سلااااااااااااااام! خوبی آبجی جونم؟ وای یعنی رسیدی خونه؟!سلاااااااااااام سیا و سینا خوبین. من تو اتاقممااااااا![]()
آره رسیدم کلی جو خوشحال شد ناهار خوردیم. بعد مثه جنازه خوابیدم بعد یکم مرتب و جمع و جور کردم رفتم بیرون کلی دور زدم به یکی از دوستام سر زدم وای دلم تنگیده بودااااا واسه همه.سلااااااااااااااام! خوبی آبجی جونم؟ وای یعنی رسیدی خونه؟!![]()
رسیدنت بخیر! حسابی خوش بگذونیا! چقدر میمونی؟آره رسیدم کلی جو خوشحال شد ناهار خوردیم. بعد مثه جنازه خوابیدم بعد یکم مرتب و جمع و جور کردم رفتم بیرون کلی دور زدم به یکی از دوستام سر زدم وای دلم تنگیده بودااااا واسه همه.
سلام. خوبی؟ موافقم... کم کم از مردی فقط واژه ش مونده...چقـــــدر سختـــــه که زنـــــ باشی
امـــــا . . .
بخوایـــــ به یک مـــــرد مردونگـــــی یـــــاد بدیــــ
....سلام سودی جون ...به سلامتی رفتی خونه؟سلاااااااااااام سیا و سینا خوبین. من تو اتاقممااااااا![]()
....نه بابا توامسلام شازده پسر. خوبی؟ لاتینه. بلدیا!
دانشگاه پدرمو درآوره تا الان... وای وای وای×××××
چه خبرا؟![]()
پلیمر نیست بابا! مهندسی شیمیه! از دروس بچه های پلیمر فقط دو تا درسشو داریم. تازه یکیش هم طراحی فرایند هست. بیشتر درسایی که تدریس میشه، مثل مهندسی شیمی پیشرفته هست.....نه بابا توام
....به به پلیمر دیگه سخته پس چی![]()
بلهههههه همه چی جدیده .همه بزرگ شدن....سلام سودی جون ...به سلامتی رفتی خونه؟![]()
آره سعیمو میکنم اگه درسا بذاره .home work دارم واسه هفته بعد.رسیدنت بخیر! حسابی خوش بگذونیا! چقدر میمونی؟
سلام مریمی. ایشالله که خوب و سرحال باشی.چقـــــدر سختـــــه که زنـــــ باشی
امـــــا . . .
بخوایـــــ به یک مـــــرد مردونگـــــی یـــــاد بدیــــ
سیا میخواد اذیتت کنه سیناپلیمر نیست بابا! مهندسی شیمیه! از دروس بچه های پلیمر فقط دو تا درسشو داریم. تازه یکیش هم طراحی فرایند هست. بیشتر درسایی که تدریس میشه، مثل مهندسی شیمی پیشرفته هست.![]()
آره خیلی سریع میگذره. ولی سعی کن تا می تونی استفاده کنی. ریفرش کن روحیه ت رو.آره سعیمو میکنم اگه درسا بذاره .home work دارم واسه هفته بعد.یکشنبه بر میگردم.مثله برق میگذره.![]()
این اگه یه شب از این کارا نکنه که شبش روز نمیشه!!!سیا میخواد اذیتت کنه سینا![]()
امشب شب جمعه ست اینجا پاتوق مهندسای شیمیه .ساعت8.15..we love you pmc![]()
ما هم ریاضی و ترموhome work داریم. آها ریاضیه انقدر بد اخلاقه روز اول دمه در یه چی گفت رفت هیچکی نفهمید .تین مین توش داشت.آره خیلی سریع میگذره. ولی سعی کن تا می تونی استفاده کنی. ریفرش کن روحیه ت رو.به ما هم home work داده. هم راکتور هم ریاضی. رفرنس رباضیت چیه؟
امشب شب جمعه ست اینجا پاتوق مهندسای شیمیه .ساعت8.15..we love you pmc![]()
خوفه خوش میگذره.این اگه یه شب از این کارا نکنه که شبش روز نمیشه!!!![]()
انواع زن از دید اداره برق:
زن خوب ◄ چراغ خونه
زن چاق ◄ لامپ حبابی
زن لاغر ◄ لامپ مهتابی
زن صیغه ای ◄ لامپ کم مصرف
زن زشت ◄ چراغ خواب
زن خوشگل ◄ لوستر
زن غرغرو ◄ مهتابی استارت خراب
زن بیوه ◄ لامپ سوخته!
جدی؟ چرا بداخلاقه؟ یعنی واقعااااااااا حاضر نشد بگه؟ما هم ریاضی و ترموhome work داریم. آها ریاضیه انقدر بد اخلاقه روز اول دمه در یه چی گفت رفت هیچکی نفهمید .تین مین توش داشت.
ایندفعه بچه ها پرسیدن گفت دفعه قبل گفتم .نگفت اسمشوحالا از دوستام که گذروندن میخواستم بپرسم. به شما چی گفت؟![]()
ای دون ای دون![]()
خوفه خوش میگذره.![]()
اوهوم درگیری داره .بقیه اینجوری نیستن اخلاقشون خوبه.ولی همشون به قوله تو با پنبه سر میبرن. این rice آخرش خیلی آشناس واسم .آخه 2تا گفت فکنم یکیش این بود .یکیش تین مین داشت انگار نویسندش کره ای بود.جدی؟ چرا بداخلاقه؟ یعنی واقعااااااااا حاضر نشد بگه؟
مال ما mathematical modeling in chemical engineering Rice and Do هست. استادای ما خیلی خوش اخلاقن ولی با پنبه سر میبرن...
خدا به داد برسه... من فکر کنم معدلم... وای اصلا ولش کن! همینه یکیش از بچه های علوم و تحقیقاتم پرسیدم اینو دارن.اوهوم درگیری داره .بقیه اینجوری نیستن اخلاقشون خوبه.ولی همشون به قوله تو با پنبه سر میبرن. این rice آخرش خیلی آشناس واسم .آخه 2تا گفت فکنم یکیش این بود .یکیش تین مین داشت انگار نویسندش کره ای بود.
دارم میرم لالا! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. خوابای رنگی ببینید.![]()
خوب بخوابی سینایی. شب بخیر.دارم میرم لالا! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. خوابای رنگی ببینید.![]()
...شب جمعه هست حالا یک 2 ساعت بیشتر بیدار بموندارم میرم لالا! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. خوابای رنگی ببینید.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |