.....بله فهمیدم ساینا خانومهشلام
افعال معکوس بود![]()

.....بله فهمیدم ساینا خانومهشلام
افعال معکوس بود![]()
.....در گنجینه رو بسپارم به تو ؟یک بار شما شیرازیها باعث شدین تخت جمشید به اتش کشیده بشه به اریو برزن خیانت کردین!!نه نه هرگزخیر سرت گفتم شبا کلیدو مثه آدم تحویل میدی! من ساعت 9 قفل رو باز کردم!
![]()
بذار روشنت کنم داداش، تو شیرازی فقط یه درصد شیرازی مونده، خراباتیهای اوشکول از ریختن شیرازو به نابودی کشیدن، بچه شهری فقط 1%! اون آتیش بازیه هم کار همون خراباتیا بوده......در گنجینه رو بسپارم به تو ؟یک بار شما شیرازیها باعث شدین تخت جمشید به اتش کشیده بشه به اریو برزن خیانت کردین!!نه نه هرگز![]()
صدا ندارم من که! آخه با موبایلم ضبظ کردم. ببشخید...اونی که دیروزگذاشته بودی روالان گوش کردم
من فکرکردم حالا خوانندگی کردی!!
صداشم خیلی ضعیف بود
.....در گنجینه رو بسپارم به تو ؟یک بار شما شیرازیها باعث شدین تخت جمشید به اتش کشیده بشه به اریو برزن خیانت کردین!!نه نه هرگز![]()
....ساینا با حملات کلامی لهش کن منم هواتو دارماونی که دیروزگذاشته بودی روالان گوش کردم
من فکرکردم حالا خوانندگی کردی!!
صداشم خیلی ضعیف بود
.....کلید رو فقط به سودی که رییس هستش تحویل میدمبذار روشنت کنم داداش، تو شیرازی فقط یه درصد شیرازی مونده، خراباتیهای اوشکول از ریختن شیرازو به نابودی کشیدن، بچه شهری فقط 1%! اون آتیش بازیه هم کار همون خراباتیا بوده.
از امشب کلیدو میذاری همون گوشه هه که صبح علاف نشن ملت!![]()
....ساینا با حملات کلامی لهش کن منم هواتو دارم![]()
کله پــــــوک منم که هر روز صبح باید بیام در این تالارو باز کنم!سودی دیرتر میاد، گرفتاره......کلید رو فقط به سودی که رییس هستش تحویل میدم
....بهانه نیار اصلا فکنم تو از نوادگان همونایی هستی که به اریو برزن خیانت کرد حالام که سد سیوند رو زدی...واقعا که![]()
صدا ندارم من که! آخه با موبایلم ضبظ کردم. ببشخید...
.....الان کسی هم نیست طرفداریتو کنه
نه حالا خیلی نا امید نشو..قابل تحمل بود![]()
....ساینا با حملات کلامی لهش کن منم هواتو دارم![]()
نه دیگه رحم کردم..جوون مردم سرخورده میشه......
![]()
.....الان کسی هم نیست طرفداریتو کنه![]()
...تو نمونه کامل یک مهندس شیمی مغز خرابیکله پــــــوک منم که هر روز صبح باید بیام در این تالارو باز کنم!سودی دیرتر میاد، گرفتاره.امروز هم کلید رو از سرمد گرفتم...
نخیرم. گرچه من برا دکتر نورتون احترام بیشتری قائلم تا سد سیوند...![]()
....نه نه تا یکی بیاد حالشو میگیریم![]()
فک کنم الان یکی پیداش شه
یعنی میخوای حالا آنایی رو بگیری؟!....نه نه تا یکی بیاد حالشو میگیریم![]()
سلام. ظهرت بخیر! به اینترنت ملی سلام کن!سلام خوبین؟
بچه ها چرا اینجوریه سایت من با *****شکن اومدماااا!![]()
بله! و افتخار هم می کنم!...تو نمونه کامل یک مهندس شیمی مغز خرابی
.....حالا یک کاریمیکنم برات![]()
....نه نه تا یکی بیاد حالشو میگیریم![]()
سلام خوبین؟
سلام. ظهرت بخیر! به اینترنت ملی سلام کن!
...حال انایی نه حال توی کوفتی روسلام. ظهرت بخیر! به اینترنت ملی سلام کن!
....سلام انایی...نه مشکلی نبود کهسلام خوبین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |