سلام مامان ویدایی.خب من با خاله سودی قهلمدهباش نتن مامانی
خاله هباسش نبوده تو رو با من یکی حساب کرده
چشم مامان ویدا.مامانی قول میدی عصر با بابایی منو ببرید پارک؟نازنینم بیا بریم لباساتو که هرروز گلی میکنی عوضش کنم
امروز پنج شنبه است بابایی زودمیاد.....اگه تو گلی باشی منو دهبا میتونه ها
بازم هیشکی نیست؟؟؟؟!!!!!!ویدا سودی آنا سینا سیاوش کجایین پس؟!!!!دلم گرفت از تنهایی خب![]()
ئه نازی چرا با خاله قهری؟ببخشید نتونستم بیامسلام مامان ویدایی.خب من با خاله سودی قهلم![]()
آره عزیزم اول بیا بغل مامانی یه بوس بده بزارموهاتو شونه کنم و خوشکل ببندم دستاتم لاک بزنم، اما باید قول بدی انگشتاتو نکنی توی دهنتا وگرنه مریض میشی باز دوباره بابابیی منو دعوامیکنه هاسلام مامان ویدایی.خب من با خاله سودی قهلم![]()
نه عزیزم گفتم که چون تو خیلی کوچولوییهرجامیریم منو تو رو واسه غذاخوردن یکی حساب میکنن
حتی قاشقم بهمون یه دونه میدن
چشم مامان ویدا.مامانی قول میدی عصر با بابایی منو ببرید پارک؟![]()
سلام سودی جونمئه نازی چرا با خاله قهری؟ببخشید نتونستم بیام![]()
سلام ویدایی.خوب موندیاااا مامانیآره عزیزم اول بیا بغل مامانی یه بوس بده بزارموهاتو شونه کنم و خوشکل ببندم دستاتم لاک بزنم، اما باید قول بدی انگشتاتو نکنی توی دهنتا وگرنه مریض میشی باز دوباره بابابیی منو دعوامیکنه ها
نازنین مامانی بابایی خوابه اما دیگه وقتشه ماروببره پارک....بدوبرو یباشی بیدارش کن نگی من گفتمااااااااااااااااااااا![]()
سلام گلم امروز خشکی اومد اینجا؟سلام سودی جونم
سیا وسینا هم نیستن
سلام شهرام جان.شنیدم کولر همچنان به راهه.خسته نباشی از کارای روزانه.سلام به همه برو بچ گل مهندسی شیمی
من الان اهوازم
هنوزم گرمه اینجا
سلام داداشی شهرامیسلام به همه برو بچ گل مهندسی شیمی
من الان اهوازم
هنوزم گرمه اینجا
اوهوم سودی جانسلام ویدایی.خوب موندیاااا مامانی![]()
سلام اقا شهرام خوبید ؟؟؟؟؟سلام به همه برو بچ گل مهندسی شیمی
من الان اهوازم
هنوزم گرمه اینجا
ای وایه من. ببخشید نازی جونم حباسم نبود .بلللللللله دیگه چی؟!بدون من خوردین؟باشه!با همتون قهلم![]()
من خوبم خدا رو شر اینجا همش کلاس میریم دوره اموزشی شروع شده
اینجا همه چی عالیه
شماها خوبید چه خبرا؟
اینجام همه چیز خوبه هوا یه ذره سرد تر شده شباش خیلی سرد تر شده من صبحا یخ میکنم ههه هههه پتو ندارممممممممممم خوبه دیگهمن خوبم خدا رو شر اینجا همش کلاس میریم دوره اموزشی شروع شده
اینجا همه چی عالیه
شماها خوبید چه خبرا؟
حالا دیگه دخترمنو با خودم یه نفرحساب میکنیای وایه من. ببخشید نازی جونم حباسم نبود .![]()
آره امسال چه زودسردشده انگاریاینجام همه چیز خوبه هوا یه ذره سرد تر شده شباش خیلی سرد تر شده من صبحا یخ میکنم ههه هههه پتو ندارممممممممممم خوبه دیگه
ما هم همیشه به یادتیم شهرام جان. اینجا هم اوضاع بد نیست .یکی کلاس میره یکی سربازه یکی پشته کنکوره یکی مثه شهرامی هم مشغوله کاره میاد به دوستاش سر میزنه.من خوبم خدا رو شر اینجا همش کلاس میریم دوره اموزشی شروع شده
اینجا همه چی عالیه
شماها خوبید چه خبرا؟
من هنوزم همون استین کوتا رو میپوشم ولی امروز پیراهن پوشیدم تو مترو گرمم شد چقد شلوغ بود واییییییییییییییییییآره امسال چه زودسردشده انگاری
آره جاش خالی.حالا دیگه دخترمنو با خودم یه نفرحساب میکنی
نازی جونم بزرگ شده داره قد میکشه خاله سودیش
سلام سیا جون چه خبرا ؟چطوری؟امروز اینجا چه خلوت بود.سلام..دوستای گل من خوبن؟؟
...شاید چون 5شنبه بود اینطوری بوده...من کلاس بودم تو خوبی سودی؟سلام سیا جون چه خبرا ؟چطوری؟امروز اینجا چه خلوت بود.
قربونت بد نیستم آره شاید .منم آخر هفته شده اومدم مهمونی. خوبه کلاس بودی پس.خسته نباشی....شاید چون 5شنبه بود اینطوری بوده...من کلاس بودم تو خوبی سودی؟
....اره سودی جون...اواتارتم همینو گذاشتی دیگه خوب کردیقربونت بد نیستم آره شاید .منم آخر هفته شده اومدم مهمونی. خوبه کلاس بودی پس.خسته نباشی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |