s.matavos
عضو جدید
اینجا باشگاه مهندسا ن ایران....ساعت 2 نصفه شب...من هنوز چشمام مثل وزغ بازه!!....I LOVE U PMC!!!!

اینجا باشگاه مهندسا ن ایران....ساعت 2 نصفه شب...من هنوز چشمام مثل وزغ بازه!!....I LOVE U PMC!!!!
سلام. صبح شما هم بخیر. اول یه فنجون قهوه بخور تا پرانرژی شی، بعدش بگو ببینم مشکل از کجاس؟!سلام صبح بخیر.......سرم داره گیج میره ازبس فکرکردم...یکی هست منویاری کنه؟؟![]()
سلام. صبح شما هم بخیر. اول یه فنجون قهوه بخور تا پرانرژی شی، بعدش بگو ببینم مشکل از کجاس؟!![]()
قرض نخور دخمل! مگه چی شده حالا؟! یه تصمیم م یخوای بگیری.کارازقهوه گذشته قرص خوردماخه نمیدونم چیکارکنم بمونم یونی خودم یا کنکور بدم برم علوم تحقیقات؟؟ یونیمون بدنیست ولی میخوام اینکارو واسه اینده کاریش بکنم....هنگممم
![]()
قرض نخور دخمل! مگه چی شده حالا؟! یه تصمیم م یخوای بگیری.
ترم چندی؟ کارشناسی می خونی یا ارشد؟ دانشگاه خودتون کجاس؟ منظورت از آینده کاری چیه و هدف از این کار چیه؟ اینارو بگو، شاید تونستم کمکت کنم! گریه هم نکن! صبح اول ظهری، انرژی مثبت بده!![]()
چشمات بی بلا! آهان، یادم اومد.چشمترم 3 یونی ازاد غرب تهران میخونم....من همونم که عاشق کار توشرکت نفت تهرانم...کسیوتو شرکت نفت ندارم...فقط میشه بامعدلو مدرک خوب خوابشو دید....
چشمات بی بلا! آهان، یادم اومد.معدلت الان چند هست؟ کل؟ اگه بتونی واسه پروژه پایانیت، یه طرح صنعتی رو برداری خیلی خوبه. اگه واقعا اینقدر علاقه داری که بری شرکت نفت کار کنی (گرچه همچنان متعجبم!) چند تا کار باید انجام بدی. یکیش اینکه پروژه پایانی کارشناسیت شم صنعتی داشته باشه و روی یه طرح نو "یا" بهینه کردن یه طرح موجود کار کنه.
دوم اینکه کارآموزیت حتما در محیط شرکت نفت (حالا پالایشگاه و پتروشیمی هم بدک نیست!!!) باشه، سوم اینکه چون می گی بند پ نداری، باید رزومه فوق العاده قوی ای داشته باشی، که معدل فقط یکی از شرایطش هست. سعی کن عضو باشگاه پژوهشگران جوان شی، کارگاه مقاله نویسی شرکت کنی و چند تا طرح پژوهشی با باشگاه تعریف کنی. زبان انگلیسیتو باید یاد بگیری (نه اینکه حفظ کنی، بلکه مثل رانندگی بلدش باشی)، از الان هم روی نرم افزارای طراحی پایپینگ، های سیس و ... (با مدرک گرفتن) کار کن. اینا میشه پیش شرط یه رزومه خوب! بقیه ش هم علاقه هست و توکل به خدا!
خواهش میشه، بعد از هر سختی آسایش هست.چقدر باید تلاش کنمخیلییی خیلیییی ممنونم.تعجب نکن دوسش دارم
راستی یونیو چه کنم داداش مهربون؟؟
خواهش میشه، بعد از هر سختی آسایش هست.
یونی هم ادامه بده همونجایی که هستی، اعتبارش خوبه. بعدش سعی کن جذب شرکتی که دوست داری بشی، و اگه امکانش بود، واسه ارشد هم ادامه تحصیل بده. چون هم پست اجراییت میره بالاتر، هم اینکه حقوق و مزایای بهتری میگیری، هم اینکه محترم تر میشی، ولی حسود هم بیشتر پیدا میکنی!![]()
اینا رنکینگش توی دنیا هست. توی ایران، تقسیم بر 1700 کنی، بدست میاد!
مشاهده پیوست 115550 مشاهده پیوست 115551
اکی ممنونم....چندوقت بود خیلی درگیربودم...الان دیگه سردردم خوب شد...مرسی![]()
معمولا کسی که وارد میشه سلام می کنه!سلامتو خوردی؟!![]()
سلام بر آوای شب، توایلایت!سلام..باز که این سینا اینجاست که![]()
......ارهه
چقد سوتو کوره اینجا
سلام..باز که این سینا اینجاست که![]()
معمولا کی که وارد میشه سلام می کنه!![]()
من جرات کل کل کردن به این دختر رو ندارم... زورم بهش نمیرسه! ولی کلید که دست تو بود. در پشتی هم نبسته بودی، چراغ مرکزی هم که خاموش بود.......سلام
...دیشب ساینا هم بود![]()
خیله خب، چشم! سلام!سلام معلومه خیلی سحرخیزیا
نخیرم![]()
....نه کجا سحرخیزم ساعت 10 بیدار شدمسلام معلومه خیلی سحرخیزیا
نخیرم![]()
...ایکم زودتر بیدار شو من بتونم برم بخوابم خوبمن جرات کل کل کردن به این دختر رو ندارم... زورم بهش نمیرسه! ولی کلید که دست تو بود. در پشتی هم نبسته بودی، چراغ مرکزی هم که خاموش بود...
توایلایت!![]()
خیر سرت گفتم شبا کلیدو مثه آدم تحویل میدی! من ساعت 9 قفل رو باز کردم!...ایکم زودتر بیدار شو من بتونم برم بخوابم خوب
...هه هه کوفت twilight![]()
خیله خب، چشم! سلام!![]()
....نه کجا سحرخیزم ساعت 10 بیدار شدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |