
من ایستک می خوام ..........:mad:

سارا جان از این حمید هیچی به کسی نمیرسه
بیا خودم میبرمت بیرون، ایستک چیه؟!!!
باواریا میخرم برات یا بیت مالت;)
بذار این حمید و کوروش هم به هم نون قرض بدند:biggrin:

سلام محمد جان ... خوبی دادا ؟

:surprised::surprised::surprised:من تا حالا فکر میکردم ایشون دخترن

انقدر عجله نکن ، قرار شده یک جعبه ایستک بیاره ، اگه شلوغ نکنی و قول بدی دختر خوبی باشی یک دونش رو هم میدم به تو ...

سارا خیلی هم دختر خوبیه:gol::heart::gol:

k_siroos

مدیر بازنشسته
تو شناختی مگه؟!!!!!!:surprised: شما؟:cool:

الان من چی کار شما 2 تا داشتم؟!!!!!!!! :surprised:نه خودتون یه چیزیتون میشه:biggrin:
حمید خان خودتی ف م ض و ل
:cool:

:surprised::surprised::surprised:من تا حالا فکر میکردم ایشون دخترن

مثل ابنکه اشتباه شده ، ببخشید :biggrin:

وقتی دو تا مرد میگن تو ف م ض و ل ای بگو چشم ، الان حرف تو یک چهارم حرف من و حمید حساب میشه ... :w02:

حالا وقتی عکس دو نفریمون که داشتیم ایستک می خوردیم رو گذاشتم اینجا خودت فرق بین نون و ایستک رو می فهمی ... ;)

واسه همینه من از شما درخواست عاجزانه دارم زیاد فکر نکنی دیگه ...:w11:

بر منکرش لعنت که سارا خیلی خوبه ، ما هم خلافش رو نگفتیم . :gol: ( سارا یک ایستک طلب ام :w11: )

در ضمن بازم اخطار می کنم برو واسه خودت یک رنگ دیگه پیدا کن ... دِهه :neutral:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من چپیه میندازم ؛ دو تا انگشتر عقیق تو دو تا انگشت این دستم به نشانه برادری با بر و بچز پارتی باز و دوتا اون دستم واسه محکم کاری ...

حالا چی ؟؟؟

باشه حالا چون تویی ، دیگه اخماتو وا کن . یکی دیگه هم بهت میدم فقط به کسی نگو که دست زیاد میشه . :D
نیازی نیست من و طیبه میریم باهم می خوریم خیلی هم خوش میگذره .......:cool:
در مورد اولی هم باید بگم اصلا نمیذارن از یک کیلومتری اداره رد بشی هر کاری هم بکنی راهت نمیدن ..حالا برو 20 متر چپیه بپیچ دورت .عمرا :D

میگم سارا تو چرا به جای اینکه کار پیدا کنی ، نمیری 20 سوالی ، سوال بپرسی ؟؟؟ شاید یه فرجی تو مسابقه بشه . ;)
من تا وقتی تو رو سر کار میذارم نیاز به پیدا کردن کار ندارم:biggrin::biggrin: .........کار خودش میاد منو پیدا میکنه ..........;)
به فرج هم میگم از کرج بیاد تهران مسابقه رو راه بندازه :cool:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به چه خبره اینجا.
بچه ها حسابی فعال شدن.
اره ..دیدیم کسی نیومد گفتیم خودمون یه تکانی به اینجا بدیم ............ بیکاریه دیگه ;)
بچه ها من دارم بدبخت میشم .........مغزم داره سوت میکشه ........ مقاله نمی یابم !

آخرین ویرایش:

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نکنه امروز نامرئی شدی سارا؟!!!!!!!!!! دیده نمی شی;)

نه بابا ..دارم میمیرم ......... پروژه راه نمیاد با من .......هروقت خسته میشم 10 دقیقه میام اینجا !

اره ..این بهتره ............;)
کورش و حمید بربری خشک اروم بخورید دندونتون نشکنه :D:biggrin:

:surprised::surprised:من تا حالا فکر میکردم ایشون دخترن

:eek::surprised::confused::eek:

ما ارادت داریم خدمت شما ;)

k_siroos

مدیر بازنشسته
در مورد اولی هم باید بگم اصلا نمیذارن از یک کیلومتری اداره رد بشی هر کاری هم بکنی راهت نمیدن ..حالا برو 20 متر چپیه بپیچ دورت .عمرا :D

من تا وقتی تو رو سر کار میذارم نیاز به پیدا کردن کار ندارم:biggrin::biggrin: .........کار خودش میاد منو پیدا میکنه ..........;)
به فرج هم میگم از کرج بیاد تهران مسابقه رو راه بندازه :cool:

فقط یادت باشه رفتین بیرون مدل کیک رو تو سفارش بده ؛ اگه طیبه بگه آخرش یک چیزی میارن که همش رو خودش تهنایی بخوره و کلی هم از طبع رویاییش تعریف کنه و سلیقه تورو زیر سوال ببره ... :weirdsmiley:

اگه 20 متر بپیچم می ترسم یهو منو بکنند رئیس اداره ، اونوقت دیگه استخدام تو در پرده ای از ابهام قرار می گیره . :D

تو به همین کار مشغول باش تا ما هم به کارای مهم تر و تخصصی تر برسیم :w11:

آخرین ویرایش:

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی دو تا مرد میگن تو ف م ض و ل ای بگو چشم ، الان حرف تو یک چهارم حرف من و حمید حساب میشه ...

اولا که این حرفا دیگه خریدار نداره. تازشم رای من اندازه 4 تای تو و حمید ارزش داره:w08::w02:
راستی تو و حمید اصلا به سنی رسیدید که حق رای داشته باشید؟!!!!!!!!:surprised::w15:

حالا وقتی عکس دو نفریمون که داشتیم ایستک می خوردیم رو گذاشتم اینجا خودت فرق بین نون و ایستک رو می فهمی ...

ایشاله صد سال اینده:D

واسه همینه من از شما درخواست عاجزانه دارم زیاد فکر نکنی دیگه ...

تقصیر من چیه. اسم کاربری اسشون این ذهنیت رو تداعی میکنه:smile:

بر منکرش لعنت که سارا خیلی خوبه ، ما هم خلافش رو نگفتیم . ( سارا یک ایستک طلب ام )

سارا با این چیز ها گول نمیخوره،
مثل تو با یه ایستک موضعش رو تغییر بده:w16:

در ضمن بازم اخطار می کنم برو واسه خودت یک رنگ دیگه پیدا کن ... دِهه
من مشکلی با رنگ انتخابیم نداره. ناراحتی خودت عوضش کن :cool:

خیلی هم خوش میگذره
:w16:
من تا وقتی تو رو سر کار میذارم نیاز به پیدا کردن کار ندارم .

;)
:biggrin:
به به چه خبره اینجا.
بچه ها حسابی فعال شدن.

حسابی:smile:
شما هم تشریف بیارید مدیر جان
:gol:

ما ارادت داریم خدمت شما
:D

ما بیشتر سارا جان

فقط یادت باشه رفتین بیرون مدل کیک رو تو سفارش بده ؛ اگه طیبه بگه آخرش یک چیزی میارن که همش رو خودش تهنایی بخوره و کلی هم از طبع رویاییش تعریق کنه و سلیقه تورو زیر سوال ببره ...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط سلیقه تو زیر سوال رفته کوروش جان:w24::D

تو به همین کار مشغول باش تا ما هم به کارای مهم تر و تخصصی تر برسیم

میشه 2 تا از اون کارای مهمت رو نام ببری;)

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط یادت باشه رفتین بیرون مدل کیک رو تو سفارش بده ؛ اگه طیبه بگه آخرش یک چیزی میارن که همش رو خودش تهنایی بخوره و کلی هم از طبع رویاییش تعریف کنه و سلیقه تورو زیر سوال ببره ... :weirdsmiley:

اگه 20 متر بپیچم می ترسم یهو منو بکنند رئیس اداره ، اونوقت دیگه استخدام تو در پرده ای از ابهام قرار می گیره . :D

تو به همین کار مشغول باش تا ما هم به کارای مهم تر و تخصصی تر برسیم :w11:
من و طيبه قبلا با هم شيريني خورديم خيالت راحت ....مثل تو و حميد نيستيم كه بخوايم همش از خودمون تعريف كنيم ............:D
اگر 20 متر بپيچي رييس اداره نميشي .:D............ميشي حراست !:confused:
تخصصت سر كار رفتنه ديگه ! منم به كار تخصصي سر كار گذاشتن مشغولم :D

ramzi

عضو جدید
سلام
من مدیر آزمایشگاه یه شرکت شیشه سازیم ولی از کارم و موقعیتم راضی نیستم. تصمیم گرفتم برم داروسازی بخونم تا بتونم داروخانه بزنم. واحد مشترک با داروسازی زیاد داشتم. نظرتون چیه؟؟؟

(sara_h)

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از توجهتون!!!!!:(
چقدر تحویلم گرفتید!!!!!!
خودکشی فروشی کجاست؟؟؟؟؟:crying2:
:cry: :cry: :cry:

:w47::w47::w47::w47:
سلام
خب دوست عزيز من خودم هنوز دانشجو هستم و تجربه كاري ندارم .............
اما شما ميخوايد بريد داروسازي بخونيد و داروخانه بزنيد ؟!
خب با مدرك مهندسي شيمي مي تونيد شركت هاي داروسازي هم استخدام بشيد ...... علي الخصوص واحدهاي مربوطه رو هم كه ميگيد پاس كرديد..........
اين نظر منه .

k_siroos

مدیر بازنشسته
ممنون از توجهتون!!!!!:(
چقدر تحویلم گرفتید!!!!!!
خودکشی فروشی کجاست؟؟؟؟؟:crying2:
:cry: :cry: :cry:

:w47::w47::w47::w47:

منم میگم حتی اگه یک سال هم کم بشه به خاطر واحد های مشترک که گذروندین ، بازم 3 سال درس خوندن مجدد ارزش نداره ... که تازه به صفر برسین .

تو این سه سال می تونید کارهای زیادی انجام بدین .

نظر من بود ... :gol:

manela

عضو جدید
سلام

سلام

واقعا بچه هاي مهندسي شيمي يه چيز ديگن براي همينه كه انقدر سرشون شلوغ و پر بازديدن. دمتون گرم بچه هاي شيمي;)

بالا